26.4 C
Arta
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (6 Σεπτεμβρίου – 12 Σεπτεμβρίου)!

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρω

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Τώρα δοκιμάζεται η σταθερότητα στις συντροφικές και φιλικές σχέσεις, και  προσπαθείς να επιλύσεις τα προβλήματα. Οι αλλαγές που προσπαθείς αρχικά να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ενότητα για να υπάρξει διάρκεια αλλά και συνέχεια στις επαφές σου προγενέστερες και νυν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Καλείσαι να λειτουργήσεις με αυτογνωσία στις προσωπικές σχέσεις σου σχέσεις που πια δεν έχουν νόημα για σένα και έχουν φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου. Επανεξετάζεται η διάθεση για μια ουσιαστική δέσμευση μέσα στη σχέση – γάμος – και αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν αδιέξοδα που σε εμποδίζουν να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες επειδή διαπράχθηκαν λάθη στο παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

ΕΡΓΑΣΙΑ 
Η τύχη φαίνεται να θέλει να σας χαμογελάσει σε αυτόν τον τομέα. Ο Κρόνος και ο Δίας σας προσκαλούν να είστε προσεκτικοί. Αυτό το πλανητικό δίδυμο θα σας φέρει λίγο φως και θα προωθήσει καλύτερη διαχείριση. Αφαιρέστε περιττά έξοδα για να ανακτήσετε την ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Προσοχή γιατί αυτή η περίοδος είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί  αναγκάζουν να αλλάξουμε σχέδια. Διότι υπάρχουν πολλά νεύρα, άγχος και ένταση προκαλώντας απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τώρα είναι μια περίοδος που τα γεγονότα που προκαλούνται είναι απρόσμενα και οι αλλαγές που γίνονται από τις αντιδράσεις  είναι καθοριστικές που επηρεάζουν κάποιες βαθιές εσωτερικές αποχρώσεις της ψυχοσύνθεσης σου. Περνάς μια κρίση προσωπικότητας, θέλεις να επιβληθείς σε  οποίους θεωρείς ότι σε καταπίεζαν προγενέστερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η περίοδος βέβαια μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού. Από κακή διαχείριση, σπάταλη η από χρήση εγωιστική, πρέπει να έχω αυτό, και το άλλο! Εγκράτεια!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Είναι μια περίοδος όχι εύκολη αλλά όχι καταστροφική. Όχι εύκολη επειδή δεν θα μπαίνουν στον έλεγχο σου κάποιες καταστάσεις μόνο μετά από αρκετές προσπάθειες θα δικαιώνεσαι. Κάποιες φορές μπορεί να μπουν εμπόδια που θα σου φαίνονται αξεπέραστα όμως με μέθοδο και υπομονή θα ξεπερνιούνται.

Αισθηματικά – Προσωπικά

ΑΓΑΠΗ

Ο Κρόνος και ο Δίας θα σας στηρίξουν καθ’ ‘όλη τώρα. Η σχέση σας θα ζήσει στιγμές πάθους, αισθησιασμού, αλλά και στιγμές αμφιβολιών, ανασφάλειας και θυμού. Θα χρειαστούν μεγάλες προσπάθειες για τη διατήρηση της σταθερότητας στην αγάπη σας. Ψυχραιμία, λογική και σύνεση!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας συνοδεύσουν σε, αλλαγές, βελτιώσεις και υποστήριξη. Ωστόσο, το κέρδος της εργασίας σας θα είναι επιτυχής ανάλογα με τις προσπάθειές σας. Οι αλλαγές θα γίνουν μόνο σταδιακά. Αποφύγετε την βιασύνη  και την παρορμητική σας πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με κίνητρο και ενθουσιασμό θα ξεκινήσετε την εβδομάδα. Αποφασισμένοι να επωφεληθείτε από τη γοητεία σας θα επιλέξετε να διευρύνετε τον κύκλο των σχέσεων σας. Θα θέσετε τους στόχους στην από την πλευρά σας με ένα πολύ διαφορετικό κίνητρο από το προηγούμενο έτος.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η αστρική συγκυρία θα σας ζητήσει να ασχοληθείτε με ορισμένα μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το πρόβλημα είναι ότι θα θελήσετε να είστε ο ηγέτης με κάθε κόστος. Κάντε ένα βήμα πίσω και διοχετεύστε το πάθος δημιουργικά. Να είστε διπλωμάτες και συνεργάσιμοι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έμφαση θα δοθεί στην εργασία τώρα. Η ενέργειά σας είναι στο ζενίθ της, προσέξτε μόνο την υπερβολική ανταγωνιστικότητα σας. Να ελέγχετε την επιθετικότητα και τη νευρικότητά σας, επειδή αυτές οι πτυχές της προσωπικότητάς σας θα μπορούσαν να σας εξυπηρετήσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αν ανήκετε σ αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο, τότε είναι πιθανό να κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να ξαναδώσετε ζωντάνια στη ζωή σας, και να προβληματιστείτε σχετικά με όσα έχετε καταφέρει με ένα αίσθημα ικανοποίησης, πριν κινηθείτε προς διαφορετικούς δρόμους ζωής.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι σχέσεις σας είναι απρόβλεπτες κατά τη διάρκεια της περιόδου. Κάποιες συναρπαστικές μπορεί να ξεκινήσουν τώρα ή κάποιες παλιές και να τελειώσουν οριστικά. Αν και η περίοδος επηρεάζει τις στενές σας σχέσεις, ωστόσο θα επηρεαστούν και όλες οι άλλες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα επιβάλλετε τον εαυτό σας ζητώντας τροποποίηση της δουλειάς σας ή της σύμβασης εργασίας σας, υψηλότερη αμοιβή, την πληρωμή ή την ανάκτηση των υπερωριών σας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το περάσετε για να προετοιμάσετε ένα καλό επαγγελματικό μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα είναι  παρόντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Οι πλανήτες θα σας ωθήσουν να καθορίσετε την κατεύθυνση της ζωής σας. Μην διστάσετε να αποφασίσετε μερικές ριζοσπαστικές αποφάσεις. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ολοκληρώσετε ένα κεφάλαιο και να ξεκινήσετε ένα άλλο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Είναι ένα διάστημα που σηματοδοτεί αλλαγές που αφορούν τις προοπτικές της ζωή σου και τον τρόπο που τις προβάλεις στις σχέσεις σου. Έχεις ανάγκη να εκφράσεις την ελευθερία που αισθάνεσαι αυθόρμητα και έρχεσαι σε ρήξη με οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο και να σε περιορίσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αρμονικές όψεις σας κάνουν να αισθάνεστε σιγουριά και καλά ψυχολογικά. Έχετε αυτοπεποίθηση και παίρνετε ρίσκα που στέφονται με επιτυχία. Μπορεί να μάθετε μια νέα γνώση, να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να πάτε ένα μακρινό ταξίδι. Είναι η εποχή που φαίνεται αν η εργασία μάς αντιπροσωπεύει ή όχι, αφού εξετάζεται σε σχέση με την προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Επιθυμείς να εκδηλώσεις τον εαυτό σου με τέτοιον τρόπο που να συναρπάζει εσένα τον ίδιο και προβάλεις με ιδιαίτερο τρόπο την αυτονομία που αισθάνεσαι. Δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη για εξελίξεις, να αναβαθμίσεις τις εμπειρίες της ζωής σου και να εκφράσεις την ατομικότητα σου με αυθεντικό και γνήσιο τρόπο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Με το πέρασμα του Ουρανού δοκιμάζεται η σταθερότητα στις συντροφικές και φιλικές σχέσεις, και προσπαθείς να επιλύσεις τα προβλήματα. Οι αλλαγές που προσπαθείς αρχικά να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ενότητα για να υπάρξει διάρκεια αλλά και συνέχεια στις επαφές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εργασία και τα οικονομικά είναι ένα θέμα που σε απασχολεί στην ημερήσια διάταξη. Ωστόσο, ο πλανήτης πολεμιστής του Άρη θα παρουσιάσει, εργασία, υποχρεώσεις, αλλά και άγχος, έλλειψη υπομονής και ένταση. Ως καλός διπλωμάτης, θα ολοκληρώσετε με τους συνεργάτες σας καλές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Από την αρχή εβδομάδας θα αισθανθείτε διακυμάνσεις οικογενειακές και επαγγελματικές. Ωστόσο, θα συνεχίσετε διατηρώντας τους στόχους σας. Τα χρήματα θα αποτελέσουν έναν από τους κύριους στόχους σας. Ο Δίας θα σας ζητήσει να εφαρμόσετε μια αυστηρή διαχείριση των οικονομικών σας.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ο Άρης θέλει να διαταράξει τη σχέση με τον σύντροφό σας. Οι διαφορές θα αφορούν τα οικονομικά, την κατανομή εργασίας και τις σχέσεις με την οικογένεια. Εστιάστε στην επικοινωνία, την κατανόηση, την υπομονή. Η διπλωματία πρέπει να είναι το σύνθημα στις ανθρώπινες σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά καταλαμβάνει μέρος του χρόνου σας, θα έχετε υποστήριξη από σύντροφό σας, οικογένειά, φίλους. Στα οικονομικά κρατάτε μια επιφύλαξη. Μην αφήνετε κανέναν να παρεμβαίνει στους λογαριασμούς σας. Ελέγξτε τα λόγια σας σε σχέση με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Διέλευση Δία σε τονώνει πνευματικά και υιοθετείς μια πιο επεκτατική και θετική συμπεριφορά και διάθεση απέναντι στην ζωή και τα γεγονότα. Σε ενδιαφέρουν λιγότερο οι λεπτομέρειες και τα μικροπροβλήματα της ζωής και θέλεις τώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις ψηλά.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τώρα στρέφεις την προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου και σε κατακλύζει το πάθος στην σχέση. Η Αφροδίτη σε κάνει ευάλωτη που πολλές φορές χάνεις το παιχνίδι από ατολμία η από περίσσια πρωτοβουλία που φοβίζει τον σύντροφο. Μετρίασε το αυτό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η κούραση και η υπερκόπωση τώρα θα είναι συνηθισμένα, καθώς ο Κρόνος δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις. Με αυτήν την επιρροή θα είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις πολύ αλλά οι κόποι σου αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες,προσωπικό,ανωτέρους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τώρα θα προσφέρονται επαγγελματικές ευκαιρίες ή και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας.

Σίγουρα οι υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι γεγονός πως θα έχουμε αρκετές ευκαιρίες για να διαπραγματευθούμε θέματα εργασίας. Επίσης ευνοείται και η απόκτηση αλλού ακίνητου τυχόν επένδυση

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ο Κρόνος και ο Δίας θα σας ενθαρρύνουν να μοιραστείτε τα οικιακά καθήκοντα, την οικονομική, τη διοικητική εργασία και την επίβλεψη βοήθεια των παιδιών. Παρ ‘όλα αυτά μην αφήσετε τις υποχρεώσεις σας ή τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής να βαλτώσουν τη σχέση σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ουρανός με τον Δια τώρα θα σε βοηθήσει στην φήμη και την καριέρα, θα έχεις επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση ή επαγγελματικά ρίσκα αλλά πρέπει προσέχεις συμφωνίες και χρέη να μην γίνουν υπερβολικά επειδή θα είναι δύσκολο να ανακάμψεις μετά. Εγκράτεια και προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Τώρα οι επιθυμίες σου θα συναντήσουν εμπόδια. Εάν δεν κάνεις με την καρδιά σου αυτό που κάνεις, θα αρχίζεις να αισθάνεσαι πίεση και δυσφορία. Δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να βρεις τον ενθουσιασμό σου καθώς νιώθεις ότι η ζωή σου βρίσκεται σε στασιμότητα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τώρα θα νιώσεις ότι είσαι με τους λάθος φίλους ή θα πιέζεσαι μέσα σε μια σχέση. Ίσως απομακρυνθείς από κάποιους φίλους σου επειδή θα νιώθεις ότι είναι κοντά σου από συμφέρον. Μπορεί να σου είναι δύσκολο στην αρχή να το κάνεις, αν και ξέρεις κατά βάθος ότι ήρθε η ώρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επιτυχία στην εργασία θα έρθει μέσα από επέκταση και διασύνδεση με το εξωτερικό ή με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Η διαφήμιση και οι προωθητικές ενέργειες που θα κάνεις τώρα, θα έχουν αποτέλεσμα και θα φέρουν κέρδος στην επιχείρησή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η περίοδος δεν θα είναι εύκολη για εσάς. Τα οικονομικά σας προβλήματα, μπορεί να προκαλέσουν κάποια άγχος. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις  στο έπακρο τις δυνατότητές σου έχεις πολλές αλλά τις αφήνεις να τις εκμεταλλεύονται οι άλλοι.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η προσωπική σου ζωή, σταθερή σχέση θα ενδυναμωθεί με χαρά, γέλιο, ευχαρίστηση και ζεστασιά, ενώ οι κοινωνική σου ζωή θα κινηθεί και αυτή σε αντίστοιχους τόνους. Αν είσαι χωρίς σχέση, είναι η κατάλληλη για να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας θα φέρει οφέλη, φρέσκια ενέργεια που σε ανανεώνει εσένα και τις δραστηριότητές σου μέσα. Είναι περίοδος που διαμορφώνονται καινούργια σχέδια με στόχους μακροπρόθεσμους. Εμφανίζονται άτομα μέσα από τα οποία δίνονται ευκαιρίες για επιτυχία, για βοήθεια σε στόχους σου και για επέκταση των οριζόντων και των σχεδίων σου.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 13 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
73ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ