10.8 C
Arta
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (29 Ιανουαρίου 2024 – 04 Φεβρουαρίου 2024)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η τρέχουσα εβδομάδα, είναι μία θετική περίοδος για εσένα. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζουν να αποδίδουν και σου φέρνουν τα αναμενόμενα οφέλη. Οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοί σου εμπιστεύονται την κρίση σου και σου το δείχνουν έμπρακτα. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία και θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητες, αλλά σε ευχαριστούν πολύ. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν πιο θερμές και αν είχες περάσει το τελευταίο διάστημα μια παρεξήγηση που σε κρατούσε σε απόσταση, τώρα αποκαθίσταται. Στον αισθηματικό σου τομέα ενδέχεται να αναβιώσουν κάποια παλιά προβλήματα και αυτά όμως πολύ εύκολα μπορούν να λυθούν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα. Ακόμα κι αν πέρασες πρόσφατα δυσκολίες, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεχάσεις για λίγο την εμμονή της αναζήτησης…

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς λοιπόν τώρα να ασχοληθείς με μία σχέση, ίσως και ένα μυστικό έρωτα ή να συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσεις μία κρυφή σχέση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το διάστημα έχεις όλα τα φόντα να εξελίξεις την αισθηματική σου ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά σου όμως, θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου τετρακόσια, καθώς παραμονεύουν άσπονδοι φίλοι και συνάδελφοι, έτοιμοι να σε διαβάλουν και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα γύρω από το όνομά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε κουτσομπολιά και πικρόχολα σχόλια, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να εκτεθείς και να ζημιώσεις κι άλλο την κοινωνική σου θέση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στον αισθηματικό σου τομέα θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Τώρα φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάπου εκεί έξω θα εμφανιστεί το ιδανικό άτομο για εσένα

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις στα καινούρια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα σε σχέση με τους στόχους σου, καθώς απρόβλεπτες οικονομικές απώλειες θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα κλονίσουν τις ισορροπίες σου. Ίσως η διαχείριση που κάνεις ή οι αλλαγές που σκέφτεσαι στα επαγγελματικά σου να προκαλέσουν ζημιά στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις σου. Φρόντισε να μην επαναλαμβάνεις τα λάθη του παρελθόντος και να μην πέσεις ξανά στην παγίδα του ενθουσιασμού σου. Το Σαββατοκύριακο θα σου παρουσιαστούν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις στον αισθηματικό τομέα. Κράτησε μυστικές τις κινήσεις αλλά και τις σκέψεις σου και μην αφήνεις τα μεγάλα λόγια να σε παρασύρουν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Άρης στον Αιγόκερω σου φωνάζει πως τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε αυτό βοηθάει και ο ερωτισμός σου, ο οποίος θα είναι στα ύψη! Κι αν ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική για να εμπλακείς σε μία σχέση με φιλικό σου πρόσωπο. Αρκεί να μη βιαστείς!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Τα θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποια αναβολή των σχεδίων σου, θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλοποιούνται και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι ασφαλής στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα σου φέρει αρκετές θετικές εξελίξεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Οι αισθηματικές σου σχέσεις ευνοούνται και αν ακόμη παραμένεις single μπορεί να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα προσωπικά σου δεδομένα. Καλό είναι λοιπόν, καθώς θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, να μην ενδώσεις σε μεσοβέζικες λύσεις. Αντ’ αυτού, αναζήτησε αυτό που πραγματικά θέλεις. Αποδέξου προτάσεις για ταξίδια και εξόδους, γιατί κάπου εκεί κρύβεται το άλλο σου μισό. Οικονομικά, μην ενδώσεις σε σπατάλες και τυχερά παιχνίδια, όσο κι αν η διάθεσή σου σε παρασύρει.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα και θα φέρουν ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Εσύ που είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο μπορείς εύκολα να γνωρίσεις κάποιον που θα σε συγκινήσει και θα σου πάρει τα μυαλά!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και κρατάνε πίσω τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Ίσως νιώσεις ότι μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα μόνη σου ή ότι δεν είσαι σε θέση ακόμη να αποκαλύψεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδίως στα άτομα που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό σου χώρο. Αν αυτή είναι η έντονη επιθυμία σου και είναι αυτό που προστάζει η διαίσθησή σου, τότε να το κάνεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, από την Παρασκευή και μετά ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος θα σου προσφέρει μία σημαντική βοήθεια που δεν πρέπει να αγνοήσεις, ακόμα κι αν δεν συμμετέχει στα σχέδιά σου. Πέρασε χρόνο μαζί τους έστω και για να διασκεδάσεις και κυνήγησε λίγο παραπάνω την τύχη σου από ό,τι συνήθως. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς να τα πας και καλύτερα στα αισθηματικά σου, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και φύγατε! Κι αν είσαι μόνη, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για εσένα, καθώς ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και μέσα από αυτόν θα σου παρουσιαστούν καινούριες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν είναι στη σκέψη και στις επιδιώξεις σου να κάνεις μία μεγάλη επένδυση ή να ξεκινήσεις μία καινούρια επιχείρηση, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να το δρομολογήσεις. Σημαντικά οικονομικά οφέλη μπορεί να έχεις από κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον εργασιακό σου χώρο και θα σε στέψουν νικήτρια. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει, γι’ αυτό μην ψάχνεις να βρεις ψεγάδια και αφορμές για γκρίνιες και φασαρίες. Δείξε του και εσύ με τη σειρά σου έμπρακτα την αγάπη σου και πέρνα ένα ανανεωτικό Σαββατοκύριακο μαζί του.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Φρόντισε αυτές τις ημέρες να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης μπορεί να αλλάξουν στο άψε σβήσε. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε λίγο το… κορόιδο! Σε καλό θα σου βγει! Τώρα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με πολύ αξιόλογα πρόσωπα που θα σας γοητεύσουν!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να φέρεις στην επιφάνεια μισοτελειωμένα σχέδια και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπο με παλιά προβλήματα και απωθημένα που πρέπει πλέον να ξεπεράσεις. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο για να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποια πράγματα πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις που αφορούν στην επαγγελματική σου πορεία. Είναι καλύτερα να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις ξεκινήσει παρά να ξεκινήσεις κάτι καινούριο χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το προηγούμενο. Μην παρασύρεσαι από τα επιτεύγματα των γύρω σου, αλλά επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στο πώς εσύ θα τα καταφέρεις σε όλα όσα έχεις βάλει στόχο. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για νέα ξεκινήματα, αλλά είναι ιδανικές για να στρωθείς στη δουλειά.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά αυτό που πρέπει να θυμάσαι τη συγκεκριμένη περίοδο είναι να βάλεις πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Αν ακόμα δίχως σχέση, κάνε λίγο υπομονή, σταμάτα να έχεις εμμονή με την αισθηματική σου αποκατάσταση και ευχαριστήσου τις στιγμές. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει και πολύ πιθανό να σε ενοχλήσει η παρουσία του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και κάποιες νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τώρα θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια και να τολμήσεις νέα εγχειρήματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σου πορεία. Η ανταμοιβή στο μέλλον θα είναι ανάλογη με τις προσπάθειες που θα κάνεις τώρα, γι’ αυτό δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να βάλεις σε πρόγραμμα τις ενέργειές σου. Όσο πιο πολύ δουλέψεις, τόσα περισσότερα θα κερδίσεις και θα καταφέρεις να εδραιώσεις την επαγγελματική σου θέση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Φρόντισε να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ούτως ή άλλως πνέει άνεμος ανανέωσης.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμή και ερωτική απέναντι στον σύντροφό σου και με παιχνιδιάρικη διάθεση, ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου γι’ αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις του παρελθόντος, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Τώρα περιορίσου στις βόλτες και στις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως αυτήν την περίοδο όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι οι συνεταίροι σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα, καθώς η αστάθεια που επικρατεί σε αυτόν τον τομέα σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις και να λύσεις τις διαφορές σου μια για πάντα. Τα άτομα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς, δεν είναι κατάλληλα για εσένα. Άλλωστε, οι καινούριες γνωριμίες που θα έλθουν στη ζωή σου, σου υπόσχονται περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα. Επαγγελματικά οι μέρες είναι κατάλληλες για να πάρει πνοή ένα νέο δημιουργικό σου σχέδιο και αν καταφέρεις να το ολοκληρώσεις, τότε η ανταπόκριση που θα βρεις από τους ανωτέρους σου θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου περνάει αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Τώρα θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου, ώστε να καταφέρεις να μαγνητίσεις το αντίθετο φύλο. Στο χέρι σου είναι…

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς οφείλεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η ευφυΐα και η ετοιμότητά σου αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ ενισχυμένες, γεγονός που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα της δουλειάς αλλά και των οικονομικών σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε οικονομικές δοσοληψίες, που μπορεί να σου φέρουν απώλειες. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου όταν πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην παρασύρεσαι από λόγια ανθρώπων, που ναι μεν μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά δεν σε γνωρίζουν και τόσο καλά για να ξέρουν τις πραγματικές σου ανάγκες. Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις λάθη που ξέρεις ότι κοστίζουν, λόγω του υπέρμετρου εγωισμού σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζωδιό σου η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για να γίνει ακόμη καλύτερη, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Τώρα θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές στη δουλειά σου. Ωστόσο μην απαισιοδοξείς, γιατί οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι θετικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι μέρες αυτές θα είναι κατάλληλες για να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Ωστόσο, σε περιμένουν αναγκαστικές αλλαγές στη δουλειά σου, που δεν είναι σίγουρο ότι θα σε ικανοποιήσουν. Αντίθετα, ίσως διαπιστώσεις πως τελικά άλλα είναι αυτά που αξίζουν στη ζωή σου και αποφασίσεις να αλλάξεις πορεία και να τα αναζητήσεις. Η μοναξιά που θα νιώσεις ίσως σε ωφελήσει καθώς θα ανακαλύψεις πτυχές του χαρακτήρα σου που δεν γνώριζες μέχρι τώρα. Το Σαββατοκύριακο, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου αυτήν την εβδομάδα και να λύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες μπορεί να μην απόλυτα ευνοϊκές για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το! Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε προκύψει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Ζήτησε τη βοήθεια των συναδέλφων σου για να δρομολογήσεις νέα σχέδια, αλλά και να τελειώσεις με παλιές σου υποχρεώσεις μια και καλή. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα μέχρι να τα βάλεις σε μία σειρά.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Επιτέλους ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες που για κάποιο λόγο είχες αφήσει στην άκρη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με την ενέργεια και τη δύναμη, που σου είναι απαραίτητες. Παράλληλα, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο βελτιώνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και σου χαρίζει πειθώ που θα σου φανεί χρήσιμη στις επαφές σου. Το Σαββατοκύριακο σε ωθεί να βγεις έξω και να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και διασκέδαση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα συνωμοτούν για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και να αλλάξεις μαζί με τον σύντροφό σου όλα αυτά που συζητούσατε εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Και αν είσαι δίχως σχέση, οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα, αλλά και τη θέληση να γυρίσεις μια καινούρια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ