15 C
Arta
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 16 μέχρι 22 Αυγούστου

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16 μέχρι 22 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα είναι κινήσεων και αλλαγών, τίποτα δεν θα παραμείνει όπως είναι αυτή τη στιγμή. Οικονομικά θα υπάρξει ένα μια άνοδος καθώς τα χρήματα θα έρθουν χωρίς προειδοποίηση και θα λύσουν ορισμένα προβλήματα που σας ανησυχούν. Η υγεία δεν θα σας σας απασχολήσει με μικρές ενοχλήσεις. Για να αποφύγετε σημαντικά προβλήματα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και κάντε ένα γενικό έλεγχο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η εβδομάδα έρχεται με ένα σαφές μήνυμα, θα πρέπει να σταματήσετε, να αναλύσετε και να αναθεωρήσετε όπου χρειάζεται τη σχέση σας και να προσδιορίσετε αν είναι η  σωστή εάν σας βοηθά να βελτιώσετε ή αν, αντίθετα, δεν είναι αυτό που σας παρακινεί πραγματικά να πολεμήσετε. Τώρα δεν είναι η ώρα να χάνεστε σε άσκοπες μονότονες σχέσεις, εάν υπάρχουν πολλά επιχειρήματα στη σχέση σας ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον, θα νιώσετε μια έντονη επιθυμία να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κοινωνική περίοδος αφού θα είστε περισσότερο σε επαφή με άτομα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας ή τη δουλειά σας, γιατί μέσω αυτών θα κερδίσετε χρήματα. Αλλά με τους στενότερους φίλους σας θα είστε πολύ λιγότερο παρόντες επειδή θα εστιάσετε στη δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μένετε σε επαφή με αυτούς τους φίλους, αλλά πιθανότατα θα κάνετε ξεκαθάρισμα και εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Στην εβδομάδα αυτή πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για το τι κάνετε, γιατί θα περάσετε από λεπτές στιγμές που θα πρέπει να διαχειριστείτε λογικά. Θα επωφεληθείτε από την παρουσία του ανάδρομου Δία για να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας για το καλό και την ευημερία σας. Ωστόσο, παράλληλα με την παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο, η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα γίνει εμφανής, εάν δεν ενεργείτε σοφά, θα είστε επιρρεπείς σε υπερβολικά ξεσπάσματα στους γύρω σας.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι επιρροές του Κρόνου θα σας ωθήσουν να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που περνάτε στην ερωτική σας ζωή, θα έχετε αμφιβολίες και θα αναλύσετε την κατάσταση της σχέσης σας, αλλά δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας, ακόμη και αν έρχονται οι αλλαγές, όλες θα είναι για το καλό σας.  Ακολουθήστε την καρδιά σας και μην μπερδεύεστε από οτιδήποτε άλλο, σκεφτείτε τον εαυτό σας και κάντε ότι νομίζετε ότι είναι κατάλληλο για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η υποστήριξη του συντρόφου σας θα είναι απαραίτητη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο ανάδρομος Δίας που αντιπροσωπεύει χρήματα, υλικούς και πνευματικούς πόρους, δεξιότητες και ταλέντα προωθεί την αλλαγή της προοπτικής σας σχετικά με τα χρήματα, για τη διαχείριση των πόρων και των νέων επενδύσεών. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια πολύ ευημερούσα περίοδος για το ζώδιο σας αλλά είναι πολύ σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι ο Κρόνος θα προκαλέσει ορισμένα προβλήματα που μπορούν να ξεπεραστούν εάν σχεδιάσουν τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ανάδρομος Κρόνος θα φέρει αναβολές σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, παρά αυτές τις  καθυστερήσεις η αποτυχίες, που μπορεί αν παρουσιαστούν θα βρείτε το σωστό δρόμο, μην αφήσετε όλα όσα έχετε επιτύχει με τόση προσπάθεια, να καταρρεύσουν. Τα καλά νέα είναι ότι η διέλευση του Κρόνου όχι μόνο θα φέρει καθυστερήσεις, αλλά θα φέρει νέες ευκαιρίες στη δουλειά ή το επάγγελμά  και θα σας δώσει νέες ευκαιρίες να αναπτύξουν τα πολλαπλά σας ταλέντα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτή την εβδομάδα παρά τα σκαμπανεβάσματα εάν η ένωση σας είναι ισχυρή και σταθερή, δεν θα είναι τίποτα ικανό να σας χωρίσει. Θα είστε πιο ενωμένοι από ποτέ και θα είναι μια φάση σημαντική για τους δύο σας. Θα βρείτε μια νέα ισορροπία με τον σύντροφο και θα δημιουργήσετε σοβαρή δέσμευση, αλλά πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας και στην σχέση σας για να το επιτύχετε αυτό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα χρήματα σας θα σας έρθουν και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για να ξοδέψετε λίγο περισσότερο, καθώς μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά. Πρέπει όμως και εσείς να είσαστε σε θέση να επιβληθούν στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες  για να έχετε πρόσβαση στις ευκαιρίες ανόδου που θα παρουσιαστούν  ευκαιρίες αρκετές και έτσι θα επιτευχθεί η οικονομική βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές στη ζωή σας για να αισθανθείτε ήρεμοι, οπότε θα είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε με σαφήνεια τις ανάγκες σας και την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και εστιάστε γιατί αφού περάσετε αυτή τη στιγμή, θα ανακτήσετε την αυτονομία που πάντα θέλατε και θα αισθανθείτε τον ενθουσιασμό για να συνεχίσετε και να μεγαλώσετε ως άτομο και αν συμπεριφερθείτε σωστά θα αποκομίσετε τις ανταμοιβές σας, επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν είστε είσαστε ελευθερίου και γνωρίσετε άτομο θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αυτήν τη σχέση που πάντα θέλατε αλλά θα πρέπει να ενεργήσετε αργά με φυσικό τρόπο και να αφήσετε όλα να ρέουν, να διασκεδάσετε και να είστε ο εαυτός σας. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε σχέση, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα έρθουν μεγάλα πράγματα, θα αρχίσετε να αναθεωρείτε την ιδέα της ζωής σας ως ζευγάρι και να αποφασίσετε να ζήσετε μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Και αν ζείτε ήδη μαζί , θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε να κάνετε το επόμενο βήμα για επισημοποίηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το κλειδί για την επίτευξη οικονομικής επιτυχίας είναι η συγκέντρωση του μεγαλύτερου ποσού πόρων που θα επιτρέψει να διορθώσουν απρόβλεπτες περιστάσεις για το έργο και τις προσπάθειες που κάνετε τώρα ώστε μετά να απολαύσετε τα οικονομικά αποτελέσματα. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να σας εκτιμήσουν οι συνάδελφοι ,ο εργοδότης η οι υπάλληλοι σας παρά τα φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα στις επαγγελματικές σχέσεις αλλά δεν θα υπάρξει τίποτα που να αφήσει συνέπειες ή να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά πολυάσχολη διότι θα υπάρξουν δραστικές αλλαγές που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας εάν αφήσετε την μονοτονία και αδράνεια να κυριαρχήσει στην διάθεσή σας. Τα χρήματα θα είναι σταθερά ακόμα και αν διακινδυνεύσετε μια επένδυση διότι αργότερα θα δικαιωθείτε για την απόφαση αυτή. Έντονη κινητικότητα και επισκέψεις στην οικογένεια που θα κάνουν την εβδομάδα με μεγάλη κοινωνικότητα. Ξαδέρφια, ανιψιές ή συγγενείς που θα δώσουν μια νότα ενότητας και όμορφη ατμόσφαιρα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα κάνετε προσπάθεια για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε τη σχέση σας, θα νιώσετε την κατάλληλη ενέργεια για να το κάνετε, θα είστε σε θέση να αντισταθμίσετε όλες εκείνες τις στιγμές που δεν ήσασταν με τον σύντροφό σας, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε περισσότερο χρόνο μαζί αυτή την περίοδο. Αυτό δεν θα εμποδίσει την προσωπική και επαγγελματική σας εκπλήρωση, αντίθετα, θα βρείτε στον σύντροφό σας την υποστήριξη που χρειάζεστε για να βρείτε τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα που ξεκινά, θα περάσετε από έναν αποφασιστικό και τέλειο κύκλο πραγματοποίησης θετικών αλλαγών για να αυξήσετε τα κέρδη σας, που πιθανώς παράγονται από μια νέα επιχείρηση, μια εταιρεία που αναπτύσσεται. Τώρα σκέφτεστε αλλά να πάρετε ρίσκο, να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία και αυτό σας αγχώνει σε μεγάλο βαθμό  αλλά μην φοβάστε το αποτέλεσμα  θα είναι θετικό και μελλοντικά τα κέρδη θα είναι σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τώρα ξεκινά μια περίοδος σταθερότητας και μια καλή ατμόσφαιρα σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Αυτό το κλίμα θα είναι κάπως ανατρεπτικό για εσάς, καθώς θα αναγκαστείτε να αφήσετε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας, να προσαρμόσετε την ζωή σας και τις ιδέες ή μεθόδους που συνήθως χρησιμοποιείτε ζωής σας. Μην ανησυχείτε, αυτή η περίοδος θα είναι πλούσια σε έργα, ανοίγματα και προσωπική ανάπτυξη, σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την ηρεμία και την αυτονομία σας, και έτσι μπορείτε να αφιερωθείτε σε μια νέα πρόκληση ή μια νέα δραστηριότητα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει ήδη πολλές υποχωρήσεις στη σχέση σας είναι καιρός να σταματήσετε γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα με το δεσμό σας αλλά αν κάνετε υπομονή και δείξετε κατανόηση τίποτα δεν θα χαλάσει και θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σύντομα. Το ταίρι σας βιώνει αρκετές ανακατατάξεις κυρίως εσωτερικές και αυτό σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά γιατί δεν νιώθετε κοντά όπως παλιότερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα σας προσκαλεί να προσκολληθείτε ερωτική σας ζωή, για να επιτύχετε μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα στη σχέση σας, και  να παγιώσετε αυτήν την ένωση που έχετε με το άτομο που αγαπάτε. Έρχονται στιγμές, γεμάτες μαγεία και όνειρα, προσπαθήστε να τις διατηρήσετε και να διατηρήσετε τη σχέση σας όσο το δυνατόν πιο δυνατή. Θα αισθανθείτε προετοιμασμένοι για νέα έργα ως ζευγάρι και μαζί θα χτίσετε εκείνη τη ζωή που ονειρεύεστε και αξίζετε. Αλλά αν είστε μόνοι  μην ανησυχείτε, όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, απολαύστε αυτήν την κατάσταση και όταν είστε έτοιμοι το σύμπαν θα σας βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα προσοχή στην τελειομανίας που θα έχετε διότι υπάρχει κίνδυνος στην εξάντληση του νευρολογικού σας συστήματος. Στην εργασία και στις σχέσεις θα ωφεληθείτε αλλά δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια ούτε να προσπαθείτε να ικανοποιήσετε όλους. Πρόοδο θα έχετε αν βρείτε τα κατάλληλα κίνητρα. Προσπαθήστε να μην βλέπετε αρνητικά και μιλήστε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε νέα πράγματα, γιατί για να είσαστε ενήμεροι σε εξελίξεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι ελεύθεροι θα θέλατε νέες περιπέτειες και θα έχετε αν το κυνηγήσετε αλλά επίσης θα δωθεί ευκαιρία για και περισσότερο σταθερό αν το επιδιώξετε. Για όσους είναι σε γάμο η σχέση προσέξτε για παρεξηγήσεις και προβλήματα από τρίτα άτομα που θα φέρουν μικρά σκαμπανεβάσματα τα οποία όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα χωρίς μεγάλες απώλειες στην σχέση σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα είσαστε ανάμεσα σε δυο κατηγορίες για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Είτε θα σας διακατέχει μια μεγαλομανία και τάση για ρίσκο όπου θα κάνετε υπερβολικές κινήσεις και έξοδα στα επαγγελματικά σας είναι είτε θα σας πιάσει μια τάση αποταμίευσης ώστε να προχωρήσετε αργότερα σε νέα ξεκινήματα. Προσοχή λοιπόν για σπατάλη χρημάτων, κρατήστε τα στην άκρη, γιατί θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα υπόσχεται το καλύτερο τώρα. Επειδή και εσείς είστε σε εξαιρετική κατάσταση. Στη δουλειά, στην κοινωνική σας ζωή ή ιδιωτικά, θα λάμψετε. Φυσικά ο Πλούτωνας διαταράσσει την ηρεμία αλλά δεν κανένα πρόβλημα να διοχετεύσετε την ενέργεια του καθώς είναι ο Κυβερνήτης σας.

Ο τομέας των δραστηριοτήτων είναι ιδιαίτερα ευεργετικός εάν εργάζεστε στο εμπόριο, στο εμπόριο ή στο μάρκετινγκ. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματικές, μην ανησυχείτε, Θα γεμίσετε με προτάσεις και προσφορές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η Αφροδίτη βοηθάει την συναισθηματική σας ζωή, υποστηριζόμενη από τον Ερμή και τον Δία. Θα απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο φέτος θα κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο. Το μόνο μειονέκτημα οι υπερβολές. Ο Δίας μπορεί μερικές φορές να σας κάνει να παίρνετε τα πράγματα πολύ ελαφριά. Και πρέπει να βρείτε τη σωστή ισορροπία. Ειδικά αν είστε ελεύθεροι θα πάρετε την απόφαση για τον εαυτό σας ότι δεν θέλετε σοβαρή σχέση. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι το έχετε ανάγκη και αισθάνεστε πολύ καλά για τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα ο ρυθμός ηρεμεί λίγο, αλλά όχι τις φιλοδοξίες σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βελτιώσετε  τα επιτεύγματά σας και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Έτσι μπορείτε να επεκτείνετε τον τομέα δραστηριότητάς σας. Οι κοινωνικές σας επαφές σας ευνοούν και φέρνουν πρόοδο. Ο Δίας θα στηρίξει τώρα και θα καταλάβετε ότι χρειάζεστε λιγότερη προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε γενικά αλλαγές στην δράση σας. Γενικά θα έχετε απροσδόκητες αλλά ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στην καθημερινή σας ζωή, έχετε πολλά να κάνετε και μια νέα ιδέα θα σας απορροφήσει τώρα οπου θα σας βοηθήσει να πετύχετε φιλοδοξίες σας. Τίποτα δεν σε εμποδίζει. Ούτε ο Πλούτωνας και Ουρανος που κάποιες φορές σας φέρνουν ξαφνικά γεγονότα που όμως διαρκούν λίγο καθώς είσαστε φυση αισιόδοξοι και ανταπεξέρχεστε σε οτιδήποτε συμβεί.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τώρα ο συναισθηματικός τομέας σας προβληματίζει. Όμως δεν αρκεί να πανικοβάλλεστε.

Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει ώστε οι σχέσεις να ακολουθήσουν  την πορεία τους, ειδικά εκείνες που είναι καλά εδραιωμένες. Τα νέα ζευγάρια πρέπει να μετριάσουν την ανυπομονησία τους ώστε να μην προχωρήσουμε γρήγορα σε παρορμητικές αποφάσεις. Αν δείξουν υπομονή αυτή είναι η προϋπόθεση για να έχουν διάρκεια με την πάροδο του χρόνου στην σχέση τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλες ευκαιρίες αν ψάχνετε για δουλειά. Εάν έχετε ήδη εργασία τότε είναι καλές προοπτικές για προώθηση ή ανάπτυξη του αντικειμένου σας. Πιθανόν να πρέπει να ξανασχεδιάσετε κάποια από τα πλάνα σας και να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας. Ευτυχώς, αυτό δεν σας φοβίζει. Αυτή είναι μια ευκαιρία για ορισμένους να κάνουν αλλαγές. Για παράδειγμα, να αλλάξετε θέσεις ή τμήματα. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα στοχεύετε άλλες εταιρείες ή νέες θέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Δίας τώρα σας φέρνει στο επίκεντρο και σας βοηθάει σε επιδιώξεις σας. Στον τομέα των δραστηριοτήτων, εκμεταλλεύεστε την επιρροή του Άρη όπου σας δίνει την ενέργεια και ζωτικότητα που έχετε ανάγκη διότι θα είσαστε απασχολημένοι και κάνετε περισσότερα από ποτέ. Ξεχειλίζετε από ιδέες και δεν μπορείτε να μείνετε στάσιμοι. Πιθανόν και μια μικρή μετακίνηση γρήγορο ταξίδι για επαγγελματικούς λογούς.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να μάθετε να κάνετε αναθεωρήσεις. Ο Κρόνος σε ωθεί σε κάθε περίπτωση προς αυτή την κατεύθυνση και θα δείτε την σχέση σας με απολυτά σοβαρό τρόπο. Αν έχετε και οι δυο την ίδια σοβαρότητα τότε μια συμβίωση είναι σίγουρη σύντομα. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσουν άτομα όπου ανάμεσα σε αυτά θα υπάρχει και κάτι που θα γίνει μακροχρόνια σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν ψάχνετε για εργασία, δημιουργούνται ευκαιρίες. Εάν έχετε ήδη έρχεται μια προσφορά. Είτε από εντελώς νέο τομέα η αναβάθμιση όπου είσαστε ήδη. Ο Δίας στηρίζει την επαγγελματική σας ζωή. Η αποφασιστικότητα, η αντοχή, η δημιουργικότητα, είναι τα βασικά σας όπλα. Ο Κρόνος από την άλλη πλευρά σας δίνει την σταθερότητα σε ότι αναλάβετε ώστε να το φτάσετε μέχρι τέλους όσο δύσκολο και κοπιαστικό και αν είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Εβδομάδα με θεαματικές αλλαγές όπου είναι αποτέλεσμα προηγουμένων προσπαθειών σας.

Είναι μια περίοδος συγκομιδής όπου θα λάβετε την ανταμοιβή για τους κόπους που έχετε καταβάλλει σε όλους τους τομείς. Ο Δίας και η Αφροδίτη στηρίζουν και  προσφέρουν ένα ευνοϊκό κλίμα. Μην εκπλαγείτε αν δείτε δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης, να είστε πιο προσεκτικοί με τις δαπάνες σας αν και το έχετε καταφέρει αυτό το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ο Δίας και Κρόνος σας βάζουν να διεκδικήσετε την ελευθερία σας και την ανάγκη να βρεθείτε μόνοι σας, με τον εαυτό σας πολύ συχνά. Οι εντάσεις προκύπτουν και διαταράσσουν όλες τις σχέσεις σας. Ωστόσο, ο Ερμής επιτρέπει έναν πιο ρευστό διάλογο. Εάν ακολουθήσετε τον δρόμο της επικοινωνίας, θα αποφύγετε πολλά σύννεφα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο σε μια σχέση όπου ο σύντροφός σας δεν σας στηρίζει.. Αν θέλετε την υποστήριξή του, πείτε το.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Δία και τον Άρη σύμμαχο θα μπορέσετε να τελειώστε αυτό που ξεκινήσατε.

Ο Ποσειδώνας, από την πλευρά του, σας ενθαρρύνει να συνεργαστείτε, να συσχετίσετε ή να ανταλλάξετε ιδέες. Όλα όσα εμπίπτουν στη συνεργασία προωθούν την πρόοδό σας. Για παράδειγμα, έχετε μια υπέροχη ιδέα αλλά όχι την τεχνική για να την αναπτύξετε. Όπως μπορείτε να δείτε, το να είσαστε μόνοι δεν σας βοηθάει στην πρόοδό σας παρά μόνο η σωστή συνεργασία με άλλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα είναι η επιρροή του Ποσειδώνα επάνω σας που χρωματίζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Η διαίσθησή σας αυξάνεται. Είναι προς το συμφέρον σας να ακούσετε τη μικρή σας εσωτερική φωνή, ανεξάρτητα από τα σχέδιά σας. Αυτό σας επιτρέπει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος και επίσης τη σωστή στιγμή. Ο πλανητικός ουρανός του ωροσκοπίου Ιχθύων σας φέρνει ένα κλίμα τύχης και εύνοιας αυτή την περίοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τώρα θα καταφέρετε να απολαύσετε, να χαλαρώνετε τη ζωή. Η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται να είναι λαμπερή. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι εξαιρετικές γιατί είστε σε αρμονία με εκείνους γύρω σας. Ο μαγνητισμός σας ευνοεί τις συναντήσεις. Και ο χαρακτήρας σας, ο τρόπος δράσης σας, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια σχέση αν είσαστε ελεύθεροι και το επιθυμείτε. Με τον Ποσειδώνα και του Δία απολαμβάνετε ένα κλίμα τύχης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τώρα θα έχετε πολλά να κάνετε. Ευτυχώς, ο Άρης σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε. Ο Ερμής σας προωθεί την επικοινωνία. Η Αφροδίτη, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να αποκτήσετε επέκταση και κέρδη. Ο Δίας στηρίζει προσπάθειες σας. Και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα πετύχετε. Επωφεληθείτε από μια λεπτή διαίσθηση που σας επιτρέπει να νιώσετε τη σωστή στάση και επιλογές που πρέπει να πάρετε.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
72ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ