14.8 C
Arta
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας από 9 έως 15 Αυγούστου!

Γράφει ο Νικος Δοξας

ΚΡΙΟΣ

Γενικα

Η έκφραση του συναισθημάτων σας, ο τρόπος σας, η δυναμική σας παρουσία αποπνέει έναν ακαταμάχητο ερωτισμό. Ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μην προσποιείστε για να κερδίσετε τις πρώτες εντυπώσεις. Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι το επίκεντρο της εβδομάδας. Τώρα να συναντήσετε τους φίλους σας και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Η συναισθηματική σας ζωή σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν αλλά τώρα οι συνθήκες βελτιώνονται και σας επαναφέρουν σε σημείο ισορροπίας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στον έρωτα και τη διασκέδαση.  Οι ευκαιρίες να αξιολογήσετε ποιο είναι σωστό για την αισθηματική σας ζωή σας έχουν δοθεί με το παραπάνω. Εάν θεωρείτε ότι η πληρότητα και η ολοκλήρωση έρχονται μόνο όταν το ταίρι σας αποδέχεται όλα σας τα καπρίτσια σύντομα θα μείνετε μόνοι.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να περιμένετε μία αύξηση του όγκου της εργασίας σας. Αν είστε υπάλληλοι φαίνεται πώς θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικα

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις ιδέες σας και να βρείτε συμπαράσταση απ΄ το περιβάλλον σας. Μία καλή περίοδος για να συναντήσετε συγγενείς και αδελφούς. να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσπάθειές σας να εξασφαλίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο το δυνατό καλύτερο βιοτικό επίπεδο θα σας οδηγήσουν σε περισσότερες δαπάνες. Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε κάθε είδους απόφαση τώρα.

ΑισθηματικαΠροσωπικα

Οι εντάσεις περιορίζονται μέσα στην σχέση σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεδώσετε με τον σύντροφο σας παραμερίζοντας για λίγο τα οποιαδήποτε προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Αρκετά καλά βαδίζουν τα πράγματα στο δεσμό σας και μολονότι έχετε και οι δύο σας ως προτεραιότητα τη δουλειά πάντα καταφέρνετε να βρείτε χρόνο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

ΕπαγγελματικαΟικονομικα

Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε σε ετοιμότητα να επέμβετε όποτε το θεωρήσετε απαραίτητο. Η άποψη των συνεργατών σας φαίνεται να είναι περισσότερο από απαραίτητη καθώς θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τις επιχειρήσεις σας. Οι επικοινωνίες σας σε κάθε επίπεδο όπως και οι μετακινήσεις φαίνεται να αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικα

Μια συναισθηματική αντίθεση με τους άλλους ίσως σας χαλάσει τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν’ αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. Κάποιες αδικαιολόγητες φοβίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν  για την εργασία σας ή ακόμα και για την υγεία σας. Καλείστε να αντιμετωπίσετε λάθη του παρελθόντος λαμβάνοντας τα απαραίτητα μαθήματά σας. Η παρουσία κάποιων προβλημάτων, θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.

ΑισθηματικαΠροσωπικα

Αρκετά γοητευτικοί θα είστε κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε σχόλια για πρόσωπα που δεν είναι παρόντες. Θα σας παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα και κάποια από αυτά θα γίνουν για καθαρά συναισθηματικές σας ανάγκες. Τα αισθήματα σας ασκούν τρομερή δύναμη στη ζωή σας και σας κάνουν ευχάριστους και αισιόδοξους.

ΕπαγγελματικαΟικονομικα

Τώρα είναι  πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια δικαστική υπόθεση ή διαμάχη που θα σας απασχολήσει έντονα. Η απόφαση που θα ληφθεί τελικά, θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες και όχι από εσάς τους ίδιους. Αν είστε τίμιοι και η αλήθεια είναι με το μέρος σας, θα έχετε προστασία από κάθε αδικία. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα δοθεί ένα τέλος σε όλες σας τις αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικα

Βρισκόσαστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και ανασκόπησης που θα σας ωθεί να διορθώσετε συμπεριφορά και λάθη. Είναι καλή γιατί ο σύντροφος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας. Αν έχετε δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη. Το σημαντικότερο είναι η αφύπνιση των συναισθημάτων σας.  Οι πλανητικές θέσεις σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Σε αρκετούς του ζωδίου σας εμφανίζονται επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΑισθηματικαΠροσωπικα

Η αισθηματική ζωή βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας αλλά και οποιοδήποτε παράπονο σας για να μην επαναληφθούν τα προβλήματα. Στην ερωτική σας ζωή οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο και δεν αποκλείεται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΕπαγγελματικαΟικονομικα

Αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία,

θα έχετε την τώρα . Θα τροποποιήσετε με τέτοιο τρόπο τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας, ώστε θα αισθανθείτε αμέσως την ανανέωση προς το καλύτερο. Τώρα θα καλείτε πολύ κόσμο στο σπίτι και θα προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο μέσα σ’ αυτό, παρά έξω. Είναι

καλή εβδομάδα για πάσης φύσης αλλαγές στη διαρρύθμιση, τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά ακόμα και για μετακομίσεις, αγορά ή ενοικίαση μιας νέας κατοικίας.

ΛΕΩΝ

Γενικα

Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. Τώρα θα θέλετε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν για να προχωρήσετε σε αναπροσαρμογές. Η περίοδος σας προτρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να ασχοληθείτε με χρονίζουσες υποθέσεις. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΑισθηματικαΠροσωπικα

Η αισθηματική σας ζωή μετά από τις δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται απ’ τις πλανητικές επιδράσεις και εσείς αισθάνεστε να σταθεροποιείται. Εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας για διασκέδαση με κάποια ευχάριστη παρέα και αφήστε κάποιες υποχρεώσεις για λίγο έξω από το πρόγραμμα σας. Τα συναισθήματά σας είναι εύκολο να ξεφύγουν απ’ τον έλεγχό σας. Προσέξτε για να μην έρθετε σε συγκρούσεις με κάποια άτομα.

ΕπαγγελματικαΟικονομικα

Αποφύγετε κάθε είδους σπατάλη και εφαρμόστε έναν οικονομικό έλεγχο στις δοσοληψίες σας. Εφαρμόσετε κάθε πρακτική ιδέα που έχετε. Έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.Αυξάνετε το εισόδημά σας καθώς οι επαγγελματικές προσπάθειες που καταβάλατε αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικα

Δείτε τα πράγματα απ’ τη θετική τους όψη.Τωρα  θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ψάξετε σε βάθος τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα φανταζόσαστε. Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες σας για να μην έχει πρόβλημα ο δεσμός σας. Οι συναλλαγές και τα οικονομικά σας φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο. Τωρα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα. Το να περάσετε με ήπιο τρόπο τις προθέσεις σας στους άλλους θα μπορέσει να γίνει εύκολα αποδεκτό.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Αν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει ήδη πολλές υποχωρήσεις στη σχέση σας είναι καιρός να σταματήσετε γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημέναΤα πράγματα είναι λίγο ζόρικα με το δεσμό σας αλλά αν κάνετε υπομονή και δείξετε κατανόηση τίποτα δεν θα χαλάσει και θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σύντομα. Το ταίρι σας βιώνει αρκετές ανακατατάξεις κυρίως εσωτερικές και αυτό σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά γιατί δεν νιώθετε κοντά όπως παλιότερα.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά σας, ώστε να μην τις έχετε την ερχόμενη εβδομάδα εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στον κόσμο σας. Πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακό προβλήματα, αλλά η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή.Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και εργαστείτε αν χρειαστεί παραπάνω, αρκεί να διώξετε το άγχος της καθημερινότητας από πάνω σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικα

Τώρα είναι κάπως δύσκολο να εργαστείτε όπως θα θέλατε καθώς θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Άλλοι πολύ και άλλοι λίγο θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφο σας ακραία και βαθιά συναισθήματα. Τώρα οι επαγγελματικές σας προσπάθειες υποστηρίζονται από τους συναδέλφους σας. Τα συναισθήματά σας προβλέπεται να είναι έντονα και υπάρχουν αρκετές προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας σχέσης. Θα κερδίστε την εκτίμηση, το σεβασμό και τα συναισθήματα του ανθρώπου που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Εκφράστε άφοβα τις επιθυμίες σας. Είναι πολύ πιθανό η στάση σας να προκαλέσει την αντίδραση του κοινωνικού σας περίγυρου. Αδιαφορήστε για το όσα μπορούν να ακούγονται για το δεσμό σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που είναι πιο αληθινή με τις ανάγκες σας. Αποφύγετε να αναλύετε τη σχέση σας και να διαβρώνετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Τώρα  θα έχετε μία ξεκάθαρη αντίληψη για το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας κι αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από διάφορες κακοτοπιές. Ευνοούνται όλες οι σχέσεις σας με ανθρώπους που μένουν ή προέρχονται από το εξωτερικό και έχετε πολλά να κερδίσετε απ’ αυτούς. Η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα είναι μοναδική, κι αυτό θα είναι το μεγάλο σας ατού τώρα, για όλες σας τις υποθέσεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλα σας τα πνευματικά χαρίσματα, αντλώντας εσωτερική ικανοποίηση, αλλά και την εκτίμηση των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικα

Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Οι πλανήτες δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων. Πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα στα οικονομικά της επιχειρήσεως. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες εάν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Καθώς φαίνεται κάποιες κοινωνικές και οικογενειακές αναγκαιότητες σας αναγκάζουν να συμπεριφερθείτε με τρόπο που είναι αντίθετος με τις πεποιθήσεις σας.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα και καλό θα είναι  να βρεθείτε με τους φίλους και την παρέα σας. Προσωπική και οικογενειακή ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο τώρα. Ένα γεγονός μπορεί τώρα να αλλάξει την τύχη σας και θα επηρεάσει άμεσα την αισθηματική σας ζωή. Ένας καινούργιος έρωτας πιθανό να σας χτυπήσει την πόρτα την περίοδο αυτή, αφού η γοητεία σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Ο άλλοι δεν θα είναι και τόσο θετικοί μαζί σας ή δεν θα σας καταλαβαίνουν. Απαιτείται, λοιπόν, μεγάλη προσοχή από μεριά σας και διπλωματία, για να μη δημιουργηθούν και νέες διαφωνίες που θα σας βλάψουν. Είστε τώρα γεμάτοι αμφιβολίες για τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που είναι γύρω σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, δεν θα είναι τώρα και οι καλύτερες, αλλά δεν θα πρέπει κι εσείς να πιέζετε τα πράγματα, γιατί ίσως να τα κάνετε και χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικα

Οι μακροχρόνιες επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα καθώς ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σας δίνει μια ώθηση προς τα πάνω. Κάθε προσπάθεια στην εργασία σας θα έχει θετικά αποτελέσματα εάν ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα. Μπλοκαρισμένοι και αναποφάσιστοι θα εμφανιστείτε . Τα λάθη του παρελθόντος σας επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματά του και να χαρεί τις ιδιαίτερες στιγμές που θα προκύψουν με το σύντροφο.  Διάφοροι τρόποι επικοινωνίας θα μπορέσουν να αποδειχθούν χρήσιμοι για να προβάλλετε τις απόψεις σας στο περιβάλλον. Διαχωρίστε τη θέση σας απέναντι σε φίλους που τελευταία έχετε την εντύπωση ότι σας βλέπουν διαφορετικά.Η συναισθηματική σας ζωή κινδυνεύει.  Ο αισθησιασμός, η εμφάνιση και η γοητεία σας γενικότερα θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Προσπαθήστε να θέσετε κάποιον έλεγχο στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές απ’ την παρότρυνση φιλικών σας προσώπων.Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις που θα σας παρουσιαστούν για να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομαδα για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Κάντε επενδύσεις, νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς που μπορεί να έχουν ένα υψηλό ρίσκο, αλλά θα σας αποφέρουν αρκετά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικα

θα πρέπει να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας. Η εβδομάδα σας δίνει θάρρος και αντοχή και άλλα στοιχεία απαραίτητα για να διακριθείτε. Ρομαντική προβλέπεται να είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα σας.  Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές. Πιθανόν να λάβετε την υποστήριξη των προϊσταμένων σας αν και θα σας αναθέσουν επιπλέον ευθύνες.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Διάφορα έξοδα θα προκύψουν τώρα για την ψυχαγωγία σας μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Ιδιαίτερα ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση. Ο εγωισμός σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι ιδιαίτερα τονισμένα. Η σχέση σας με το σύντροφο περνώντας οι μέρες όλο και βελτιώνεται. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν με τη συμπεριφορά τους. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Τώρα μπορεί να πετύχετε κάτι πολύ μεγάλο που θα προκαλέσει μια τεράστια οικονομική άνοδο για σας. Ακόμα και παλαιότερες επενδύσεις αρχίζουν τώρα να αποδίδουν καρπούς. Η επιρροή ενός δυναμικού άνδρα μπορεί να συμβάλει θετικά για να αποκτήσετε περισσότερα υλικά αγαθά.

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομαδας είναι η αποφασιστικότητα. Θα κάνετε αυτό που θέλετε και θα πετύχετε. Χρειάζεστε, ωστόσο, τη συνδρομή του περιβάλλοντος σας, στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικα

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με προϊστάμενους ή ακόμη και με τους συνεργάτες για ασήμαντα θέματα και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας έχουν αναθέσει. Η ανάγκη της συντροφικότητας θα είναι έντονη κάνοντάς αρκετούς Υδροχόους να σκεφτούν σοβαρά για θέματα συμβίωσης και άλλους θέματα γάμου.Η εβδομάδα θεωρείτε κατάλληλη για να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες να παρακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια και τέλος για να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Θα σας είναι εύκολο να διαπιστώσετε πως η εβδομάδα φέρνει θετικά μηνύματα για τη βελτίωση της αισθηματική σας ζωής. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας σε όλα τα επίπεδα. Η εβδομάδα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Μία προσωρινή αισθηματική ένταση πιθανόν να διαταράξει τη ζωή σας. Φροντίστε να μην τεντώσετε το σχοινί στη σχέση σας. Πλησιάστε όσο το δυνατόν με φιλικό πνεύμα τους άλλους και θα πετύχετε έμμεσα στους σκοπούς σας.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Την περίοδο αυτή ασκείτε μια περίεργη δύναμη επάνω στους άλλους, που σας δίνει το δικαίωμα να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Η γοητεία και η ελκυστικότητά σας μπορούν τώρα να μαγέψουν τους γύρω σας και να μπορείτε να τους ζητήσετε οτιδήποτε. Όλα αυτά αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας, κι αυτό σας ανοίγει νέους δρόμους.Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις σας το διάστημα αυτό γιατί μια πιθανή απροσεξία μπορεί να σας στοιχίσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικα

Εάν σας προτείνουν οι φίλοι σας οποιασδήποτε μορφή συνεργασίας μην βιαστείτε να απαντήσετε.Προσέξτε να είστε συγκεκριμένοι στους στόχους σας και μην παρασυρθείτε από φαύλα λόγια συναδέλφων. Κρατήστε για λίγο τις σκέψεις σας μόνον για εσάς και μην δώσετε δικαίωμα να σχολιάσει κανείς τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.Προσαρμοστείτε με τις διαθέσεις του.

Αισθηματικα – Προσωπικα

Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία και συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες τις ζωής υπάρχουν για να κατανοήσουμε κάποιες βαθύτερες αξίες για τη ζωή μας. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.Τώρα  μπορεί να κάνετε μία γνωριμία, να προχωρήσετε σε μια συμβίωση, έναν αρραβώνα ή ακόμη και σ’ ένα γάμο, με ένα άτομο πολύ μεγαλύτερό σας. Όσοι από σας έχετε ήδη σταθερές σχέσεις ή είστε παντρεμένοι θα περάσετε πολύ πιο όμορφα με το έτερον ήμισυ τώρα.

Επαγγελματικα – Οικονομικα

Τώρα  θα υπάρξει μια σίγουρη οικονομική επιτυχία καθώς έχετε μεγάλες δυνατότητες στον οικονομικό τομέα και το γνωρίζετε. Οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό μπορεί να σας αποφέρει πολλά οφέλη τώρα. Υπάρχει μεγάλη εύνοια για υπογραφή συμβολαίων, τη σύσταση μιας νέας εταιρίας, νέες συμφωνίες και συζητήσεις. Η τύχη σας συντροφεύει και οι άλλοι θα είναι πολύ καλοί και δοτικοί μαζί σας. Είναι η καλύτερη ώρα για επενδύσεις που θα αποφέρουν σύντομα μεγάλα κέρδη.

 Νικος Δοξας

Αστρολόγος Συμβουλευτικη Αστρολογια Αριοθμολογια Ταρω

Τηλ 2810 285070 – 6992187077

e – mail[email protected]
facebook – NickosDoxas

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ