30.8 C
Arta
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (30 Οκτωβρίου 2023 – 5 Νοεμβρίου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Νέες ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες που θα ζητούν την πραγμάτωσή τους από εσένα στα επαγγελματικά σου, ορίζει αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή στον Σκορπιό. Ταυτόχρονα όμως θα χρειάζεται να έχεις το νου σου και να βλέπεις αυτές τις ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Επιδίωξε νέες γνωριμίες με στόχο την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων όμως μην ξεχάσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια, για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Αν έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες. Αν κάτι σε στεναχωρήσει στη δουλειά σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένος στη δουλειά σου και στις ευθύνες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι εγκρατής και συνεπής στην τακτοποίηση των οφειλών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει με αισιοδοξία σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες χάρη της θέσης της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στην Παρθένο.. Τώρα θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, ωστόσο θα αντιμετωπίσεις επιπλέον κούραση εξαιτίας του αυξημένου ανταγωνισμού. Οικονομικά καλά θα κάνεις να είσαι προνοητικός και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητος. Τώρα σταμάτα να γκρινιάζεις και πάρε τη ζωή στα χέρια σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του και για άλλους ανθρώπους. Ο έρωτας παραμονεύει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου όσον αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις περιστασιακές λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να προωθήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, σταμάτα να παραμελείς τον εαυτό σου και πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί με την οικογένειά σου. Συζήτησε με τα κοντινά σου πρόσωπα όλα όσα σε απασχολούν και μην είσαι ισχυρογνώμων. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Οι μέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές για εσένα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι για αυτό φρόντισε να δείξεις άψογη συμπεριφορά και συνέπεια τόσο στο χώρο της εργασίας σου όσο και στον οικογενειακό.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αρκεί να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει μία νέα γνωριμία!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν και το γενικότερο κλίμα, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να περιοριστείς αρκετά αν θέλεις να μην χρωστάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου στον επαγγελματικό σου τομέα και να προωθήσεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Μια ριζική αλλαγή που θέλεις να κάνεις δεν είναι λάθος και οι μέρες θα είναι κατάλληλες να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι και να βρεις σιγά σιγά τη δύναμη να το κάνεις. Τώρα οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, είναι όμως εύκολα αντιμετωπίσιμες. Στον τομέα των σχέσεων θα νιώσεις αισθήματα που πιθανότατα είχες ξεχάσει.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα, οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές θα είναι πολλές. Τώρα δεν έχεις παρά να πεις το ναι στο νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι. Ακόμη κι αν έχεις σχέση το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών. Απόφυγε να κάνεις λάθη διαχείρισης, να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Εάν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτό το διάστημα θα διαπιστώσεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου ενώ γεγονότα και καταστάσεις που στο παρελθόν σου προκαλούσαν δυσφορία θα τα δεις πιο ξεκάθαρα κάτι που θα σε φέρει σε θέση ισχύος. Ωστόσο διχάζεσαι ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τη δουλειά σου. Προσπάθησε να μοιράσεις με ισορροπία το χρόνο σου και απόφυγε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου η δουλειά, γιατί θα χάσεις σημαντικές στιγμές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στις αισθηματικές σου σχέσεις, αυτήν την εβδομάδα, οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και τα συναισθήματα του έρωτα θα σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο σε μεταμορφώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα οφέλη, μιας και στο πεδίο της δουλειάς σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να προσέξεις πολύ συμφωνίες που θα κλείσεις και μην εμπιστεύεσαι με ευκολία άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αρκετά απροσδιόριστη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Οι σχέσεις σου επιμένουν να σε απασχολούν και να σε ταλαιπωρούν. Οι μέρες θα είναι κουραστικές και νευρικές. Προνόησε στον οικονομικό τομέα για καθυστερήσεις που θα προκύψουν και φρόντισε να έχεις εναλλακτικές για την εξόφληση των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη η επαγγελματική σου πορεία προβλέπεται σταθερή με την προϋπόθεση ότι η τονισμένη αυτοπεποίθηση σου δεν θα μεταλλαχτεί σε αλαζονεία. Εστίασε στη διακριτικότητα και απόφυγε τις παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Τώρα να ξέρεις ότι η Αφροδίτη στο ζωδιό σου θα φέρει στο δρόμο σου μία γνωριμία που θα σου ανατρέψει τη ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές, για αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στην Παρθένο θα ενισχύσει ιδιαίτερα την εξωτερική σου εικόνα και θα κάνει το μυαλό σου να δουλεύει με τέρμα τα γκάζια. Το κακό είναι ο έντονος ανταγωνισμός που θα υποστείς στον επαγγελματικό σου τομέα. Κατά τα άλλα η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς τώρα να παραμερίσεις τα κακώς κείμενα των ημερών. Όσο για την κούραση που θα αισθανθείς λόγο αυξημένου φόρτου εργασίας, το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου για να στην περιορίσει αλλά και για να σου συμπαρασταθεί.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς του ζωδίου σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θέλεις να κρατήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα έσοδά σου θα αυξηθούν αρκετά και θα έχεις και την εύνοια των συνθηκών. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην υπερβαλεις στις απαιτήσεις σου. Μην αμελήσεις όμως να κάνεις και λίγο οικονομία για τις πιθανές δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τώρα το ενδιαφέρον των ημερών εστιάζεται περισσότερο στα επαγγελματικά σου ζητήματα που εξακολουθούν να σε απασχολούν ή και να σε ταλαιπωρούν με κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε με τίποτα να τακτοποιηθούν. Υιοθέτησε έξυπνους χειρισμούς και διπλωματικές κουβέντες για να αποφύγεις κακοτοπιές και για να μπορέσεις να ελιχθείς αποτελεσματικά και μην φέρεσαι απόλυτα και εγωκεντρικά.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα στη σχέση σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Τώρα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε πλησιάσει ερωτικά κρύβει πολλές και ευχάριστες πτυχές, που αν του δώσεις την ευκαιρία να σου εκδηλώσει θα εντυπωσιαστείς!!!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Επίσης, φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις που θα σου γίνουν γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Κάνε καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από στιγμιαίες επιθυμίες γιατί θα αποβούν μοιραίες για το οικονομικό σου μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στους βασικούς τομείς της ζωής σου που ακόμη δεν έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο, που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ό, τι σκεφτείς, αρκεί να κάνεις καλό προγραμματισμό, ώστε να φτάσεις καλύτερα τους στόχους σου. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε εμψυχώσουν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να δεις το σύντροφό σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις μαζί του. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι από δίπλα σου και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσά σας, αλλά και για να έρθετε ο ένας στον άλλον πιο κοντά, εκφράζοντας τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αποδέξου κάποιες προσκλήσεις που θα σου γίνουν και… ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να συνεργαστείς ακόμη και με τους πιο δύσκολους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις, γιατί είναι συμφέρουσες για εσένα, αλλά φρόντισε να τις αποδεχτείς αφού θα τις έχεις ήδη επεξεργαστεί καλά από πριν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις αυτές τις ημέρες και θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου και οφείλεις να βρεις το χρόνο και τη διάθεση για να τους την προσφέρεις. Τώρα θα αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σου που θα σε αγχώσουν. Μην στεναχωριέσαι όμως, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και θα δεις ότι το σύμπαν θα σε αποζημιώσει θετικά.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Η εβδομάδα θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Τώρα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, να μην απαισιοδοξείς και θα δεις ότι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει η γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Συζητήσεις για την πορεία της εργασίας σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι μόνο αν τις έχεις προγραμματίσει πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά και φρόντισε να περάσεις το χρόνο σου με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα ταλέντα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μια μικρή απόδραση θα σε έφερνε ακόμα πιο κοντά του. Τώρα η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις τη γνωριμία που πάντα ήθελες! Φρόντισε να δείχνεις διαθέσιμη και πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, ανυψώνοντας το πεσμένο σου ηθικό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Ωστόσο λόγω του ανταγωνισμού που επικρατεί θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις στους άλλους τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου γιατί από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Ξεκίνησε τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην κολλάς σε τίποτα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους σκοπούς σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος, και η εβδομάδα δίνει τις καλύτερες επιρροές για να τελειώσεις μια και καλή μαζί τους. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Τώρα μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί οι μέρες είναι πολύ θετικές για να κάνεις μία νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτό. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα αρχίζουν και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου αλλά πρέπει να έχεις εξετάσει όλα τα δεδομένα μία πιθανής συμφωνίας που θα συνάψεις.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ