12.7 C
Arta
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας στο ARTAbest 23 Αυγούστου – 29 Αυγούστου!

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας γράφει ο Νίκος Δόξας Αστρολόγος

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρω

Τηλ 2810 285070 – 6992187077

email [email protected]
https://www.facebook.com/Nickos.Doxas/ 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με γεμάτο πνεύμα και αισιοδοξία!  Είστε αποφασισμένος να κάνετε πολλά νέα πράγματα.. Επιπλέον, θα αισθανθείτε την υποστήριξη ορισμένων πλανητών όπως ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.. Προσοχή σε εκείνους που τολμούν να μπουν στο δρόμο σας. Να είσαι αδιάφορος όπως πάντα αλλά και σε ετοιμότητα να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας αν  χρειαστεί.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Την εβδομάδα αυτή, η διάθεσή σας θα είναι στο αποκορύφωμά Δεν θα έχετε καμία απογοήτευση και ακόμα και η σχέση σου είναι ίσως το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου. αντ’ ‘αυτού, τα σχέδια για το μέλλον  να εμπλακούν περισσότερο στη ζωή σας ως ζευγάρι.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Δημιουργήστε ένα σχέδιο δράσης, αναδιοργανώστε τις μεθόδους εργασίας σας, εκμεταλλευτείτε νέες ιδέες, παρατηρήστε, μάθετε, είστε ευέλικτοι και ξέρετε πώς να το δείξετε στην ιεραρχία σας. Μην διστάσετε να δείξετε όλες τις ικανότητές σας: θα υπερέχετε στο ρόλο του ηγέτη της ομάδας η θα το εκτιμήσουν οι ανώτεροι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι ευθύνες δεν θα σας κάνουν να φοβάστε απολύτως. τίποτα αυτή την περίοδο. Θα δεχτείτε προκλήσεις ταξίδια, τις νέες ιδέες, εν συντομία, δεν θα σταματήσετε σε τίποτα. Επιπλέον, θα απολαύσετε μια πολύ καλή πλανητική υποστήριξη: ο Κρόνος και ο Δίας είναι στο πλευρό σας, γι’ ‘αυτό εκμεταλλευτείτε το σε ολους τους τομείς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θα αναλάβετε ευθύνες και έναν πολύ μεγαλύτερο φόρτο εργασίας από ό, τι το προηγούμενο διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι να  παραμερίζεται τον σύντροφό σας και τις υποχρεώσεις σας απέναντι του. Εντάσεις θα προκύψουν και είναι στο χερι σας να διαβεβαιώσετε ότι είναι προσωρινές ότι συνθήκες και ότι είναι για το καλο της σχέσης και της κοινής σας ζωής.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτή την εποχή, θα χαρείτε να καταφύγετε μετά από την δουλειά στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Θα επιτύχετε τους στόχους σας και όλα θα είναι καλά. Θα έχετε επιφέρει μια σταθερότητα στα οικονομικά σας. Έχετε κατακτήσει περισσότερα από ό, τι περιμένατε και τα δώρα του Κρόνου και Δια θα σας δώσουν την ανταμοιβή τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Θα φέρει η εβδομάδα τις αλλαγές που ελπίζετε, θα εκπληρωθούν τα όνειρά σας; Η απάντηση είναι ναι! Και οι πλανητικές επιρροές θα σας δώσουν μεγάλη ώθηση. Θα χρειαστεί να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη στις επαγγελματικές και ρομαντικές δυνατότητές σας και να απαλλαγείτε από παλιά μοτίβα

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο πλανήτης  Ουρανός θα σας συμβουλεύσει να μην παραμείνετε εξαρτημένοι  σε άτομα η καταστάσεις που δεν σας αρέσουν  δεν ωφελούν πλέον  Η αλλαγή θα ξεκινήσει  από εσάς μέσα σας. Αν πρέπει να αλλάξετε το στυλ  σας απέναντι στους άλλους  ελέγξτετα συναισθήματά σας ή την συστολή  και προχωρήστε σε ότι είναι καλάμόνο για εσάς.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τωρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις γνώσεις σας, τον επαγγελματισμό σας και την σοβαρότητα σας, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε εκεί που  άλλοι θα έχουν αποτύχει.

Για αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χάρισμα σας, την επιμονή σας και την αποτελεσματικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα έχετε ταλέντο και ιδέες, βάλτε μπροστά τα σχέδια σας. Χάρη στην επίδραση του Κρόνου και του Ουρανού, θα δείξετε μια εικόνα πιο θετική και διαφορετική από το σύνηθες.

Τωρα δεν θα διστάσετε να κτυπήσετε  τις σωστές πόρτες για να παρουσιάσετε τις ιδέες και τα έργα σας και θα έχετε επιτυχίες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μεταξύ των υποχρεώσεών σας, της δουλειάς σας,  των παιδιών και του κύκλου της οικογένειάς σας, δεν θα είστε πάντοτε σε όλα τα μέτωπα παρόν. Αλλά ξέρετε πότε να τιμάτε τους αγαπημένους σας με την παρουσία σας. Κάνετε μικρές προσπάθειες να διατηρήσετέ τις ισορροπίες μεταξύ σας  αλλά  προσοχή στις συγκρούσεις ή στην κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας άτομα .

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα θα σας δώσει τις συμβουλές, την απαραίτητη διαύγεια και καλή διοικητική ικανότητα, για να αποφύγετε κάποια οικονομικά προβλήματα και τις συχνές αλλαγές εργασιακού χώρου .

Ως αποτέλεσμα, θα ορίσετε τις νέες με τον εργοδότη σας . Επιπλέον, θα ζήσετε την όμορφη επιρροή του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα. Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα διαπραγματευτείτε επίσης το μισθό σας για μια  αύξηση  που αξίζετέ .

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η επιθυμία σας τώρα θα είναι να καθαρίσετε τους φίλους σας περιβάλλον σας. Ο κοινωνικος σας  κύκλος είναι πολύ μεγάλος, αλλά οι αληθινοί φίλοι σας είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εικονικοί φίλοι, κερδοσκόποι, ψεύτες  δεν θα είναι πλέον της ζωής σας πλέον. Αντιμέτωποι με αυτό το ξεκαθάρισμα θα ζήσετε αναταραχές και εντάσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τωρα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πολύ περισσότερο χρόνο για να  κάνετε περπάτημα η γυμναστική.  Η απόφαση να φροντίζεται το σώμα σας και την διατροφή σας θα έχει την υποστήριξη του συντρόφου σας, Έτσι πολλές φορές θα κάνετε μαζί την προσπάθεια και αυτό θα είναι ένα κίνητρό για να φθάσετε ευκολά τον στοίχο σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η διαχείριση των οικονομικών σας θα είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας αυτή την στιγμή. Θα αναλάβετε πολλές προκλήσεις, με μοναδικό σκοπό το κέρδος και προνομία στην εργασία. Θα αναλάβετε, θα μάθετε  και θα κερδίσετε γνώσεις. Εμπιστευθείτε τις ικανότητές σας και εκφράστε τον εαυτό με δυναμικότητα και σοβαρότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα σας γεμίσει με καλή διάθεση. Ο καιρος σας διεγείρει τις διαθέσεις σας. Θα είστε αισιόδοξοι αν και κυκλοθυμικοί μερικές φορές. Προσέξτε μόνο γιατί τείνετε να διασκορπίζετε την δημιουργικότητα σας σε πολλά.  Προσοχή  στις αλλεργίες και ιώσεις γιατί θα καθυστερήσουν τα σχέδια σας. Χαλαρώστε και αν μπορείτε ζητήστε βοήθεια, μην τα κάνετε όλα μόνος σας.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια χαλαρή διάθεση. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να μοιραστείτε στιγμές με την οικογένειά σας, τους φίλους σας και τον σύντροφό σας γιατί μετα θα χρειαστεί να δώσετε ολο το βάρος στα επαγγελματικά σας θέματα. Περαστέκαλάτώρα, βγείτε εξω, διασκεδάστε  χωρίς να φτάσετε στα άκρα υπερβολής σε έξοδα και καταχρήσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι στόχοι σου και οι ιδέες που θέλεις να υλοποιήσεις τώρα μπορεί να φαίνονται στα μάτια των άλλων περίεργες, ασυνήθιστες ή πολύ προχωρημένες και προοδευτικές και είναι φυσικό και αναμενόμενο αυτό, καθώς οραματίζεσαι και να φαντάζεσαι για το μέλλον. Το να πετύχεις τους σκοπούς σου είναι πιο εύκολο τώρα και έρχεται πιο φυσικά και εκ των πραγμάτων. Οι καταστάσεις και οι συνθήκες σε βοηθούν σε αυτό

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Τωρα με την επίδραση του Ουρανού στο ωροσκόπιο σου έχεις την τάση να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι γιατί πρέπει να αλλάξεις  η να προσθέσεις κι αλλα σ αυτά που μέχρι τώρα εχεις  δημιουργήσει.  Οι περιστάσεις σε  πιέζουν όσο δεν αποφασίζεις  να ρισκάρεις  και να κάνεις  αυτό που πραγματικά θέλεις  κατά βάθος.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τωρα κάνε προσαρμογές αν επιβάλλεται και μην φοβάσαι. Αν αισθάνεσαι  ότι είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις  με τα αλλα πρόσωπα που συνδέεσαι αισθηματικά γιατί υπάρχουν νεύρα  εντάσεις ή επειδή δεν μπορούμε να συγκεντρωθείτε ο ένας η άλλον. Είναι μια περίοδοςπου απαιτεί να αλλάξεις  τον τρόπο σκέψης σου και δράσης απέναντι στο πρόσωπο που σ ενδιαφέρει

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά σου. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και έχεις την ικανότητα να κάνουμε πράγματα που σε γοητεύουν και διευρύνουν τους ορίζοντες σου . Ξαφνικές αλλαγές σε υποχρεώνουν να αλλάξεις  σχέδια  η προγράμματα και να αναθεώρησης αποφάσεις σου παρελθόντος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τωρα  δίνετε όλη την ενέργειά σας στις υποθέσεις σας , ικανοποιώντας πολλές από τις τρέχουσες απαιτήσεις της ζωής σας ,μερικές φορές  θα ψάχνετε για μια νέα θέση κοινωνική , ή ίσως αναζητάτε μια σημαντική νέα κατεύθυνση αλλαγή τρόπου ζωής και αποδέσμευση από ανθρώπους πρόσωπα και ακαταστασίες .

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Εφαρμόζετε πρακτικές λύσεις στο πρόβλημα που σχετίζεται με την κρίση που περάσατε στο προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο Επίσης μερικές φορές υπάρχει μια βαθιά κρίση που σας κάνει να αμφισβητείτε την κατεύθυνση και την αξία της προσωπικής σας διαδρομής και των σχέσεων σας, ή ανακαλύπτετε ένα ολοκαίνουργιο (και περισσότερο αξιόλογο) μονοπάτι για τη ζωή σας τωρα

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα  πιέζεστε να αξιολογήσετε την εργασία σας εκ νέου και οφείλετε να το κάνετε. Αλλιώς πρέπει  θα συμβιβαστείτε με τη σημερινή σας κατεύθυνση, ή θα σπάσετε τις αλυσίδες και θα απελευθερωθείτε. Αισθάνεστε αβεβαιότητα, και έρχεστε αντιμέτωποι με αυτό το συναίσθημα.

Κάποια μορφή εξουσίας  προβάλλει πάνω σας διεκδικήσεις, ενώ αντιμετωπίζετε και άλλα ζητήματα, όπως η σταθερότητα των  σχέσεων ή της υγείας που είναι πολυποίκιλα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα η ενέργεια ξεκίνησε να γίνεται σταθερή, είναι καλύτερο λοιπόν  να κάνουμε τα πράγματα αργά, σταθερά  προσεκτικά. Θα υπάρξουν ουράνια γεγονότα που θα συμβούν και θα χρειαστεί  να διαχειριστείς αυτές τις ενέργειες όσο καλύτερα μπορείς για να επωφεληθείς στο έπακρο από αυτές. Βεβαιωθείτε ότι οι καταστάσεις εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι τολμηρό στη δουλειά, αυτή είναι η ώρα να γίνει.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Περιτριγυρισμένος από φίλους δεν θα χέεις μοναξιά αλλα και παλι θα επιθυμείς ένα ταίρι .Η Αφροδίτη θα ακούσει το αίτημά σου και θα βοηθήσει να συναντήσεις κάποιο άτομο αν είσαι ελεύθερος. Αν εχεις σχέση αυτή θα είναι η περίοδος για να σταθεροποιήσετε  τη σχέση σας, να ξεκινήσετε ένα σχέδιο ακίνητης περιουσίας και δώσετε νέα ώθηση στην Ζωή σας  ή να ανοίξετε άλλες επιρροές.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Υπάρχει η δυνατότητα εξελίξεων στην εργασιακό σου χώρο αν εχεις εργασία και να αποκτήσεις σταθερής εργασίας αν ψάχνεις. Ο Κρόνος σου έχει βάλει εμπόδια και ταλαιπωρίες αλλά τώρα θα σε στηρίξει σε ότι προσπάθεια κάνεις. Στο παρελθόν έκανες κάποια λάθη αλλά τώρα αν είσαι έτοιμος να τα διορθώσεις θα ανταμειφθείς με την συμμαχία Κρόνου και Δια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Εχεις ανάγκη για γνώση και επιμόρφωση, μπορεί όμως να σε ωθήσει να ασχοληθείς με πολλά αντικείμενα παράλληλα και τελικά να μην ολοκληρώσεις κάποιο ή κάποια από αυτά. Θέλει επιμονή στους στόχους σου εδώ/ Πολλά ερεθίσματα συχνά θα σε  αποσπούν από το έργο σου , πολλά λόγια ίσως κοστίσουν στο μέλλον οπότε πρόσεχε τι λες που το λες σε ποιους το λες με ποιο τρόπο το λες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ενας νέος κύκλος γνωριμιών θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά και η μελέτη του εαυτού σου κάνοντας ενδοσκόπηση όπως και μία καλλιτεχνική δραστηριότητα που απαιτεί δημιουργία μέσω της έμπνευσης. Μια σχέση αισθηματική που θα συνάψεις μ έναν αναπάντεχο τρόπο θα σε ευνοήσει αν είσαι ελεύθερος .Αν εχεις σχέση κανε σχέδια για κοινή δράση που θα σας ενώσει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τωρα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια καλύτερη ψυχολογική αίσθηση για να εντοπίσετε καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σας, Τωρα είναι πολύ καλή περίοδος για να διευρύνετε τον κύκλο των σχέσεων σας, να δημιουργήσετε νέους φίλους, να υπογράψετε μια σύμβαση εργασίας και να υπολογίζετε στην απροσδόκητη υποστήριξη. Τωρα αλλάξτε το μυαλό σας βάλτε νέες ιδέες όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Εχετε δουλέψει σκληρά σε ένα έργο η ανταμοιβή έπρεπε να σας έχει ήδη δωθει. Έστω όμως και με καθυστέρηση τώρα θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Πρέπει να είστε υπομονετικοί γιατί μπορεί να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα η θέμα γραφειοκρατίας. Ενώ περιμένετε, εστιάστε στα πάθη σας και συνδεθείτε με αυτό που σας παρακινεί να κάνετε τη δουλειά σας.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σας μπορεί να αισθάνεστε λίγο εξαντλημένος τώρα. Αν έχετε εισέλθει σε νέα σχέση, μπορεί να έχετε ασκήσει πολύ ενέργεια στην κοινωνική σας ζωή. Τώραθα ήταν καλύτερο να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε. Όσοι είσαστε σε σχέση θα απολαύσετε μια περίοδο ξεγνοιασιάς είτε κάνοντας μαζί πράγματα είτε απλα περνώντας καλά μαζί.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτή η περίοδος θα είναι συνώνυμο με την ευημερία. Τα οικονομικά  προβλήματα θα βρουν μια αποδεκτή λύση. Θα καταφέρετε να γυρίσετε την σελίδα με μεγάλη ανακούφιση. Πράγματι, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία που θα απαιτήσει πολύ δυναμισμό και διαθεσιμότητα από την πλευρά σας. Θα επενδύσετε το σώμα και την ψυχή σας σε αυτό και θα ανταμειφθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Το διάστημα θα είναι πιο χαλαρό από τα προηγούμενα. Θα ξέρετε πώς να απολαύσετε τις διακοπές σας ακόμα κι αν όλα δεν είναι στο αποκορύφωμα της ζωής σας. Θα πολλαπλασιάσετε τις πρωτοβουλίες για να βγείτε από τη συνήθη ρουτίνα σας, να ταξιδέψετε, να ανακαλύψετε, να διασκεδάσετε και να δείτε νέους ορίζοντες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Εάν είστε ελεύθεροι τώρα μια όμορφη συνάντηση δώρο της Αφροδίτης για εσάς. Αν έχετε σχέση αυτή την στιγμή περάνατε τόσο καλή φάση που είναι αδύνατόν να μειώνετε μακριιά ο ενας από τον αλλον Όταν επιστρέψετε στη δουλειά μετα από διακοπές θα έχετε την ίδια κατάσταση φόρτισης και ενέργειας και θα έχετε  ανακτήσει τον ενθουσιασμό σας για την σχέση σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα κάνετε τη δουλειά σας αποτελεσματικά, αλλά χωρίς ιδιαίτερη φιλοδοξία. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε λίγο ξένος σε όλα και μερικές φορές θα αναρωτιέστε εάν το μέρος σας είναι ακριβώς εδώ .Αυτές οι σκέψεις θα σας οδηγήσουν αργά σε άλλα έργα, σε άλλους ορίζοντες.

Ακόμα κι αν δεν θα επιτύχετε τίποτα τώρα θα θέσετε τα θεμέλια για μια επαγγελματική αναγέννηση που θα έρθει.

 

 

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ