14.8 C
Arta
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

2024 Ζώδια και Προβλέψεις

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2024:

Ενότητες- αναλύσεις που ακολουθούν

  1. ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ 12 ΜΗΝΕΣ – 20 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – 5 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ – ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ  ΕΚΛΗΨΕΙΣ  
  2. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2024
  3. ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2024
  4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  5. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
  6. ΦΥΣΗ – ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
  7. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟ 2024
  8. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 2024
  9. AΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ = με (8) Τι σημαίνει για το 2024
  10. ΖΩΔΙΑ-ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

Βασικές ημερομηνίες σημαντικότερα γεγονότα χρονιάς για ζήσουμε με αξιοπρέπεια σε μια εποχή αλλαγών. Καλή χρονιά υγεία.

Ένα εντυπωσιακό 2024 είναι η χρονιά που όλα μπορούν να συμβούν! Δέστε ζώνες η κοσμική διαδρομή χρονιάς σύντομα ξεκίνα!

21 Ιανουαρίου Η άφιξη Πλούτωνας στον Υδροχόο φέρνει μεγαλύτερο ανοιχτό μυαλό και ελευθερία, ενθαρρύνοντας προοδευτικές αλλαγές, μιας περιόδου μακράς γενιάς.

10 Φεβρουαρίου, Την ημέρα αυτή υπάρχει ένα αρκετά ανησυχητικό σημάδι που μπορεί να υποδηλώνει τρομοκρατική επίθεση ή μαζική μετανάστευση. Επίσης μπορούμε να μιλήσουμε για την επίτευξη των στόχων σας.

28-29 Φεβρουαρίου οι όψεις υπόσχονται  πιθανές εκρήξεις πάθους δυνατά σκάνδαλα και καβγάδες.

9 Μαρτίου, Μέχρι 22 ξυπνά μια μεγαλύτερη θέληση για ελευθερία. Οι νοητικές ικανότητες αυξάνονται.

25 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη Έκλειψη του έτους στον Ζυγό θα αντιμετωπίσει το ζήτημα της αξιοπιστίας, της πιστότητας και της φροντίδας των συντρόφων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε κάθε τοξική σχέση.

2 Απριλίου, η κοινωνία θα βρίσκεται και πάλι υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Μέχρι τα τέλη Απριλίου – έως τις 25 .Οι αποφάσεις που λαμβάνονται μπορεί να συναντήσουν εμπόδια και τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν την τελευταία στιγμή. Δεν είναι ο καλύτερος μήνας για λήψη σημαντικών αποφάσεων, μετακόμιση, αγορά ακινήτων ή αυτοκινήτου. Η υπογραφή εγγράφων θα πρέπει οπωσδήποτε να μετατεθεί για τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου ή του Μαΐου. Εάν κάνετε αγορές, ειδικά αντικείμενα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα ή κρυφές ζημιές. Οι νέες επιχειρήσεις διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο με χρέη και άλυτα προβλήματα.

Ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για να διορθώσετε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν.

8 Απριλίου θα υπάρξει Νέα Σελήνη στον Κριό Αυξάνεται η ικανότητα κατανόησης ανθρώπων και κρυφών νοημάτων.

2, Μαΐου ξεκινά η ετήσια «οπίσω κίνηση» του Πλούτωνα, θα προκαλέσει κάποιο χάος, το οποίο χρειάζεται για να δημιουργηθεί κάτι νέο. θα ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα τα ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά όχι μόνο προς εραστές, αλλά σε φίλους και συναδέλφους.

23η Μαΐου σημαντική μέρα το σύμπαν βοηθά την ανθρωπότητα στην πραγματοποίηση των ονείρων, αλλάζοντας τη ζωή προς το καλύτερο προωθεί την κοινωνική αρμονία, την ανεκτικότητα την προσαρμοστικότητα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωση σε ομάδες.

2 Ιουνίου, ενισχύετε η διαίσθηση η πειθώ σας, επιτρέποντάς να μοιραστείτε το όραμά σας στρατηγικά χωρίς να επιβάλλετε την εξουσία σας ο Δίας στους Διδύμους θα τονίσει την επιτυχία, τη στρατηγική και την οικονομική οξυδέρκεια. Εξαιρετική στιγμή για συναντήσεις και ενίσχυση των υπαρχόντων δεσμών.

29 Ιουνίου, ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος στους Ιχθύς για σχεδόν 5 μήνες – μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Ήρθε η ώρα να ξεπληρώσετε τα καρμικά χρέη. Είναι χρήσιμο να αναλύσουμε και να βρούμε τη σύνδεση μεταξύ παρελθόντος-παρόντος-μέλλοντος. Ο Κρόνος υπόσχεται γενναιόδωρες ανταμοιβές σε όσους βρουν τα λάθη τους και τα διορθώσουν.

2 Ιουλίου ανάδρομος Ποσειδώνας, στους Ιχθύς είναι αρκετά δυνατός. Η ισχυρή θέση του πλανήτη γεννά καθετί μυστικιστικό. Οι εξωαισθητικές ικανότητες ενισχύονται.

15 Ιουλίου, Όλο τον Ιούλιο δεν πρέπει να εμπλακείτε σε περιπέτειες, να ρισκάρετε χρήματα και να πιστεύετε όμορφες υποσχέσεις. Η συμβουλευτική αστρολογία  προειδοποιεί για εξαπάτηση και αυτοκαταστροφή.

5 Αυγούστου έως τις 28 Αυγούστου Ευνοϊκή περίοδος για οποιαδήποτε ψυχική δραστηριότητα, επέκταση κοινωνικών συνδέσεων, εκπαίδευση μνήμης, ομιλίας και άλλες δεξιότητες.

Δύσκολη θα είναι η 19η Αυγούστου Λόγω καβγαδικού χαρακτήρα και έλλειψης σύνεσης, είναι πιθανές οικονομικές απώλειες. Οι περιστάσεις είναι σαν κινούμενη άμμος ή συρματοπλέγματα. Ένας σοφός άνθρωπος απλά θα περιμένει για να  αντιμετωπίσει προβλήματα.

1η Σεπτεμβρίου, ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος για 155 ημέρες έως τις 30 Ιανουαρίου 2025. Μπορούμε να περιμένουμε νέους τρόπους έκφρασης. Είναι πιθανές αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σε προσωπική ανάπτυξη.

15 Σεπτεμβρίου, προωθεί την αρμονία επέκταση στις σχέσεις, ανοίγοντας το δρόμο για ρομαντικούς αρραβώνες ή συναρπαστικά ταξίδια. Οι ελεύθεροι, να περιμένετε μια βαθιά πνευματική σύνδεση.

18 Σεπτεμβρίου 2024, θα συμβεί η τρίτη Έκλειψη – Μερική Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς. Μπορεί να υπάρχει ένα οδυνηρό αίσθημα αυτό-αμφιβολίας. Δεν αποκλείονται οι καβγάδες με τους γονείς. Αυτή η έκλειψη θα έχει ευεργετική επίδραση στους καλλιτέχνες.

Η τελευταία, Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου του 2024 θα συμβεί στις 2 Οκτωβρίου στον αστερισμό του Ζυγού. Θα εμφανιστούν απόηχοι των προβλημάτων που προέκυψαν τον Μάρτιο. Μια δύσκολη μέρα που συνδέεται με συνεργασίες και διαπραγματεύσεις.

Η πρόβλεψη εξαρτάται από αποφάσεις που ελήφθησαν πριν από έξι μήνες.

14 Οκτωβρίου, διεγείρει το χάρισμα και την ευγλωττία σας, προωθώντας τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και την πειθώ.

Τον Νοέμβριο, ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα Η ικανότητα να υπολογίζεις τα πάντα καθαρά ήρεμα αυξάνεται, άρα οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ μεγάλες.

19 Νοεμβρίου 2024, ο Πλούτωνας τελικά μετακομίζει στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα μείνει εδώ μέχρι τον Μάρτιο του 2042. Όλα είναι έτοιμα για μεταμόρφωση. Έχει συμβεί μια επανάσταση στη συνείδηση της κοινωνίας μπορεί επίσης να φέρει απροσδόκητες ανατροπές.

Τον Δεκέμβριο του 2024, δεν θα υπάρξει μία Νέα Σελήνη, ως συνήθως, αλλά δύο – την 1η και την 31η Δεκεμβρίου . Η νέα σελήνη στην αρχή και στο τέλος του μήνα λειτουργεί σαν περιοριστικό φράγμα και σηματοδοτεί μια μεταβατική περίοδο, σημαντικά και μοιραία γεγονότα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο δραστήριοι άνθρωποι, περίεργοι, χαρισματικοί και χωρίς αμφιβολία ή φόβο, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Η πιο επικίνδυνη μέρα είναι η 12η Δεκεμβρίου όταν ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη. Το συναισθηματικό στρες έχει ως αποτέλεσμα την σκληρότητα, την επιθυμία να κερδίσεις ό,τι κι αν γίνει.

Τις 30-31 Δεκεμβρίου, οι άνθρωποι θα βρίσκονται υπό την επιρροή του λεγόμενου μαύρου φεγγαριού. Αυτή είναι η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία εμφανίζεται μία φορά κάθε 2-3 χρόνια (τελευταία φορά στις 30 Απριλίου 2022).

Μια γενναιόδωρη ανταμοιβή περιμένει εκείνους των οποίων η προσέγγιση ήταν εμπεριστατωμένη, που διακρίθηκαν από πειθαρχία, υπευθυνότητα και πρακτικότητα.

Εν ολίγοις το 2024 όσοι ξέρουν πώς να προσαρμοστούν θα μπουν στο μέλλον χωρίς φόβο με σωστή προσέγγιση δηλ. να προσαρμόζεσαι γρήγορα και ταυτόχρονα να παραμένεις σε ισορροπία. Οι γρήγοροι νέοι καιροί θα απαιτήσουν από εμάς όχι μόνο δράση, αλλά και ηρεμία.

Η δύναμη της προσωπικότητας, οι χρήσιμες ιδιότητες και ο μοναδικός εσωτερικός κόσμος θα σας επιτρέψουν να ζήσετε με αξιοπρέπεια σε μια εποχή αλλαγών.

Αυτό θα είναι το έτος 2024 από συμβουλευτική αστρολογική άποψη. Ας θυμηθούμε ότι η αστρολογία δεν προβλέπει, αλλά ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ  μόνο τα πιο πιθανά σενάρια για την εξέλιξη των γεγονότων.

Σοκαριστικές προβλέψεις» για το 2024

Το νέο έτος ο κόσμος μπορεί να αντιμετωπίσει δύο παγκόσμιες κρίσεις, οι τιμές του πετρελαίου σχεδόν θα διπλασιαστούν και η «κατάρρευση του καπιταλισμού» θα συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2024. Σε αυτό, οι νέες τεχνολογίες λύνουν παλιά προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν νέα διλήμματα.

Οι δύο παγκόσμιες κρίσεις το 2024.

  1. Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα μετατραπεί από έναν τρόπο βελτίωσης της παραγωγικότητας σε απειλή για την εθνική ασφάλεια.
  2. Κρίση θα προκληθεί από την επιδημία της παχυσαρκίας Τα χάπια απώλειας βάρους θεωρούνται επί του παρόντος ως λύση στην παγκόσμια επιδημία παχυσαρκίας, αλλά το 2024 θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι η αιτία.
  3. Οι ΗΠΑ, Με φόντο τις προεδρικές εκλογές, η κυβέρνηση της χώρας θα αναγκαστεί να αυξήσει τις δαπάνες για να αποφύγει προβλήματα στην οικονομία και κοινωνικές αναταραχές.
  4. Επιπλέον, ο πρώτος ανεξάρτητος υποψήφιος στην ιστορία της χώρας, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
  5. Η αγορά πετρελαίου μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει κραδασμούς το 2024.  η τιμή του βαρελιού Brent θα εκτιναχθεί στα 150 δολάρια.
  6. Η Σαουδική Αραβία θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα από το πετρέλαιο για να αγοράσει τα δικαιώματα του Champions League από την UEFA και να το μετατρέψει σε παγκόσμιο τουρνουά.
  7. Η ΕΕ θα θεσπίσει φόρο πολυτελείας για να καλύψει το αυξανόμενο κόστος της πράσινης ενέργειας, και την καταπολέμηση του πληθωρισμού.
  8. Ένα νέο καθεστώς θα αναλάβει το Ηνωμένο Βασίλειο.
  9. Η άφιξη νέου Πάπα στο Βατικανό.
  10. Ο ι καταστροφικές ξηρασίες θα αρχίσουν να αποδεκατίζουν τη Γη λόγω της Υπερθέρμανσης του πλανήτη..
  11. Το Υγρό στοιχείο θα διαδραματίσει σημαντικά γεγονότα.
  12. Αναμένεται μια έκρηξη ηφαιστείου και.
  13. Σεισμός ισχυρός με αλλαγή η μετατόπιση γαίας.

ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2024

Η ενέργεια του χάους ενεργοποιείται, γεμάτη αστάθεια, όταν η κατάσταση αλλάζει κάθε μέρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η τάση προς την ανάπτυξη ψηφιακών τεχνολογιών, την τεχνητή νοημοσύνη και την εφεύρεση ιπτάμενων αντικειμένων κερδίζει δυναμική  για παράδειγμα, δοκιμάστηκε πρόσφατα ένα αεροταξί.

Αναμένεται μετάβαση στο εικονικό χρήμα, δημιουργία νέου ηλεκτρονικού νομίσματος και αύξηση της διαστρωμάτωσης της κοινωνίας σε πλούσιους και φτωχούς.

Θα υπάρξουν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα με έμφαση στην πρακτική άσκηση.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Τα κύρια σημάδια της επερχόμενης εποχής είναι η ταχύτητα και το συνεχές άγχος. Εξαιτίας αυτού, η φυσική κατάσταση του σώματος, ειδικά το καρδιαγγειακό σύστημα, μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά. Επομένως, είναι σημαντικό να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε το συναισθηματικό στρες και να αποκαθιστάτε την ψυχική ηρεμία.

ΦΥΣΗ

Επίσης κατά την περίοδο αυτή θα παρατηρήσουμε μεγάλη μετανάστευση πληθυσμού που σχετίζεται με κλιματική αλλαγή και καταστροφές (πλημμύρες, σεισμούς, προβλήματα νερού). Λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, τα ποτάμια θα γίνουν ρηχά, θα υπάρξουν πολλές πυρκαγιές και έντονη ξηρασία.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟ 2024

τώρα η εξουσία μετατοπίζεται στις μεσήλικες γυναίκες

Ένα χαρακτηριστικό της περιόδου που θα ξεκινήσει το 2024 είναι η εστίαση στην ομαδική εργασία, η οικοδόμηση νέων μορφών αλληλεπίδρασης και η μετάβαση σε εργασία εξ αποστάσεως.

Η συνηθισμένη ιεραρχία θα αρχίσει να καταρρέει, το καθιερωμένο σενάριο ζωής θα γίνει παρελθόν: νηπιαγωγείο, σχολείο, κολέγιο, δουλειά. Όλα αυτά θα χάσουν τη σημασία τους.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ 2024;

Άτομα με ευελιξία και ισχυρή ψυχή θα είναι σε θέση να προσαρμοστούν με επιτυχία στις αλλαγές:ικανός να ανταποκρίνεται γρήγορα στις καινοτομίες με εμπειρία στην εξ αποστάσεως εργασία και επικοινωνία με δημιουργικές ικανότητες

Εν ολίγοις, όσοι ξέρουν πώς να προσαρμοστούν θα μπουν στο μέλλον χωρίς φόβο.

Οι γρήγοροι νέοι καιροί θα απαιτήσουν  δύναμη της προσωπικότητας,  χρήσιμες ιδιότητες έτσι θα σας επιτρέψουν να ζήσετε με αξιοπρέπεια σε μια εποχή αλλαγών.

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Λ Ο Γ Ι Α 2024

Κωδικός τύχης: ποιοι αριθμοί θα φέρουν καλή τύχη το 2024 σε κάθε ζώδιο

Φέτος, θα είμαστε κάτω από την ομπρέλα του αριθμού 8. Άρα το 2024 απαιτεί μια επιπλέον προσπάθεια από πολλούς από εμάς. Είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε την επιχείρησή σας και τον τρόπο που τη σχεδιάζετε ή τα έργα που θα σηματοδοτήσουν τη χρονιά. Πώς να οργανώσετε το χρόνο σας, ποια θέση κατέχει η εργασία σας ή τι σημασία της δίνετε

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 μιλά επίσης για επένδυση, εμβάθυνση της γνώσης καθώς και προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες. στην αριθμολογία

Ο αριθμός κλειδί για το έτος 2024 είναι το 8. Ο αριθμός 8 συμβολίζει την τύχη, τα κοινά οικονομικά και τα προσωπικά οικονομικά επιτεύγματα ή την υλική επέκταση, τη φιλοδοξία, την αποφασιστικότητα, το θράσος, νομικές πτυχές ή δικαιοσύνη, αλήθεια, σεξ, θάνατο και κληρονομιές.

Κριός Το σύμβολο της επιτυχίας για τον Κριό το 2024 θα είναι ο αριθμός 9. Αυτός ο αριθμός προμηνύει δύναμη και ενέργεια, βοηθώντας να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ταύρος Για τον Ταύρο, οι αριθμοί-κλειδιά θα είναι το 6 και το 8. Αυτοί οι αριθμοί έχουν σχεδιαστεί για να τους φέρουν πιο κοντά στην οικονομική σταθερότητα και την αρμονία στις σχέσεις.

Δίδυμοι Οι αριθμοί 3 και 5 θα βοηθήσουν τους Διδύμους στην πορεία προς την επιτυχία. Θα γίνουν πηγή δημιουργικότητας, έμπνευσης και νέων ευκαιριών.

Καρκίνος Οι αριθμοί 2 και 7 θα δώσουν στους Καρκίνους προστασία, σταθερότητα και εσωτερική εμπιστοσύνη το 2024.

Λέων Οι αριθμοί 1 και 4 θα βοηθήσουν τους Λέοντες τη νέα χρονιά. Φέρνουν θάρρος, αποφασιστικότητα και νέες ευκαιρίες για αυτοπραγμάτωση.

Παρθένος οι αριθμοί 5 και 6 θα είναι ελκυστικοί. Θα δώσουν ισορροπία και θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων.

Ζυγός Οι αριθμοί 2 και 7 θα φέρουν καλή τύχη στον Ζυγό Προάγουν την ισορροπία και προσελκύουν την αρμονία στις σχέσεις.

Οι Σκορπιοί θα βοηθηθούν από τους αριθμούς 8 και 9. Θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για αυτοέκφραση και οικονομική επιτυχία.

Οι Τοξότες θα βρουν τύχη με τους αριθμούς 3 και 5. Φέρνουν έμπνευση, αισιοδοξία και νέες ευκαιρίες.

Αιγόκερω θα έχουν επιτυχία με τους αριθμούς 4 και 8. Θα ενισχύσουν την οικονομική ευημερία και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της καριέρας τους.

Υδροχόος οι αριθμοί 1 και 7 θα είναι το κλειδί για τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση.

Ιχθύες θα βρουν επιτυχία με τους αριθμούς 2 και 6. Θα φέρουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν να βρείτε την εσωτερική αρμονία.

Ωροσκόπιο 2024

Το 2024 είναι εδώ για να αλλάξει τα πάντα! Ένας νέος, φρέσκος και καλοπροαίρετος αέρας πνέει πάνω από τις ζωδιακές μοίρες  των ζωδίων !

Ωροσκόπιο 2024 Κριός: Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα!

Το έτος 2024 υπόσχεται να είναι υπό την καλύτερη αιγίδα  Ο Ουρανός και ο Άρης στηρίζουν στις αποφάσεις του να αφήσει πίσω του το παρελθόν. Από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι , η αλλαγή είναι στα μέτρα σας!

Ωροσκόπιο 2024 Ταύρος: Δεν υπάρχει μικρή απόλαυση!

Τι ενέργεια! Για τον επίμονο Ταύρο αυτή η νέα χρονιά είναι ένα από όλα τα κέρδη ! Με την επιρροή της Αφροδίτης, η ικανοποίηση είναι εγγυημένη. Το τέλος του χρόνου θα είναι μια στιγμή για προβληματισμό , αλλά για να ξεκινήσετε

Ωροσκόπιο 2024 Δίδυμοι: Αλλαγή, ξανά και ξανά!

Ανάμεσα σε μια πολλά υποσχόμενη αρχή και ένα δυναμικό τέλος της χρονιάς , το 2024 υπόσχεται να είναι γεμάτο ανατροπές για τους πιστούς Διδύμους Ξεκινώντας από τη συνάντηση του Δία και του Πλούτωνα, ορισμένες αλλαγές θα του επιτρέψουν να συνδυάσει τα λόγια με τη δράση!

Ωροσκόπιο 2024 Καρκίνος: Μια πραγματική νέα αρχή!

Όποιος λέει νέο έτος, λέει νέο τρόπο σκέψης ! Ο Καρκίνος  το καταλαβαίνει καλά. Η συναισθηματική του ισορροπία του ανοίγει πόρτες σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο

Ωροσκόπιο 2024 Λέων: Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση!

Οι Λέοντες θα εκμεταλλευτούν τη νέα χρονιά για να ξεκινήσουν μια άνοιξη γεμάτη ανατροπές! Στο επαγγελματικό και στην καρδιά, το καλοκαίρι τους υπόσχεται χίλια γλυκά πράγματα. Ο συσχετισμός της Σελήνης και του Κρόνου προσφέρει θετικές δονήσεις  επωφεληθείτε  από αυτό!

Ωροσκόπιο 2024 Παρθένος: Το τυχερό σου αστέρι σε προσέχει!

Η Σοβαρή Παρθένος μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό της τυχερό: ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη ενθαρρύνουν την πρόοδό της. Στην αρχή του χρόνου, σχεδιάστε τα όνειρά σας . Θα γίνουν πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι!

Ωροσκόπιο 2024 Ζυγός: Απλώστε το χέρι σας και όλα θα πάνε καλά!

Στη δουλειά και στο σπίτι όλα χαμογελούν για τον τυχερό Ζυγό  Η συνάντηση της Σελήνης και του Δία του επιτρέπει να οραματιστεί καλύτερα το μέλλον. Μετά από ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι, το τέλος του χρόνου θα είναι μια εποχή για ενδοσκόπηση . Οι σύνδεσμοί σας θα ενισχυθούν!

Ωροσκόπιο 2024 Σκορπιός: Η αρμονία είναι ανεκτίμητη

Τόσα πολλά νέα για τον αδάμαστο Σκορπιό Ο συσχετισμός του Άρη και της Σελήνης μετριάζει τον φλογερό χαρακτήρα του με μια ανυποψίαστη τρυφερότητα . Με αυτή τη νέα ευαισθησία θα περάσετε τη χρονιά σας… με στυλ!

Ωροσκόπιο Τοξότη 2024: Η αλλαγή είναι τώρα!

Τολμηρoi ήρθε η ώρα για αλλαγή! Με τον Ουρανό, μπορείτε να αναλάβετε τη μοίρα σας ! Η ευαισθητοποίηση στην αρχή της χρονιάς θα σας ανοίξει τις πόρτες μέχρι το καλοκαίρι. Το τελευταίο τρίμηνο, ξεκινήστε την αλλαγή σας !

Ωροσκόπιο 2024 Αιγόκερως: Υπάρχει αγάπη στον αέρα!

Για τον φιλόδοξο Αιγόκερω  η παρουσία του Ήλιου στην αρχή της χρονιάς ανοίγει τα μάτια του στη σχέση του με τον κόσμο. Η ελπίδα ανθίζει προοιωνίζεται ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήρωση… ειδικά στην αγάπη!

Ωροσκόπιο 2024 Υδροχόος: Είναι τρενάκι!

Ο Ανεξάρτητος Υδροχόος  μπορεί να υπολογίζει στη συνάντηση του Δία και του Πλούτωνα για να αποκτήσει θάρρος. Η ευαισθητοποίηση στην αρχή της χρονιάς του επιτρέπει να διεκδικήσει τις θέσεις του στα τέλη Μαρτίου.

Ωροσκόπιο 2024 Ιχθύς: Συνεχίστε να πιστεύετε!

Το 2024 προσφέρει καλούς οιωνούς για εφευρετικούς Ιχθύες ! Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο, μπορεί να καθορίσει τι πρέπει να αλλάξει για να έχει την καλύτερη δυναμική όλη τη χρονιά. Μπορείτε να βασιστείτε στην Ανανέωση για να προχωρήσετε.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ Πλανητικές επιδράσεις το έτος 2024

Μέχρι τις 25 Μαΐου 2024, τα ζώδια της Γης βρίσκονται στο επίκεντρο .Χάρη στον Δία στον Ταύροι, Παρθένοι και οι Αιγόκεροι έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στα διάφορα έργα τους. Είναι μήνες πλούσιοι σε ευκαιρίες και εξέλιξη. Βασική στιγμή είναι και το τέλος Απριλίου.

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) προστατεύονται εξίσου σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Έτσι, κατά τους πρώτους πέντε μήνες, υπάρχει εξέλιξη.

Μετά τις 25 Μαΐου, ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και  της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) να επωφεληθούν από τις «όψεις» με τον Δία . Υποστηριζόμενος από τον Πλούτωνα (αλλαγές, νέες επιρροές) από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, και μετά πάλι από τις 19 Νοεμβρίου, όλα σας ενθαρρύνουν να μεταμορφώσετε ή να βελτιώσετε μια κατάσταση που δεν σας ταιριάζει πλέον.

Πρέπει να ξέρεις να βλέπεις σε μια χρονιά που τελειώνει  Η αρχή μιας νέας ζωής που διαμορφώνεται Οι παραμονές της Πρωτοχρονιάς είναι διαλείμματα για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας Βρείτε τον εαυτό σας, βρείτε αυτούς που αγαπάτε για να φτάσει η γαλήνη Σκεφτείτε τι είναι απαραίτητο για εμάς σε μια πλήρη επίγνωση της ευτυχίας

Αυτό είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη ζωή που βρίσκει μια νέα λάμψη σε κάθε στιγμή.

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας Από Νίκος Δόξας Αστρολόγος

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρω

Τηλ 2810 285070 – 6992187077

email [email protected]
https://www.facebook.com/Nickos.Doxas/

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ