18.1 C
Arta
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Μπακαλιάρος τηγανητός!!!

Περιγραφή

Απλή, κλασική, διαχρονική συνταγή!!!

Τι χρειαζόμαστε:

  • Μπακαλιάρος
  • χυλός για τηγάνισμα

Πώς το κάνουμε:

  1. Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό τακτικά. Φροντίζετε να βάλετε μια σχαριτσα να μην ακουμπάει στο πάτο του σκεύους.
  2. Μετα παίρνετε τα κομμάτια τα βάζετε σε νερό που βράζει για ενα λεπτό, τον αφήνετε να κρυώσει σκεπασμένος. Αυτο το κανουμε για να αφαιρέσουμε το δέρμα του και να είναι πιο καλοψημενη η σάρκα του.
  3. Φτιάχνουμε χυλό στα κουτουρού αλεύρι, μπύρα, μπαικιν. Η ρευστότητα του θα ειναι μέτρια.
  4. Βυθιζετε τα κομμάτια στο χυλό και τηγανίζετε σε καυτό λάδι

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 1 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
72ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ