12.8 C
Arta
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

ARTAbest: Ζώδια χρονιάς και γενική φιλοσοφική ανάλυση χρονιάς 2023

2023

Όταν γνωρίζουμε το μέλλον, είναι πάντα δυνατό να το τροποποιήσουμε λαμβάνοντας σοφές αποφάσεις και αποφεύγοντας την προσβολή των λαών. Το συμπέρασμα αυτό έχει αποδέκτες πολλούς.

Α. Συμβουλευτική επίδραση χρονιάς & Β. Συμβουλευτική επίδραση ζωδίων 

Α. Πλούτωνας  Δίας Κρόνος  αλλά και οι ΧΕΙΡΩΝΑΣ και ΟΡΦΕΑΣ (πρωταγωνιστές)  ανοίγουν την αυλαία το 2023 Η έναρξη  μιας Παγκόσμιας μεταβολής ξεκινά.

Στο χορό το 2023 μπαίνουν πρώτα από όλα, τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.
Κριός Λέων Τοξότης   – Δίδυμοι Ζυγός Υδροχόος
Στη συνέχεια, της Γης και του Νερού για να ολοκληρωθεί ο ζωδιακός κύκλος
Ταύρος Παρθένος Αιγόκερω  – Καρκίνος Σκορπιός Ιχθύς

Στα νέα δεδομένα που τρέχουν, πολλοί αναλυτές της Φιλοσοφίας ενορατικοί και Αστρολόγοι εσωτεριστές βλέπουν «την ΑΡΧΗ νέα χρονιάς επιπλέον μίας νέας εποχής μέσα από μια κρίση. Ενορατικές οντότητες όλοι όπως οι Προφήτες της Εκκλησίας μας που έφερναν τον χρόνο σ άλλη διάσταση μπροστά στα μάτια τους, μας περιέγραφαν εικόνες -παραστάσεις με την Γνώση τους, την ταπεινοφροσύνη τους ,την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Δεν υπάρχει λοιπόν τέλος του κόσμου καταστροφή Γαίας μόνο πεπλανημένοι άνθρωποι ισχυρίζονται τα αναληθή για κάτι τέτοιο.

Ακόμη και η Αποκάλυψη του Ιωάννη μιλά για πράγματα που θα μας αποκαλυφθούν  με σκοπό την Γνώση δεν καταστροφολογεί. Αντίθετα κυριαρχεί το πνεύμα  Δίας = η απέραντη Γνώση, ο μέγας Διδάσκαλος, η μέγας Μύστης.
Να υποθέσουμε ακόμη κι αυτοί που μιλούν για τον Μεγάλο πόλεμο που θα καταστρέψει τον κόσμο όλον δεν εννοούν τίποτε άλλο από αυτόν τον πόλεμο που κάνει ο Άνθρωπος από εμφάνισής του στην Γαία για την αλλαγή του κόσμου και την επιδίωξη της κυριαρχίας του σ αυτόν τον πλανήτη. Κρόνος ο Μεγάλος κριτής των πράξεων μας και το τίμημα αυτών.
Επιστρέφουμε λοιπόν στην αυγή του 2023 που σε λίγο είναι μαζί μας. Ξεκινά μια περίοδος που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την εξέλιξη, επειδή όλα εξελίσσονται. Δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι μεγάλη μερίδα προσπαθούμε να διαμορφώσουμε τα πάντα έτσι όπως νομίζουμε ότι μας εξυπηρετούν και τούτο ονομάζομαι εξέλιξη.

Πιστέψτε μας όμως τώρα ήρθε η Ώρα του Σοφού δασκάλου και θεραπευτή Χείρωνα αποστολή του = η εποχή του πνεύματος. Είναι ώρα να κατανοήσουν όλοι ότι ο χρόνος δεν είναι πεπερασμένος έχει κι άλλες διαστάσεις που κινούνται σ άλλους αόρατους κόσμους και αυτοί οι αόρατοι κόσμοι κινούνται γύρο μας Γνώση λοιπόν.

Η μύηση στην Σοφία θα οδηγήσει τον άνθρωπο στον προορισμό του στην θέωση, στην Αθανασία η στον παράδεισο που είναι η αρμονία ,αγάπη η χρήσει των νόμων (εν δικαίω) η ενσάρκωση ιδεών.Ο Χείρωνας το 2023  θα προετοιμάσει τους αυριανούς Ήρωες του κόσμου με τους «άθλους τους » κυβερνήτης εργατικού ζωδίου Παρθένος εργάζεται αλτρουιστικά και μεθοδικά.

Ο Ορφέας πλανήτης παρών ο ρυθμιστής της ισορροπίας «εγώ και οι άλλοι» κυβερνήτης ζωδίου Ζυγός , η ένωση η αγάπη, η εναρμόνιση με τους νόμους, η υπέρβαση προς την αιωνιότητα δια μέσου των σταδίων (Χρόνος  – Άχρονος).

Στάδια απαραίτητα για την (κατάκτηση άλλων διαστάσεων) εδώ συναντάμε τις ανώτερες οντότητες όπως ο Χριστός και διδασκαλία του που σε λίγο συμβολικά ξαναγεννάται  και κινείται ανάμεσα μας. Ορφέας και Χριστός κοινά τα σημεία τους (η θυσία είναι το μέτρο της Αγάπης )  Το έτος 2023 ξεκινά με σκοπό να εγκαταστήσει αυτό που κύρηξαν οι Φωτισμένοι διδάσκαλοι στους αιώνες. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για UFO Εξωγήινους με Τεχνική ανώτερη νοημοσύνη η Robot.

Οι Άνθρωποι είμαστε κομμάτια κύτταρα του Θεού και του Σύμπαντος. Είμαστε δημιουργοί, ανώτερες οντότητες αν εξελιχθούμε πνευματικά. Βεβαίως και η εωσφορική πτώση καραδοκεί πανταχόθεν διεκδικώντας μερίδιο πολλαπλάσιο η και ισοδύναμο της Πνευματικής μας αφύπνισης. Επομένως να ολοκληρώσουμε είναι φανερό ότι το 2023 πρέπει να εργαστούμε και να διδαχθούμε για την εξέλιξη μας. Ήρθε η Ώρα του Χείρωνα σαν Πρόδρομος θα διδάσκει, θα βαπτίζει και ο Ορφέας θα αποκαλύπτει στα μάτια μας τους άλλους κόσμους.

Πιστεύουμε στην αντιστοιχία του ζωδιακού κύκλου και τον αντιπαραβάλουμε με τον κύκλο ζωής μας όπως.

Κριός = το σπάσιμο του ΕΓΩ – Ταύρος = η εδραίωση  στην πίστη
Δίδυμοι = η αποκάλυψη της Γνώσης – Καρκίνος = η αντίληψη της προόδου
Λέων = το δημιουργικό ξύπνημα – Παρθένος= η προσφορά
Ζυγός = η βίωση της αγάπης – Σκορπιός =  η υπέρβαση του θανάτου
Τοξότης = απελευθέρωση από συμβατά – Αιγόκερω = αναγνώριση κυριαρχίας του κόσμου
Υδροχόος = ανοιγμάτων απείρων διαστάσεων – Ιχθύες = η ελευθέρια στην υψίστη ένωση.

Αν διαβούμε τον κύκλο μια φορά στην ζωή μας έχουμε (γεννηθεί) δεν χρειάζεται δεν έχει νόημα να μείνουμε άλλο «στο Μαιευτήριο». 2023 Δονήσεις που έρχονται από πολύ μακριά με σκοπιμότητα την ανέλιξη συνείδηση μας Δονήσεις Δια Κρόνου Ποσειδώνα σημαντικές δονήσεις κραδασμοί  ισχυροί από Πλούτωνα για τα 21 -22 επόμενα χρονιά αποδόμηση και ξανά δόμηση για κάτι ποιο αληθινό υγιές Σημαντικές  Κοινωνιολογικές Πολιτιστικές Ανθρωπιστικές  επιδράσεις στους λαούς από το 2023 έρχεται κάθαρση, γεωπολιτικές ανακατατάξεις  γεωφυσικά φαινόμενα ,σπουδαίες Ιατρικές ανακαλύψεις θεραπείες ασθενειών κυττάρου, Ανατροπές εκπαιδευτικών Συστημάτων , Οικονομικές αναδιανομές, νέα εδαφική οριοθέτηση κρατών.

Το 2023 ανοίγει και κλίνει «Αριστοτελικά»

“Ἔστιν οὖν τραγωδία μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας, μέγεθος ἐχούσης, ἡδυσμένῳ λόγῳ, χωρὶς ἑκάστῳ τῶν εἰδὼν ἐν τοῖς μορίοις, δρώντων καὶ οὐ δι’ ἀπαγγελίας, δι’ ἐλέου καὶ φόβου περαίνουσα τὴν τῶν τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν»”

Ας το δούμε όμως και αριθμοσοφικά – αριθμολογικά το 2023
Η ενέργεια εκφράζεται με αριθμούς, πάνω στους οποίους λειτουργεί η Αριθμολογία.
Η αριθμολογία αυτού του έτους 2023 δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά της ουράνιας επιρροής στα γεγονότα και τη διαμόρφωση των καταστάσεων .
Νούμερο 2″προσωποποιεί τη μητρική ενέργεια της Σελήνης= ο  ψυχισμός μας ο αριθμός ζωδίου Καρκίνος . Βοηθά στην απόκτηση μιας αίσθησης ασφάλειας, προστατεύει από προβλήματα, βοηθά στην επίτευξη ισορροπίας και αρμονίας.
Αριθμός “3”εκφράζει την ενέργεια του Άρη. Αυτός είναι ο τυχερός αριθμός του Κριού και του Σκορπιού. Έχει θετικό αντίκτυπο στις δραστηριότητες των επιχειρηματιών, των πολιτικών, των αθλητών και του στρατού. Ενεργοποιεί τα χαρακτηριστικά του ανδρικού χαρακτήρα ακόμα και στις γυναίκες.

Το άθροισμα των αριθμών έτους 2023 = 7

Αριθμός “7”. Αυτός ο αριθμός αντανακλά τη διφορούμενη ενέργεια του Κρόνου, που μπορεί να γεμίσει τη ζωή με εμπόδια και περιορισμούς. Αλλά έχει και ευεργετική επίδραση  βοηθά στην αποφυγή προβλημάτων, μας κάνει πιο δυνατούς.

Β. Ωροσκόπιο 2023 Ποιες είναι οι αστρολογικές σας τάσεις για την επόμενη χρονιά;

Κριός: Το 2023 θα είναι μια μαγική χρονιά, ευνοϊκή για την εξέλιξή σας. Η ζωή σας παίρνει νέα ώθηση, ενόψει της πραγματοποίησης των ελπίδων σας! μέχρι τον Μάιο, επιβληθείτε στους διάφορους τομείς της ύπαρξής σας. Από Μάιο έως τον Δεκέμβριο, χρησιμοποιήστε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία για να εξελιχθείτε.

Ταύρος: Ελπίστε λίγο ακόμα και πιστέψτε! Από τα γενέθλιά σας, οι ακτίνες του Ηλίου πολλαπλασιάζονται και σας εξασφαλίζουν ένα δεύτερο μέρος του χρόνου που φτιάχτηκε για εσάς μια όμορφη χρονιά που θα σε δει να πετυχαίνεις πληρότητα, να εξελίσσεσαι στη δραστηριότητά σου, να βρίσκεις αγάπη.

Δίδυμοι: Έτος 2023 σε δύο στάδια. Μέχρι τον Μάιο, όμορφες προοπτικές. Η επιθυμία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας έχει προτεραιότητα. Μετά τον κόπο, τι ευχαρίστηση τώρα, ώρα για περισυλλογή, εκμεταλλευτείτε τους πρώτους πέντε μήνες για να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας. Από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο, καθορίστε καλύτερα τα έργα σας.

Καρκίνος: Μέχρι τα μέσα Μαΐου εργάζεστε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, τόσο στην προσωπικά όσο και κοινωνικά επαγγελματικά. Καλά νέα εν όψει  Ένα συναρπαστικό γεγονός στην ιδιωτική ή δημόσια ζωή σας περιμένει. Φέτος, βάλτε ξεκάθαρους στόχους στον εαυτό σας. Μην επαναπαύεσαι στα επιτεύγματά σου.

Λέων: Η αρχή της χρονιάς σου ανήκει! Με την επιθυμία για αλλαγή σκηνικού! Απογειώνεστε! Από τον Ιούνιο στο προσκήνιο η δουλειά σου, άτι σοβαρό θα συμβεί με  δόσεις ευχαρίστησης. Οι ικανότητες σας θα εκτιμηθούν. Τον Μάιο, πείτε ναι σε νέες ευθύνες. Από τον Ιούνιο, ο ρυθμός της ζωής σας εντείνεται. Προσαρμόζω.

Παρθένος 2023: Μια ξεχωριστή χρονιά… Τώρα, νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε αρμονικά με όποιον είστε πραγματικά… Από τον Μάιο, σας προσφέρεται μια θετική ευκαιρία για αλλαγή σκηνικού! Μια χρονιά μεταμόρφωσης. η χρονιά θα ευνοήσει νέες γνώσεις και εμπειρίες. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ανεξάρτητα από το πεδίο.

Ζυγός: Μια πολύ ικανοποιητική χρονιά. Στο τέλος του χρόνου, σε επίπεδο σχέσεων, η ζωή σας θα έχει πάρει νέα τροπή. Οι πρώτοι έξι μήνες είναι σημαντικοί! Με μια δέσμευση, μια συνάντηση, ρομαντική ή επαγγελματική. Εξελίσσεσαι το 2023 σε αρκετούς  τομείς ! Ωρα  την άνοιξη, να επικεντρωθείτε στους έρωτές σας. Δώστε νέα κατεύθυνση. Το καλοκαίρι, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις.

Σκορπιός 2023: Μια χρονιά «κλειδί». Με έναν έρωτα ή έναν συνεργάτη, συμβαίνει κάτι ενθαρρυντικό. Σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε συμμαχίες, μακροπρόθεσμα. Προσέξτε! Από τον ερχόμενο Μάιο, θα γνωρίσετε την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Υπέροχη χρονιά στην ερωτική, κοινωνική φιλική σας ζωή.

Τοξότης: Ένα ποικίλο έτος 2023! Αρχικά, αποκαλύπτεστε στον εαυτό σας: ερωτεύεσαι, δημιουργείς ή κάνεις το μωρό! Από τα τέλη Μαΐου, ο εξωραϊσμός της ζωής σας, η φροντίδα του εαυτού σας, είναι η προτεραιότητά σας! Το 2023 μια υπέροχη χρονιά σε προοπτική σερφάρετε στις ευεργετικές τάσεις των πρώτων πέντε μηνών  για να προχωρήσετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως: Το 2023 απαιτεί από εσάς να κάνετε προσπάθειες από την πλευρά της οικογένειας και του σπιτιού. Ποια θα είναι η χαρά σας? τα καλά αποτελέσματα του Μάιου. Τότε χαμογέλασε! Χάρη στα καλά νέα, θα έχετε την ευκαιρία να αναπνεύσετε. Θα αντιμετωπίσετε καλύτερα το άγχος και θα αποδώσετε καλύτερα.

Υδροχόος: Το 2023, προχωράς μπροστά από τους άλλους. Καβάλα στο άλογο ή καθισμένοι σε ένα γραφείο σας βρίσκει, Μια ελπιδοφόρα νότα. Ολο το καλοκαίρι λέμε ζήτω οι σχέσεις ! Μια χαρούμενη νέα χρονιά ξεκινά χαλαρά . φέτος, κάντε τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό σας και κατευθύνετε καλύτερα τις ενέργειές σας για να επιτύχετε ισορροπία.

Ιχθύες: Όμορφη χρονιά. Η επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας , ταξιδεύοντας συχνά, συμβάλλει στην ευημερία σας. Από τον Μάιο, ταξίδια και επικοινωνία σε κάθε της μορφή εμπλουτίζουν τη ζωή σας. Το 2023 δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Υπερασπίζεστε την περιουσία σας, πλουτίζετε, μερικές φορές απροσδόκητα! Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023,  κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και να τα ενσωματώσετε στη ζωή σας.

Νίκος Δόξας Αστρολόγος Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρω
Τηλ 2810 285070 – 6992187077
email nickolaosdoxas@gmail.com
https://www.facebook.com/Nickos.Doxas/ 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + 19 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ