20.8 C
Arta
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (30 Aυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου)!

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρω

 ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα είναι περίοδος αλλαγής για εσένα. Ωστόσο, αυτή η αλλαγή πρέπει πρώτα να περάσει μέσα από τον εαυτό σου. Ο Κρόνος θα κάνει ό, τι είναι στην εξουσία του να σε κάνει να καταλάβεις .Αυτή η επιρροή θα δώσει σταθερότητα, ανοιχτό μυαλό, μια αλλαγή στη σκέψη σου και θα σε απομακρύνει από τη ζώνη άνεσής σου..

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τώρα με την επιρροή του Ουρανού, σε συμβουλεύει  να ρυθμίσεις  τις διαθέσεις σου, τη δυσαρέσκειά σου, τις μικρές ιδιοτροπίες σου ή  ενίοτε τη ζήλια. Φυσικά, θα χρειαστείτε ελευθερία και ελιγμούς. Παρ ‘όλα αυτά, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι περιορισμοί της ζωής θα είναι εκεί και θα πρέπει να τους αναλάβεις, όχι να τους εγκαταλείψεις .

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

ΕΡΓΑΣΙΑ
Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με καλές προθέσεις. Θα είναι απαραίτητο για σένα , να ξεχάσεις  παλιά πρότυπα και να εξελιχθείς διαφορετικά.  Οι μέθοδοι εργασίας εξελίσσονται και, εάν είναι απαραίτητο, κάντε επιμόρφωση στο αντικείμενο σας. Όντας ευπροσάρμοστος, μπορείς να ανοίξεις πολλές πόρτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα ψάχνετε για προκλήσεις και ευθύνες. Το χάρισμα και ο επαγγελματισμός σας θα σας επιτρέψουν να πετύχετε τους στόχους σας. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η πρόοδός σας θα σας προκαλέσει εχθρότητες . Θα πάρει όλη σας την ενέργεια σας για να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η απόλυτη ανάγκη σου να λάμπεις στα μάτια των γύρω σου θα παίξει κόλπα πάνω σου.

Να προσπαθήσεις να καταλάβεις  τους λόγους αυτής της εξάρτησης  που υπάρχει στην σχέση σου και να δικαιολογήσεις κάθε κυκλοθυμία από άλλους …Σταμάτησε να κρύβεις την ευαισθησία σου , αποδεικνύοντας σε όλους ότι είστε αδιαπέραστοι σε όλα τα συναισθήματα!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα έχετε αισιοδοξία και ενθουσιασμό χάρη στην ευεργετική παρουσία του Δία και του Κρόνου. Η δουλειά θα καταλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο μέρος χρόνου. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σχέσεων σας, να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να έχεις  μια προβολή και τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να αποφέρουν επιπλέον κέρδη για να σταθεροποιήσεις  την κατάστασή σου επαγγελματικά .  Ο Άρης ενισχύει τις φιλοδοξίες σου και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τώρα κάνεις πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα.  Φορτώνεσαι ευθύνες και δραστηριότητες Ένα από τα οποία αναλαμβάνεις  θα αποδειχθεί καρποφόρο μεσοπρόθεσμα. Βασίσου  στον εαυτό σου , αλλά ενέργησε σε συμφωνία με τους γύρω σου συλλογικά φίλους, δίκτυο, οικογένεια κ.λπ. θα τα καταφέρεις  καλύτερα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τώρα  σφυρηλατείς  συνδέσμους συνεργασίες , προετοιμάζετε το έδαφος. Αλλαγές και ανανεώσεις προς το καλύτερο. Χάρη σε αυτές τις προπαρασκευαστικές ενέργειες, οι προϋποθέσεις για αλλαγή είναι αισθητές. Μια προσφορά, μια συνέντευξη, η δέσμευση γίνεται τώρα για μόνιμη  θέση αν ψάχνεις εργασία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα έχετε ταλέντο και ιδέες, βάλτε μπροστά τα σχέδια σας. Χάρη στην επίδραση του Κρόνου και του Ουρανού, θα δείξετε μια εικόνα πιο θετική και διαφορετική από το σύνηθες.

Τώρα δεν θα διστάσετε να κτυπήσετε  τις σωστές πόρτες για να παρουσιάσετε τις ιδέες και τα έργα σας και θα έχετε επιτυχίες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μεταξύ των υποχρεώσεών σας, της δουλειάς σας,  των παιδιών και του κύκλου της οικογένειάς σας, δεν θα είστε πάντοτε σε όλα τα μέτωπα παρόν. Αλλά ξέρετε πότε να τιμάτε τους αγαπημένους σας με την παρουσία σας. Κάνετε μικρές προσπάθειες να διατηρήσετέ τις ισορροπίες μεταξύ σας  αλλά  προσοχή στις συγκρούσεις ή στην κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας άτομα .

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα θα σας δώσει τις συμβουλές, την απαραίτητη διαύγεια και καλή διοικητική ικανότητα, για να αποφύγετε κάποια οικονομικά προβλήματα και τις συχνές αλλαγές εργασιακού χώρου .

Ως αποτέλεσμα, θα ορίσετε τις νέες με τον εργοδότη σας . Επιπλέον, θα ζήσετε την όμορφη επιρροή του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα. Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα διαπραγματευτείτε επίσης το μισθό σας για μια  αύξηση  που αξίζετέ .

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να μάθετε μια νέα γνώση, να κάνετε ταξίδια, ακόμα και στο εξωτερικό, να συναναστραφείτε άτομα πιο έμπειρα ή ακαδημαϊκά ή που ζουν μακριά σας.

Ο Δίας βοηθά να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας σε κάνει να αισθάνεστε σίγουρος και αισιόδοξος και έχετε μια καλή διάθεση, βλέπετε αισιόδοξα τη ζωή και θέλετε να βρίσκεστε με τους άλλους .

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τώρα θα συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Θα εκφράσετε τις επιθυμίες σας, τις επιθυμίες σας, τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και τις αμοιβαίες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλει ο καθένας για να κυριαρχήσει η αγάπη στο ζευγάρι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσετε την οικογένειά σας και τις κοινωνικές σας ευθύνες.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τώρα θα αισθανθείτε την πίεση, την ένταση και την αναδόμηση. Ο Κρόνος, ο Δίας και ο Πλούτωνας φαίνεται να θέλουν να προκαλέσουν αναταραχές, ωστόσο θα κρατήσετε ισορροπίες. Αντιμετωπίζοντας τις συνθήκες εργασίας, τις πανταχού παρούσες απαιτήσεις και την ανασφάλεια, θα προχωρήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Με αισιοδοξία, θα προβάλλετε αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, αποφασισμένοι να μην κάνετε πίσω σε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τώρα θα είστε σε θέση να αισθανθείτε διακυμάνσεις και οικογενειακές και επαγγελματικές εντάσεις. Ωστόσο, θα αποφασίσετε να συνεχίσετε προς τα εμπρός διατηρώντας τους στόχους σας. Η επαγγελματική ζωή θα είναι πολύ απασχολημένη, οι διαπραγματεύσεις θα είναι εύκολες αλλά και πάλι απαιτούν προσπάθεια. Επιπλέον, θα αναγκαστείτε να ελαχιστοποιήσετε τα έξοδά σας.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται καλύτερες και πιο άνετες με τον Δία τώρα. Σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε καλές γνωριμίες, χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας και τις προϋποθέσεις για μια άψογη συνεργασία. Η σχέση σας με το ταίρι σας εξομαλύνεται και επισημοποιείται, ακόμη κι αν στο παρελθόν υπήρχαν προβλήματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για να γίνει ένας γάμος την περίοδο της επίδρασής του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αισιοδοξία και η αγάπη για τη ζωή είναι τα πιο έντονα συναισθήματά μας, με τον Δίας να στηρίζει σημαντικά. Έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις ό,τι καλύτερο για την επιτυχία, οι δουλειές μας πάνε καλά, το ίδιο και τα αισθηματικά. Τα οικονομικά  βελτιώνονται και γενικά συμβαίνουν θετικά γεγονότα τα οποία σε κάνουν χαρούμενο και ξέγνοιαστο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα έχουν επίδραση  σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, ούτε στην εργασία σας. Αντιμέτωποι με αυτές τις αντιθέσεις, δεν θα έχετε καμία επιλογή. Η πρόκληση και το κίνητρο θα σας οδηγήσουν να σχεδιάσετε ένα επαγγελματικό και συναισθηματικό μέλλον για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τώρα με τον σύντροφό σας θα τοποθετήσετε θέματα  στο τραπέζι, προκειμένου να σεβαστείτε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες εκατέρωθεν  με έναν κοινό στόχο: ισορροπία και σεβασμό. Παρά την παρουσία των ισχυρών πλανητικών αντιθέσεων, θα ενεργήσετεθετικά. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ενοχληθεί από αρνητικές ιδέες, ή από την εισβολή ενός τρίτου στην σχέσης σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τώρα θα αποφασίσετε να επιβάλλετε τον εαυτό σας  σε κανόνες και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να αφεθεί. Το περιβάλλον σας συνήθιζε να στηρίζεται σε εσάς, δίνοντάς σας κάθε είδους καθήκοντα που δεν ήταν απαραίτητα μέρος των καθηκόντων σας. Πάντα  χωρίς να ζητάτε τίποτα σε αντάλλαγμα. Τώρα ωφελείτε να σταματήσετε αυτή την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τώρα πρέπει να εξασφαλίσετε την υπεράσπισή σας και την πρόοδό σας. Είτε στην επιχείρηση, στην εργασία, ως ζευγάρι, ή στα οικονομικά σας, θα πρέπει να επιβάλλετε τον εαυτό σας. Η μάχη που αγωνιάτε θα αρχίσει να αποφέρει καρπούς. Έχοντας επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμούσατε μετά τις προκλήσεις που είχατε θέσει στον εαυτό σας, είστε πλέον υπερήφανοι για την πρόοδο σας.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μαζί, με πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει  θα κοιτάξετε προς την ίδια κατεύθυνση. Τα κοινά ενδιαφέροντα θα είναι τα συστατικά της καθημερινής σας ζωής. Φυσικά, αυτό δεν θα αποτρέψει ορισμένες διαφορές απόψεων και εντάσεων. Αλλά να είστε σίγουροι, όλα θα διαλυθούν γρήγορα.

Από την άλλη πλευρά, εάν περνάτε κρίση για κάποιο χρονικό διάστημα, ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να κλιμακώσει τα ζητήματα και να σας αναγκάσει να λάβετε αποφάσεις .

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τώρα θα έχετε φιλοδοξίες και κίνητρα.  Θα επιδιώξετε να αναγνωρίσετε τις ικανότητές σας. Για αυτό, θα τα έχετε όλα σε τάξη, και μέθοδο και των ελάχιστων λεπτομερειών. Ο Ουρανός θα είναι δίπλα σας για να ενεργοποιήσετε τα έργα και τις ιδέες σας. Τώρα θα είστε τελειομανής και θα είστε αφοσιωμένοι στις αξίες σας, ακόμα κι αν αυτό θα προκαλέσει κριτική από τους συναδέλφους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Κρόνος και ο Δίας σας προσκαλούν να είστε προσεκτικοί. Αυτό το πλανητικό δίδυμο θα σας φέρει λίγο φως και θα προωθήσει καλύτερη διαχείριση. Θέλετε να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας, να κάνετε μια αγορά ακινήτων, να κάνετε επενδύσεις ή να υποβάλετε αίτηση για τραπεζικό δάνειο; Ξεκινήστε. Παρόλα αυτά, μην συνδυάζετε τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις με συναισθήματα

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η αγάπη και η αρμονικά θα είναι πιο παρούσες από ποτέ. Επομένως, οι συζητήσεις με την σχέση σας θα είναι πολύ αρμονικές. Θα εργαστείτε σε υγιέστερη βάση και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε νέα έργα για να ομορφύνετε τη ζωή σας. Το κίνητρό σας και η αποφασιστικότητά σας θα σας επιτρέψουν να έχετε ένα σαφέστερο όραμα για το μέλλον σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχετε ιδέες και θέλετε να πετύχουν. Κτυπήστε τις υπηρεσίες, παρακολουθήστε, διαπραγματευτείτε, και αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε.  Το κίνητρό σας θα σας ωθήσει να ζητήσετε την ιεραρχία σας: διαπραγματευτείτε τον μισθό σας, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας ή τη θέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα απαιτήσει μια άψογη διαχείριση, η οποία μπορεί να μην σας ευχαριστήσει. Αν σας αρέσει η πολυτέλεια και τα έξοδα ξεχάστε τα. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας δεν θα σας βοηθήσει να σώσετε, αντίθετα. Θα χρειαστεί κάποια αυστηρότητα ώστε να μην διαταράξετε την οικονομική σας ισορροπία με σωστή διαχείριση .

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ο Κρόνος και ο Δίας θα σας παροτρύνουν να έρθετε πιο κοντά στους αληθινούς φίλους σας και να επεκτείνετε το δίκτυο γνωριμιών σας. Περάστε μόνιμα την πόρτα από  ένα παρελθόν που σας έκανε να υποφέρετε ώστε να είστε έτοιμοι τώρα  να επενδύσετε σε μια σταθερή και σοβαρή σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα χρήματα τώρα θα τα κερδίσετε με τον επαγγελματισμό σας. Ωστόσο, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα σας υποστηρίξουν να προωθήσετε τα έργα σας υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε αυστηροί. Η καλή διαχείριση θα σας επιτρέψει να εξασφαλίσετε ένα καλό επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Είναι περίοδος που μπορείς να αυξήσεις τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου και μάλιστα με πολύ ευχάριστο τρόπο για σένα. Η γνώση σου αυξάνεται και η ικανότητά σου να διοχετεύσεις ή να διαμοιράσεις αυτή την γνώση μεγαλώνει. Εκδηλώνεσαι και εκφράζεσαι περισσότερο και πιο άνετα και οι ιδέες σου βγαίνουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ο Ουρανός, συμβουλεύει  να ρυθμίσετε τις διαθέσεις σας, τη δυσαρέσκειά σας, τις μικρές ιδιοτροπίες σας ή τη ζήλια σας. Φυσικά, θα χρειαστείτε ελευθερία και ελιγμούς. Παρ ‘όλα αυτά, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι περιορισμοί της ζωής θα είναι εκεί και θα πρέπει να τους αναλάβετε, όχι να τους εγκαταλείψετε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πλουτωνας

Η περίοδος μπορεί να φέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου και συγκεκριμένα στην καριέρα σου και στην επαγγελματική σου κατεύθυνση.  Αυτή είναι η στιγμή για μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές και ριζικές μεταβολές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι θεμιτή η αλλαγή και η επιτυχία πάση θυσία και πατώντας επί πτωμάτων. Τώρα υπάρχει η τάση να παρακάμψουμε νόμους και ηθικές επιταγές και ο πειρασμός θα είναι μεγάλος.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Τώρα θα μπείτε σε λειτουργία επιτάχυνσης. Ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα είναι δίπλα σας, έτσι ώστε τα επαγγελματικά σας έργα να φτάσουν στην καρδιά σας και οι ανταμοιβές θα σας φέρουν χρήματα. Η προτεραιότητά σας είναι να ρυθμίσετε τα πάντα, ώστε να είναι μια εποικοδομητική περίοδος.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Καλείσαι να λειτουργήσεις με αυτογνωσία, ελευθερία και διάκριση στις προσωπικές σχέσεις σου σχέσεις που πια δεν έχουν νόημα για σένα και έχουν φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου. Επανεξετάζεται η διάθεση για μια  ουσιαστική δέσμευση μέσα στη σχέση – γάμος – και αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν αδιέξοδα που σε εμποδίζουν να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες επειδή διαπράχθηκαν λάθη στο παρελθόν

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας συνοδεύσουν με αλλαγές, βελτιώσεις και επίσης υποστήριξη. Ωστόσο, ο φόρτος εργασίας σας θα είναι ουσιαστικός και επιτυχής ανάλογα με τις προσπάθειές σας. Οι αλλαγές θα γίνουν μόνο σταδιακά. Αποφύγετε την παρορμητική πλευρά. Αυτή η στάση θα μπορούσε να σας βλάψει και να προκαλέσει την αποτυχία ορισμένων πολύ ελπιδοφόρων σχεδίων.

 

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ