14.8 C
Arta
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (26 Ιουνίου 2023 – 02 Ιουλίου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Είσαι σε μία φάση που επιθυμείς να τα αλλάξεις όλα, αλλά συνεχώς σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτά τα οποία θέλεις. Αυτήν την εβδομάδα, άνθρωποι από το παρελθόν θα σε ταράξουν και θα σε κάνουν να μην νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Τώρα τα επαγγελματικά σου θα περάσουν μία περίοδο έντονης αναγέννησης και δημιουργίας. Μπορείς τώρα να βάλεις τους όρους σου στις συμφωνίες που σε ενδιαφέρει να συνάψεις, αλλά και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να πας ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση που διατηρείς.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα αισθηματικά σου μπορούν να περιορίσουν τη σκληρότητα των ημερών κάνοντας τον σύντροφό σου να σου εκδηλώσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα, γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Τώρα, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να γίνει ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο πλευρές η ανάλογη διάθεση -που στην περίπτωσή σου υπάρχει!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί είτε πολύ κερδοφόρα είτε καταστροφική, ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροι σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικές υποθέσεις, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Δεν υπάρχουν πολλά γεγονότα αυτήν την εβδομάδα που θα σε αγχώσουν. Κατά γενική ομολογία τα πράγματα θα κινηθούν ομαλά. Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στον Λεων και θα έχεις πολλές συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σε γοητεύσουν. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δώσεις προσοχή γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη στην επιλογή των προσώπων που θέλεις να έχεις δίπλα σου. Στον οικονομικό τομέα επίσης δεν θα πρέπει να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές αυτήν τη στιγμή, αλλά ούτε και επενδύσεις, μιας και μπορεί να πέσεις θύμα απάτης και να χάσεις την ευκαιρία να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους, οι οποίοι βέβαια όλη την εβδομάδα θα συναντούν εμπόδια, για αυτό και θα πρέπει να δώσεις προσοχή.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στη σχέση σου μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στον σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Τώρα, με τον Ερμή να μπαίνει στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, θα βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα πρωταγωνιστήσεις, είτε με την καλή έννοια είτε με την κακή. Τωρα θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις σχέσεις σου, μιας και ο κίνδυνος των διενέξεων είναι φανερός. Προσπάθησε να βρεις τα βαθύτερα θέματα που οδηγούν εσένα και το ταίρι σου σε κρίση και βρες μία πιο λογική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τους άλλους. Οι επικοινωνίες αυτές τις ημέρες συναντούν δυσκολίες και σου ρίχνουν το ηθικό. Από την άλλη, στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, έτσι ώστε να βρεθείς στη θέση που ονειρεύεσαι. Μην αγχωθείς πολύ όμως και οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η εβδομάδα, από την πρώτη της ημέρα θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ θα σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις προβληματικές που σε έχουν στεναχωρήσει. Προτίμησε τη σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη για να έχεις κάτι να πεις. Τώρα να ξέρεις ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό του Λέων σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Μην σε πιάσουν οι βιασύνες σου και τα αγχωτικά σου επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη που θα αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Στα οικονομικά, θα έχεις μια τάση για άσκοπα έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι ιδιαίτερα ανασφαλής και οδηγείσαι σε ολοένα και περισσότερα λάθη, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να χάνεις την ισορροπία σου. Προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου και πάψε να κατευθύνεις τη ζωή σου με βάση το ένστικτό σου όταν βλέπεις ότι αυτό σε οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να ανακαλύψεις τους ιδανικούς τρόπους και να βρεις τις λύσεις των προβλημάτων σου. Επαγγελματικά επίσης να ξέρεις ότι είναι μία περίοδος αλλαγών, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, , γιατί μπορεί να έχεις πολύ μεγάλες απώλειες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα θα δεις πάρα πολλά λάθη από τον σύντροφό σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει συζήτησέ το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Τώρα, πρέπει να επιδιώξεις να βγεις περισσότερο έξω και να συναναστραφείς με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεσή σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου τα έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να προσέχεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά δεν αποκλείεται να δεις μια βελτίωση το Σαββατοκύριακο, από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν και είχες ξεχασμένη.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αν και έχεις κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και το πάθος σε μία σχέση, ενδεχομένως να βρεις ένα άτομο που δεν θα αντιδρά αρνητικά σε κάποιες αυταρχικές τάσεις που σε διακρίνουν. Αυτό όμως όπως θα καταλάβεις μελλοντικά, θα είναι προσωρινό και μετά από κάποιες πλανητικές ανακατατάξεις θα δεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά. Γι’ αυτό καλύτερα να έχεις διπλωματία στη σχέση σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να βρει ένα άτομο που θα σε καλύπτει πραγματικά. Επαγγελματικά, μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή φάση αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί η ψυχολογία σου μερικές φορές δεν θα είναι και η καλύτερη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Τώρα, έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Ιδιαίτερα με τον Άρη στο ζώδιο σου μπορεί να έρθει κυριολεκτικά στην πόρτα σου το πρόσωπο των ονείρων σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες, αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν στις οποίες θα διαφωνείς. Προτίμησε τη μοναχική δουλειά και βρες άλλοθι ώστε να απέχεις από τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγές θέλεις να κάνεις και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Θα διανύσεις μία πραγματικά πολύ καλή φάση αυτήν την εβδομάδα, και σε βοηθά σημαντικά στην αποκατάσταση σχέσεων με πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί με το πέρασμα του χρόνου. Κάποιες στιγμές μπορεί να χάνεις το χαμόγελό σου και να πνίγεσαι σε ένα ωκεανό άγχους και απαισιοδοξίας, αυτό όμως έχει τη ρίζα του στους φόβους που έχεις αποκτήσει από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Μην φοβάσαι την αγάπη που σου δίνουν και αφέσου στους ανθρώπους που σε αγαπούν. Το Σαββατοκύριακο προτίμησε να ξεκουραστείς και μην εξωθείς τις σωματικές σου αντοχές στα άκρα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, με το πλανητικό σκηνικό να φορτίζει το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Με τον Άρη στον Λέων και να σε ευνοεί, αναμένεται να επανέλθει η αρμονία στην καθημερινότητά σου και θα νιώσεις καλά με τον σύντροφό σου. Με τις θετικές επιρροές που θα σου στείλει ο Άρης, ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις, να επιδείξεις περισσότερη υπομονή. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούριο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου, που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο, λόγω κάποιων απρόσμενων υποχρεώσεων που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η παρούσα εβδομάδα είναι μία περίοδος που όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή σου. Δεν θα γίνει όμως τίποτα, αν συνεχίσεις να βάζεις πάνω από όλα τον εαυτό σου. Οι πλανήτες είναι σε καλές όψεις μεταξύ τους και ιδιαίτερα ο Άρης στον Λέων είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τις βάσεις για κάτι καινούριο. Προσπάθησε να μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα στη σχέση σου και κατανόησε τις ανάγκες του συντρόφου σου, πριν να είναι αργά. Εκδήλωσε αυτά που νιώθεις και σταμάτα να φοβάσαι ότι μπορεί να σε εκμεταλλευτεί και να σε προδώσει. Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές, χωρίς όμως να σε επηρεάζουν άμεσα. Στα οικονομικά κινήσου με σύνεση, γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μία έντονη αίσθηση ελευθερίας που θα έχεις θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση περιπετειών γεμάτων πάθος, γεγονός στο οποίο αν δεν βάλεις ένα φρένο όσο πιο γρήγορα γίνεται, θα σε οδηγήσει σε αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου. Τώρα, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με ή χωρίς τη θέλησή σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις, θα τα δεις αυτήν την εβδομάδα να δρομολογούνται σιγά-σιγά και θα νιώσεις ηρεμία. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και κυρίως, μην κάνεις συνεργασίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι δύσκολη για εσένα και θα φέρει ανατροπές και καθυστερήσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεσαι περισσότερη προσοχή και κυρίως κουράγιο, έτσι ώστε να μπορέσεις να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα στα θέλω σου και στα θέλω των άλλων. Η αλήθεια είναι ότι καταπιέζεις τον εαυτό σου και δεν του επιτρέπεις να κάνει τη σημαντική αλλαγή, που αν δεν γίνει σύντομα με το καλό, θα γίνει αργότερα με πιο απότομο τρόπο. Επίσης, αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να κάνεις την επανάστασή σου στον ερωτικό τομέα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την επίλυση θεμάτων που αφορούν στη σχέση σου και σε στεναχωρούν. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και να αφήσεις τα προβλήματα και τις σκοτούρες στην άκρη, τουλάχιστον προς το παρόν, που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και το καλύτερο. Κι αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά και θέλεις να τη διώξεις, φρόντισε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Έτσι, θα έχεις πιθανότητες να βρεις κάποιον που σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αλλά σε έχει πιάσει μία μανία να την αλλάξεις, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και αντιμετώπισε με ευελιξία κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις, που προκαλεί ο Κρόνος στους Ιχθείς. Μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, ώστε να αρχίσεις να τα υλοποιείς αργότερα. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό. Επίσης, αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, φρόντισε να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα. Στα επαγγελματικά σου οι μέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις παραμελήσει, αλλά και για να βάλεις τώρα τις βάσεις για τα νέα σου σχέδια. Αισθηματικά, η θέση του Άρη στον Λέων θα σε απομακρύνει λίγο από τον σύντροφό σου και ίσως δημιουργηθεί μια ψυχρότητα μεταξύ σας. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε μια τάση για αύξηση βάρους και να ασχοληθείς περισσότερο με αθλητικές δραστηριότητες. Φρόντισε να ξεκουραστείς αρκετά το Σαββατοκύριακο, γιατί η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι ιδιαίτερα κουραστική.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι στο χέρι σου να το κάνεις ευχάριστο και ερωτικό. Μίλησε με τον σύντροφό σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έτσι, θα δεις να καλυτερεύουν πολλές καταστάσεις. Τώρα, θα ενεργείς περισσότερο εγκεφαλικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε διεγείρει ένας πλατωνικός έρωτας… Με το μαλακό!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου θα νιώθεις πανέτοιμη να κατακτήσεις τα όνειρά σου και θα τολμήσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μόνο να μην βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα, από την αισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό… γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες χωρίς όμως ακόμη να τις δρομολογήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλα έξοδα και ζημιές που θα σε βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τα πράγματα θα είναι απλά για εσένα αυτήν την εβδομάδα. Θα πρέπει να πάψεις να είσαι ανυπόμονη, εγωίστρια και ισχυρογνώμων. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος κινείται στον στους Ιχθείς και θα φέρει κάποιες πρακτικές δυσκολίες, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σου. Προσπάθησε να δεις και την άλλη πλευρά μίας κατάστασης και βρες τι ακριβώς φταίει, όχι μόνο στη συμπεριφορά των άλλων, αλλά και στις δικές σου αντιδράσεις. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία αυτό το χρονικό διάστημα να κάνεις μία σχέση που να σου ταιριάζει με κάποιο ζώδιο της γης ή του νερού. Απόφυγε τα ζώδια του αέρα, γιατί μπορεί να σου φέρουν μπελάδες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέων μπορεί να σου δώσει έξτρα ερωτισμό, αλλά θα σε κάνει να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μην κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και φρόντισε να περνάτε όμορφα μαζί. Τώρα έχεις πολλές δυνατότητες να διώξεις τη μοναξιά, αρκεί να το βάλεις στόχο. Να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία…

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις οριστικές αποφάσεις σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα, γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι άκρως περιοριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μία χαρμόσυνη εβδομάδα ξεκινά για εσένα και πολλά γεγονότα θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό σου χώρο προς όφελος σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Πολλοί Υδροχόοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μία καινούρια σχέση, η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να βγείτε από τα λάθη και τις στεναχώριες του παρελθόντος. Άλλοι, θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά πράγματα στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, είναι μία καταπληκτική ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνεις μία δυναμική έξοδο και, να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα και επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο, δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στον σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει πάνω του, μήπως δεις και εσύ μία άσπρη μέρα! Η ειλικρίνεια που θα δείξεις θα σε αποζημιώσει! Τωρα να έχετε το νου σας, γιατί το Σαββατοκύριακο οι κεραυνοβόλοι έρωτες παραμονεύουν!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από τη διπλωματία με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες και συνεργάτες. Υιοθέτησε μία υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά γι’ αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα θέλει λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να κάνεις κάποια λάθη και τελικά να χάσεις την εύνοια από κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο για σένα που παραμένεις σε μια σχέση από το παρελθόν, χρειάζεται μάλλον ένας επαναπροσδιορισμός στον τρόπο που πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις από εδώ και πέρα. Αυτό που σε προβληματίζει δεν μπορείς να το διορθώσεις μέσα σε μία στιγμή και ίσως θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή και να δουλέψεις περισσότερο μέσα σου τα θέματα που σε απασχολούν και τα σχέδια που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα αισθηματικά σου στο σύνολό τους είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν όμως στιγμές, με τον Άρη στον Λέων που ο ερωτικός τομέας θα μπλέκει με τον οικονομικό και ίσως προκληθούν εντάσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Τώρα, οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να κάνεις τις προτάσεις σου για ραντεβού και ρομαντικές εξόδους. Το ταίρι που αναζητάς, θα βρεθεί πολύ γρήγορα!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου πρέπει να δεις ορισμένες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μην κρίνεις άτομα και καταστάσεις με το συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Επίσης, μπορείς να συνάψεις συνεργασίες με τους ανωτέρους σου για κάποια νέα δουλειά που θα παρουσιαστεί και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου ταλέντα στο αντικείμενό σου. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά σου, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να τις αξιοποιήσεις.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ