23.8 C
Arta
Τετάρτη, 24 Μαΐου, 2023

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (22 Μαΐου 2023 – 28 Μαΐου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Θα σε απασχολήσουν πολλά πράγματα την εβδομάδα αυτή που θα πρέπει να βάλεις σε τάξη. Οργάνωσε με προσοχή τις κινήσεις σου για να μην γίνουν λάθη και προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες είχες αφήσει από παλιά. Τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και θα επιδιώξεις να αποσυρθείς μακριά από τον κόσμο. Τα συναισθήματά σου θα είναι μπερδεμένα αλλά αν συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες απαντήσεις που ζητάς.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Ευχάριστες συζητήσεις για τα κοινά σας σχέδια θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Οι δίχως σχέση , με τον Άρη στον Λέων θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν ώστε να κάνετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον εαυτό σου. Κινήσου συστηματικά και δούλεψε σκληρά για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με εκκρεμότητες που συνεχώς αποφεύγεις. Τα οικονομικά σου ζητήματα καλά θα κάνεις να τα αντιμετωπίσεις υπεύθυνα και να φτιάξεις ένα πλάνο που θα σε οδηγήσει στην ισορροπία των εσόδων με τα έξοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μην πιεστείς για πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου και δώσε προτεραιότητα σε πράγματα που αφορούν στο μέλλον σου. Με τις δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στον ουρανό απόφυγε να μπλέξεις σε εντάσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον και χειρίσου με διπλωματία καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές από τις αλλαγές που επιθυμούσες όλο το προηγούμενο διάστημα, για αυτό ρύθμισε τις δουλειές σου με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα ζητήματα που στο παρελθόν σας πίεζαν. Μην χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους δεσμούς σας. Οι χωρίς σχέση θα μπορέσετε να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν προβλήματα του παρελθόντος και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις να ξεκινήσετε έναν νέο δεσμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε στην εργασία σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ορισμένες ευκαιρίες που είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν μην τις αφήσεις να χαθούν αλλά κάνε τα πάντα για να τις αξιοποιήσεις. Ρύθμισε στα οικονομικά σου ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην επηρεάζεσαι από καταναλωτική μανία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός. Οι διάφορες υποχρεώσεις που θα έχεις θα σου δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό και άγχος. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και μην παρασύρεσαι από προσταγές τρίτων. Επίσης να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα χρειαστούν ιδιαίτερο χειρισμό για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα σου. Σε αισθηματικό επίπεδο η ατμόσφαιρα θα είναι βελτιωμένη και θα αυξήσει την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Έντονα θα σε απασχολήσει η συμπεριφορά του συντρόφου σου την εβδομάδα αυτή. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να είσαι υπομονετικός μαζί του. Όσον αφορά τους χωρίς σχέση του ζωδίου, τώρα που ο Άρης κινείται στον Λέων οι κατακτήσεις που θα έχετε θα είναι πολλές και καινούρια πρόσωπα θα έρθουν και θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να προχωρήσουν υποθέσεις που εδώ και καιρό ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να είσαι μετρημένος στα λόγια και στις κινήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε μπλέξουν ή να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Απόφυγε να πάρεις πρωτοβουλίες και συγκράτησε τον εκνευρισμό σου. Απόφυγε επίσης να κοινοποιήσεις τα σχέδιά σου σε τρίτους και με τις δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στον ουρανό υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα εξαπάτησης από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τις τηρήσεις και στο τέλος να απογοητεύσεις το σύντροφο σου. Οι χωρίς σχέση του ζωδίου κυνηγήστε περισσότερο το ερωτικό σας μέλλον τώρα που ο Άρης μπαίνει στον Λέων έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάτι αξιόλογο στη ζωή σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσεις να κάνεις τις αποδόσεις στην εργασία σου καλύτερες. Θα έχεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που σου χρειάζεται για να ανταπεξέλθεις στο πιεστικό πρόγραμμα που θα σου επιβληθεί από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου να περιορίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα έξοδά σου. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες θα σε απασχολήσουν πολύ.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις. Με το δυναμισμό σου θα μπορέσεις να επιτύχεις πολλά πράγματα. Μερικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν καλά θα κάνεις να τις προσέξεις και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες. Εάν είσαι χωρίς σχέση να περιμένεις μία έκπληξη στα ερωτικά σου. Ένας έρωτας θα σε γοητεύσει και θα σε ταρακουνήσει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Να έχεις το νου σου να σταθείς στο πλάι του σε προβλήματα που περνάει αυτό το διάστημα και να είσαι συγκαταβατικός μαζί του περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι δίχως σχέση, έχε τεντωμένες τις κεραίες σου γιατί οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σε αναδείξουν. Μην διστάσεις να κάνεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν, φοβούμενος τις αλλαγές. Στα οικονομικά σου λάβε τα μέτρα σου, τακτοποίησε παλιές οφειλές και μην ανοίγεις νέα μέτωπα πριν ξεμπερδέψεις με προηγούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές μέσα στην εβδομάδα. Εξαιτίας της θέσης του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο καλά θα κάνεις να αποφύγεις να κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν μελλοντικά. Συζητήσεις που θα κάνεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σου δεν θα καταλήξουν σε σταθερά αποτελέσματα για αυτό μην βιαστείς να ενεργήσεις. Επαναπροσδιόρισε τα πράγματα και ολοκλήρωσε τα σχέδια που έχεις μισοτελειωμένα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Μην είσαι απόμακρος αλλά βρες τρόπους για να μονιάσετε. Αν είσαι δίχως σχέση, η εβδομάδα αυτή θα είναι σημαντική γιατί με τον Άρη στον Λεων θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα και κινήσου μεθοδευμένα. Οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει να τις προσέξεις πολύ. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποια ζητήματα που δεν σε αφορούν και εκθέσεις την εικόνα σου στους ανωτέρους σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις γύρω από θέματα καριέρας. Λόγω όμως της θέσης της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στον ΚαρκΊνο που σε επηρεάζει προσπάθησε να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου με άτομα κύρους και πρόσεξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Ίσως κιόλας νιώσεις ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά, στην καριέρα και την οικογένειά σου. Ζήτησε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και άκουσε και τη δική τους γνώμη.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με υπευθυνότητα με ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου. Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα με το ταίρι σου και μην αφήνεις να επικρατούν ανάμεσα σας ασάφειες. Όσον αφορά τους χωρίς σχέση του ζωδίου αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα αυτήν την περίοδο είναι η ανεμελιά και η διάθεσή σας για παιχνίδι και φλερτ, γεγονός που θα φέρει στα πόδια σας πολλούς υποψήφιους εραστές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σε περιμένει μία σημαντική επιτυχία και μία ηθική ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα οικονομικά σου τρίτοι. Συζητήσεις για νέα ανοίγματα θα σε κάνουν να αυξήσεις σταδιακά τα έσοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μερικά πράγματα την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τα ρυθμίσεις με σοβαρότητα γιατί υπάρχουν λεπτομέρειες που πιθανόν να σου διαφύγουν. Δείξε δυναμισμό και θα πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Με τον Άρη στον Λέων θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οριστικά υποθέσεις της καριέρας σου που στο παρελθόν καθυστερούσαν ή αποτύγχαναν και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία. Βέβαια η ένταση δεν θα λείπει! Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν τώρα οι προσπάθειές σου και η φήμη σου να διαδοθεί!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δώσεις περισσότερη σημασία στο ταίρι σου την εβδομάδα αυτή. Άκουσε τις ανάγκες του συντρόφου σου και μην εθελοτυφλείς. Αν είσαι χωρίς σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου θα χρειαστεί να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω για να μπορέσεις να επιτύχεις. Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα και καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου θα σε απασχολήσουν αλλά ίσως δεν χρειάζεται να τους δώσεις μεγαλύτερη έκταση. Ο κυβερνήτης σου Δίας που κινείται πλέον στον Ταύρο σε καλεί να συζητήσεις και να επεξεργαστείς το ενδεχόμενο αλλαγών στις καθημερινές σου συνήθειες αλλά και στη δουλειά σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες αλλά αν μείνεις πιστός στα λόγια και στις υποσχέσεις σου τότε μπορείς να επαναφέρεις το καλό κλίμα στο σπίτι. Οι χωρίς σχέση αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες σχέσεις. Πάρτε το χρόνο σας μέχρι να βρεθεί κάτι καλό για εσάς και μην αναλώνεστε δεξιά και αριστερά!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα και έφερναν εμπόδια στην πρόοδό σου. Απόφυγε όσον αφορά στα οικονομικά σου να κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν. Μελέτησε τις επιλογές που έχεις και μην κάνεις επιπολαιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η πίεση που θα νιώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι έντονη. Καλά θα κάνεις να μην καταπιαστείς με πολλά πράγματα μαζί και κινήσου με αργούς ρυθμούς, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τα βήματά σου. Συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα θα σε χαροποιήσουν. Με τις δυσμενείς όψεις που θα πραγματοποιηθούν στον ουρανό η κρίση σου μπορεί να είναι θολή ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου. Πρόσεξε λοιπόν για να μην δημιουργήσεις προβλήματα από το πουθενά!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο δύσκολη. Θα πρέπει να είσαι υπομονετικός με το σύντροφό σου και να δείξεις κατανόηση. Αν είσαι δίχως σχέση, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις καινούριες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου καλό θα ήταν να εξετάσεις με προσοχή κάποιες αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις. Σκέψου καλά προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν και μην αποφασίσεις αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οικονομικά ζητήματα θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις με προσοχή. Απόφυγε να κάνεις καινούρια ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με σύμμαχο την καλή σου διάθεση αλλά και με το δυναμισμό σου θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Καινούρια ξεκινήματα θα σε βοηθήσουν να δεις πολλά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί αργές αλλά ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σου και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Με τις δυσμενείς όψεις που θα πραγματοποιηθούν στον έναστρο ουρανό ίσως υπάρξουν επιπλοκές από εσφαλμένες επιλογές σου ή από την τάση σου να παρασύρεσαι από εύκολες υποσχέσεις. Πρόσεχε τώρα για να έχεις στο μέλλον!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον Άρη στον Λέων Αν είσαι χωρίς σχέση, κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν γιατί έχεις όλες τις προοπτικές να ξεκινήσεις τώρα μία νέα, πολλά υποσχόμενη, ερωτική ζωή!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου θα μπορέσεις την εβδομάδα αυτή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Οργάνωσε τις κινήσεις σου για να μην έχεις σοβαρά προβλήματα αργότερα αλλά και για να προλάβεις τις εξελίξεις πριν σε προλάβουν αυτές. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συνετός. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που είναι πιθανό να σε ζημιώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Σε κάποια πράγματα θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποιες υποθέσεις σου να μην πάνε ακριβώς όπως τις υπολόγιζες. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που σε περιόριζαν και ρίσκαρε να κάνεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν. Η είσοδος του Άρη στον Λέων ισχυροποιεί το πάθος και τη διάθεσή σου για επιτυχία και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να βάλετε μια τάξη σε πράγματα που αφορούν στη σχέση σας. Μην κάνετε πράγματα που θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας. Όσο για τους δίχως σχέση, να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας! Μία γνωριμία σε κάποια έξοδό σας θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σας και θα σας δώσει την προοπτική της νέας σχέσης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που στην εργασία σου σε κρατούσαν σε στασιμότητα. Να ξέρεις ότι διανύεις μία ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις νέα φιλόδοξα σχέδια με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Γραφειοκρατικές υποθέσεις θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα ώστε να προλάβεις τα χειρότερα!

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 + 15 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ