29.3 C
Arta
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (31 Ιουλίου 2023 – 06 Αυγούστου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αρκετά δυναμικό σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Με την ενεργητικότητα και τη θέλησή σου θα καταφέρεις πολλά. Θα νιώσεις την ανάγκη να ρισκάρεις για να πετύχεις. Αρκετά σημαντικές θα είναι αυτές οι ημέρες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μία πολύ ευχάριστη εβδομάδα με το ταίρι σου. Προς το Σαββατοκύριακο έχε περισσότερο το νου σου σε αυτά που λες και υπόσχεσαι, γιατί πολύ πιθανό να παρουσιαστούν εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν περιμένεις τον μεγάλο έρωτα ή αυτόν που θα σου κλέψει την καρδιά τώρα μάλλον είναι η στιγμή να κάνεις τη γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου. Ομαδικές εργασίες θα ευνοηθούν σημαντικά. Χρήματα που δεν περιμένεις θα έρθουν να αυξήσουν τα έσοδά σου. Διάφορες συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε ενισχύσουν σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι κόποι που έκανες το προηγούμενο διάστημα αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας για αυτό δεν έχεις λόγους να φοβάσαι τίποτα. Οι βάσεις που έχεις βάλει σε κάποια ζητήματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, είναι γερές. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πρόσεξε αυτό το διάστημα τα λόγια και τις κινήσεις σου, γιατί κάποια ζητήματα εργασίας θα επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου. Θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποια πράγματα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου. Τώρα μια γνωριμία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποδειχτεί μοιραία για τη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικά βήματα θα μπορέσεις να κάνεις στην εργασία σου μέσα από νέες γνωριμίες και συνεργασίες που θα κλείσεις. Θα μπορέσεις να αναδειχθείς και να προωθήσεις τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτικός. Πιθανόν να σου στήσουν παγίδες τρίτα άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου στο χώρο της δουλειά σου. Δείξε δυναμισμό. Προβλήματα από το παρελθόν πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Θα χρειαστεί να προγραμματιστείς καλύτερα για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα με το ταίρι σου λόγω  της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Λέων. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και στη συμπεριφορά σου. Με σύμμαχο την καλή σου διάθεση θα νιώσεις έτοιμος να δημιουργήσεις μια νέα δυνατή σχέση, με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα πρέπει να επικεντρωθείς την εβδομάδα αυτή στην προώθηση των δικών σου σχεδίων. Μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου, για να επιτύχεις. Σταθερότητα θα χαρακτηρίζει τα οικονομικά σου. Κάποια γεγονότα πιθανόν να σε αγχώσουν για λίγο, αλλά θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καλά θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια πράγματα. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία και ψυχραιμία. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου εν βρασμώ ψυχής. Θα πρέπει να είσαι υπομονετικός για να μην έχεις προβλήματα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ καλά. Η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται ιδιαίτερα και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους. Τώρα θα έχεις συναντήσεις οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Ένας νέος έρωτας σου κλείνει το μάτι και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψεις. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις στα θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν. Θα έχεις την τάση να κάνεις κάποια μικροέξοδα, τα οποία όμως δεν θα σε ζημιώσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Θα πρέπει να σκεφτείς μερικά πράγματα με σοβαρότητα και προσοχή. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου αν δεν είσαι σίγουρος τόσο γι’ αυτό που θέλεις όσο και για τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν. Απόφυγε να επηρεαστείς από τρίτους. Μπορείς με το δυναμισμό σου να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε πίεζαν και σε άγχωναν μέχρι τώρα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Κάποια προβλήματα με το σύντροφό σου δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις για λίγο. Καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου. Τωρα  η τύχη θα είναι με το μέρος σου το Σαββατοκύριακο. Μια νέα γνωριμία θα έρθει να αλλάξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να είσαι συγκεντρωμένος. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ωθήσει να κινηθείς δυναμικά και να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις. Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν. Κάνε συνετή διαχείριση για να μην έχεις προβλήματα και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με το δυναμισμό που θα σε διακρίνει κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί είτε προσωπικοί. Την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις πλανητικές όψεις, μην πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και στάσου στο πλευρό τους, αν σε χρειαστούν..

Αισθηματικά – Προσωπικά

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέων καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στη σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου θα επηρεάσουν πολύ την ψυχολογία σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στο χέρι σου θα είναι να προχωρήσεις σε μία νέα σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις μια τάξη σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Δείξε προσοχή σε προτάσεις που θα έχεις για καινούριες συνεργασίες. Κάποια προβλήματα στα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να δείξεις σύνεση και προσοχή για να τα καταφέρεις και να μην εκτεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Υπάρχει πιθανότητα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις αισθηματικές σου σχέσεις. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Είναι σημαντικό για εσένα να προγραμματίσεις όσο καλύτερα μπορείς τα μελλοντικά σου βήματα. Διώξε όποιες ανασφάλειες και φοβίες έχεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις με αυτήν την τακτική, θα είναι να θολώσεις το μυαλό σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό αυτό το διάστημα. Καλό θα είναι να μην γίνεσαι επικριτικός και να μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζες στο παρελθόν θα ξεπεραστούν και θα μπορέσεις να κάνεις μια καινούρια αρχή στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή αυτήν την εβδομάδα σε κάποια ζητήματα στην εργασία σου. Οφείλεις να κινηθείς με αργά και προσεκτικά βήματα για να μην γίνουν λάθη. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Δείξε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας και μην κάνεις σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Πολλά είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα μέχρι την Κυριακή. Μερικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν καλό θα είναι να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Συγκεντρώσου στους στόχους σου τους οποίους θα μπορέσεις να τους υλοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο αν κινηθείς έξυπνα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Μαζί θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν ή ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη σχέση σας, από τρίτα άτομα που θα αναμιχθούν. Τώρα η εβδομάδα αυτή είναι πιθανό να είναι καθοριστική για τη δημιουργία μιας νέας και δυνατής σχέσης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μερικά ζητήματα στην εργασία σου θα χρειαστεί να τα εξετάσεις με περισσότερη προσοχή κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Θα μπορέσεις να πετύχεις σημαντικά πράγματα. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συγκρατημένος και να αποφύγεις τα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και μπορείς να τα καταφέρεις με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου Ερμή στην Παρθένο. Όμως θα χρειαστεί σε κάποια πράγματα να είσαι πιο συγκεκριμένος προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με τρίτα άτομα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου με το σύντροφό σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα κυλίσει ομαλά. Μαζί θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας δυσκόλευαν. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Νέα πρόσωπα θα σου δώσουν άλλον αέρα. Φρόντισε να βάλεις σε μία τάξη τα πράγματα και τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου και προτίμησε τον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με δραστηριότητες, οι οποίες σε γεμίζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα στην εργασία σου, με τα οποία θα μπορέσεις να κλείσεις πολύ σημαντικές συμφωνίες. Αρκετά δύσκολα θα είναι τα πράγματα στα οικονομικά σου. Η πίεση που θα νιώσεις θα είναι έντονη. Απαιτείται οργάνωση και προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι πολλά. Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος σημαντικά και εσύ θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί είναι πιθανό να οδηγηθείς σε λάθη. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και μην κάνεις τίποτα εν βρασμώ ψυχής.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις προσοχή. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις με το σύντροφό σου θα είναι πολλά και θα προσανατολίζονται περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας. Τώρα φρόντισε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς παρέα με φίλους και την οικογένειά σου χωρίς να αναλώνεσαι σε εφήμερες περιπέτειες που τελικά σε απογοητεύουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις στην εργασία σου θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με διπλωματικό τρόπο. Απόφυγε τις κόντρες με τους συνεργάτες σου ακόμη και αν το δίκιο είναι με το μέρος σου και μην διστάσεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Στα οικονομικά σου επίσης οφείλεις να είσαι εγκρατής. Απόφυγε όσο μπορείς να κάνεις έξοδα που μπορούν να σε πιέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να αναδείξεις τον εαυτό σου. Είναι καλό να προωθήσεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο. Κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και καιρό. Οι δικοί σου άνθρωποι και η οικογένειά σου θα σε στηρίξουν πολύ.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα κυλίσουν αρκετά καλά και ήσυχα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Πέρασε όσο ξέγνοιαστα μπορείς και εκδήλωσε τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Τώρα θα μπορέσεις τώρα να κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια προβλήματα στο χώρο της εργασίας σου θα σε αγχώσουν λίγο, αλλά σύντομα θα ξεπεραστούν. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην συμμετέχεις σε κουτσομπολιά εις βάρος συναδέλφων σου. Φρόντισε με σοβαρότητα σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Θα πρέπει να δείξεις δυναμισμό για να μπορέσεις να βρεις απαντήσεις στα ζητήματα που παραμένουν σε στασιμότητα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Πολλές θα είναι οι συζητήσεις που θα έχεις στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή. Όμως θα χρειαστεί να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτικός σε αυτές, κυρίως όταν συμπεριλαμβάνουν και τους ανωτέρους σου. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνετός προκειμένου να μπορέσεις να καλύψεις μερικές σου ανάγκες και περιόρισε με κάθε τρόπο τα έξοδά σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Είναι πιθανό αυτήν την εβδομάδα να αντιμετωπίσεις προβλήματα με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και να μην γίνεσαι εριστικός. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα ταράξει ευχάριστα τη ζωή σου. Μην φοβηθείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, επειδή υποψιάζεσαι ότι μπορεί και να μην πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανανέωσε την εικόνα σου και μη διστάσεις να προβάλλεις τη δουλειά σου με κάθε δυνατό τρόπο. Μην εμπιστεύεσαι συναδέλφους που δεν τους γνωρίζεις καλά, αλλά προφύλαξε τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Από την Κυριακή και μετά τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα για σένα.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ