21.8 C
Arta
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (12 Φεβρουαρίου 2024 – 18 Φεβρουαρίου 2024)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σε απασχολεί έντονα και το ερωτικό σου μέλλον και η επαγγελματική σου συνέχεια. Και οι δύο τομείς αυτοί συνεχίζουν να επηρεάζονται και να αλλάζουν. Πάντως στις διαφορές σου, είτε με τα άτομα της δουλειάς σου είτε με τα άτομα της οικογένειας σου,  και μπορείς να αναπτύξεις τα σωστά επιχειρήματα, ενώ σε κάποιο ερωτικό πρόβλημα που σε απασχόλησε πρόσφατα μπορείς τώρα να βρεις τη λύση, τη χαμένη στοργή ή και μια νέα μορφή αφοσίωσης. Έτσι λοιπόν για όσο διάστημα δέχεσαι την εύνοια του πλανήτη της επικοινωνίας, φρόντισε να το απολαύσεις στο έπακρο και να βάλεις τις βάσεις για τα επερχόμενα σχέδια σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω  θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Τώρα φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που ψάχνεις έρχεται!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η δουλειά εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άγχος της καθημερινότητάς σου και αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, κάποιες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, δείχνουν πως θα υπάρξει κάποια προοπτική βελτίωσης, αλλά και σημαντική αύξηση του παράγοντα της τύχης, τόσο στις αισθηματικές σου υποθέσεις όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Στα επαγγελματικά σου ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα ή για την εξομάλυνση κάποιων αντιξοοτήτων.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι εδώ για να σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Τώρα, είναι σίγουρο πως η εύνοια των πλανητών θα σε οδηγήσει αυτήν την εβδομάδα σε μια καλή γνωριμία. Αξιοποίησέ τη!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να καλύψεις κάποια ανάγκη σου ή να διευθετήσεις κάποια χρέη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Τα πράγματα φαίνεται πως βελτιώνονται αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Τώρα ξεκινά για εσένα μια περίοδος ανασυγκρότησης της προσωπικής σου ζωής και ανεφοδιασμού της επαγγελματικής σου κατάστασης. Μέχρι τότε όμως, αν υιοθετήσεις μια καλύτερη και μετρημένη συμπεριφορά, ταυτόχρονα με εργατικότητα και πειθαρχία τότε θα έχεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε παρέα. Η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση γι’ αυτό μην αργείς άλλο και μη δίνεις τις γνωστές σου αναβολές, αλλά κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας! Τώρα, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ανοίγματα που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα, ανεξάρτητα από το τι διαδραματίζεται σε αυτούς τους χώρους από την πλευρά των άλλων. Με τον Ερμή στον Υδροχόο αξιοποίησε τις μικρές ή τις μεγάλες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, κάνε καινούρια σχέδια για το μέλλον και μείνε κοντά στους ανθρώπους εκείνους που όχι μόνο σου είναι χρήσιμοι, αλλά μπορούν και να σε καταλάβουν και να σε βοηθήσουν εμπράκτως.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά στον αισθηματικό σου τομέα. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στη Σελήνη, η οποία στο ξεκίνημα της εβδομάδας αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου και σου φέρνει νέες ευκαιρίες. Τώρα μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις, να περνάς όμορφα τον καιρό σου και η γνωριμία που θέλεις να κάνεις είναι πλέον πολύ κοντά σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάτσε στ’ αυγά σου! Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, με το πλανητικό σκηνικό να διαμορφώνει ένα βελτιωμένο κλίμα στην πορεία των δημιουργικών, αλλά και κάποιων άλλων σχεδίων σου. Ωστόσο, με τον Ερμή στον Υδροχόο απόφυγε υπερβολές στη συμπεριφορά σου και κυρίως μην προκαλείς εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Αξιοποίησε περισσότερο της προσφορά της αγάπης και τέλος προσπάθησε να πλησιάσεις αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν στην πρακτική εφαρμογή κάποιου ονείρου ή σχεδίου σου, ενός προγράμματος ή ακόμη και μιας αγοράς, τώρα που τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες σε υποδέχεται. Αν υπάρχει ακόμα κάτι που σε προβληματίζει, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, η Αφροδίτη σου δίνει τις καλύτερες προοπτικές να κάνεις τη γνωριμία που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου η εβδομάδα. Μην αναβάλλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και δραστηριοποιήσου ομαδικά για να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες στο ευρύτερο περιβάλλον σου και θα ενισχύσει τον παράγοντα της τύχης στα οικονομικά σου, που είναι το μεγάλο σου ζητούμενο. Με τον Ερμή στον Υδροχόο θα χρειαστεί ένας σοφός χειρισμός από την πλευρά σου, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις ή να μειώσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Προσπάθησε να μην εκδηλώνεις τα αισθήματά σου εκεί που δεν θα τα καταλάβουν ή που θα αποτελέσουν την αιτία μιας καινούριας πρόκλησης ή αναταραχής.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Εσύ που ακόμη είσαι στο ψάξιμο μην απογοητεύεσαι γιατί με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, θα γνωρίσεις και το άτομο που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με ζητήματα νόμου, όπως και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να τα καταφέρεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να πετύχεις μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου, να ανοίξεις μια διέξοδο στους περιορισμούς σου και να υλοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Συναισθηματικά θα υπάρξει έντονο κλίμα ανταγωνισμού, ωστόσο οι συνθήκες συντελούν περισσότερο προς το δικό σου καλό. Ο Ερμής στον Υδροχόο ενισχύει την προοπτική να διευκολυνθείς, να χαρείς και να μετακινηθείς. Εκείνο που μένει σε εσένα είναι να κρατήσεις τις βασικές ισορροπίες ως συνήθως, και αυτό όχι γιατί κινδυνεύεις αν δεν τηρηθούν, αλλά επειδή δεν αντέχεις την γκρίνια και την κριτική των άλλων.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου φέρνει ευχάριστα νέα για το ταίρι σου, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου είναι πολύ καλή. Τι άλλο θέλεις; Αν είσαι ακόμα μόνη, έφτασε ο καιρός να κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου, ίσως κι εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, κάποια μπερδέματα που οφείλονται στη βιασύνη άλλων θα σε εκνευρίσουν και θα σε κουράσουν. Πάλι εσύ θα πρέπει να βάλεις το χέρι σου, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούν να ισορροπήσουν τα πράγματα. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλάνε τη διάθεση. Μην ανησυχείς, γιατί τώρα ξεκινάει μία περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι αρκετός για να καταλάβεις τι μπλεξίματα και δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις μέχρι τότε. Το στενό περιβάλλον σου εξακολουθεί να είναι δύσκολο στην προσέγγισή του. Από την άλλη, το ευχάριστο είναι ότι από την Παρασκευή και μετά θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να σβήσεις ένα παλιό σου πρόβλημα μια και καλή. Επίσης, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι συναναστροφές και οι συζητήσεις που θα κάνεις σχετικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τι θα έλεγες για μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί; Είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεωθείς, αλλά και για να λύσεις θέματα στη σχέση σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό, πάντα με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Κι εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά αφού επιρροές της Αφροδίτης θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το γεγονός της εβδομάδας για εσένα είναι η ότι ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σημαντικά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Μέχρι τότε όμως, ο δρόμος που θα διαβείς δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αντιθέτως θα χρειαστεί και τώρα να καταβάλεις περισσότερο κόπο από τον συνηθισμένο, καθώς τα γεγονότα θα συνεχίσουν να σε προκαλούν αγωνία και εκνευρισμό. Από την άλλη βέβαια, τις μέρες αυτές θα παίξει σημαντικό ρόλο ο παράγοντας της τύχης προκειμένου να προωθήσεις υποθέσεις επαγγελματικές, να τερματίσεις άλλες, αλλά και για να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την προηγούμενη εβδομάδα από τη θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Τώρα λοιπόν θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Τώρα, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και θα δεις πως θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά θέματα θα σε απασχολήσουν και θα σε αγχώσουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε καινούρια τάξη τις συναισθηματικές σου ακαταστασίες και τα οικογενειακά σου ενδιαφέροντα. Διαφορές και διαφωνίες με εκείνους που συνεργάζεσαι ή συμβιώνεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, ταυτόχρονα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσεις τη θέση σου και να υπερασπίσεις καλύτερα το δίκιο σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. . Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι σίγουρο πως το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στα θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή προκαλεί μια εκτροπή στην εξέλιξη των γενικότερων σχέσεών σου προς μία κατεύθυνση που ενδεχομένως δεν είχες ούτε υπολογίσει ούτε φανταστεί. Θα πρέπει να φανείς υποχωρητική σε κάποια θέματα και να γίνεις περισσότερο διαλλακτική σε πιθανές διαφωνίες που θα προκύψουν με το στενό σου περιβάλλον ή ακόμη και στο ευρύτερο στο οποίο κινείσαι. Από την Παρασκευή και μετά όμως το διάστημα είναι κατάλληλο για να βρεις τις λύσεις σε υποθέσεις που σου προκαλούν μεγάλες δυσκολίες, όσο και για να ανακουφιστείς από κάποια θέματα που σε απασχόλησαν αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε κάνει να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν και αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, άσε την Αφροδίτη να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της και να σε ξελογιάσει…

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο αυτήν την εβδομάδα να μην ανακοινώσεις τυχόν σχέδια που έχεις για την εργασία σου, αλλά να κινηθείς και να δραστηριοποιηθείς πιο συντηρητικά από τα συνηθισμένα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις σου όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδά σου, με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η γενικότερη κατάσταση συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα και η ανησυχία για την ασφάλεια των κεκτημένων σου φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Από την πρακτική πλευρά, σύμμαχός σου θα είναι ο Ερμής στον Υδροχόο που θα σε βοηθήσει να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου και να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου. Ερωτικά συνεχίζεις να διανύεις μια καινούρια μεταβατική περίοδο, ενώ είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να εκφράσει κάποιες διαθέσεις ανταρσίας ενάντια στο υπάρχον κατεστημένο. Βοήθησέ τον να καταλάβει ότι δεν είσαι εσύ η αιτία αυτής της κατάστασης, αντιθέτως εσύ συμμερίζεσαι και αισθάνεσαι πλήρως τα προβλήματά του και τις έννοιες του.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις, μη χάνεις το κουράγιο σου γιατί είναι βέβαιο πως τα καλύτερα έρχονται!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτόν σου τον αγώνα, γι’ αυτό δέξου την βοήθειά τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου με επιτυχία.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + 19 =

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ