17.1 C
Arta
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, 2022

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (24 Οκτωβρίου 2022 – 30 Οκτωβρίου 2022)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Λίγο ως πολύ, αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σου και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπούνε μόνο ευχάριστα γεγονότα τις τρέχουσες ημέρες στη ζωή σου. Η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές τόσο με την οικογένειά σου όσο και με τους φίλους σου. Με τη νέα θέση Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορείς τώρα να βρεις λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου ευχάριστα είναι τα νέα που σε περιμένουν και θα νιώσεις ικανοποίηση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου ζητήματα θα περάσεις πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου. Στο ξεκίνημα μόνο της εβδομάδας πρόσεξε να μη βιαστείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με κάποιες κινήσεις του, καθώς θα έχεις την τάση να δίνεις μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι δίχως σχέση, τολμήστε να φλερτάρετε και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε επισφαλείς επενδυτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Κράτησε μια ανεξάρτητη στάση απέναντι στις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα και απόφυγε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σου. Με την είσοδο Αφροδίτης στον Σκορπιό, εμφανίζεσαι με πειθώ και τα επιχειρήματά σου δεν θα είναι εύκολο να αμφισβητηθούν στον επαγγελματικό σου τομέα τις ερχόμενες ημέρες. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που θα προκληθούν θα είναι προσωρινές. Οι επαφές και γενικότερα οι επικοινωνίες με το στενό σου κύκλο θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ενδεχομένως και η πορεία του Ουρανού να φέρει κάποια μικροπροβλήματα στις συνεννοήσεις σου, αλλά με λίγη προσοχή θα είναι εύκολα προσπελάσιμες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στην αισθηματική σου ζωή έκφρασε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στο σύντροφό σου και τα πράγματα θα πάρουν πολύ πιο θετική τροπή από ό,τι περιμένεις. Οι δίχως σχέση να προσέξετε τις επιλογές σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε πολύ σοβαρά λάθη, αν ακολουθήσετε τα πάθη σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σχετικά καλά θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Ίσως με κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τη θέση της εργασίας σου, πράγμα όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή, αλλά ίσως οι μέρες σε ωθήσουν να κάνεις κάποια έξτρα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Να θυμάσαι ότι δεν θα καταφέρεις τίποτα, αν δεν έχεις τη συμπαράσταση ή τη βοήθεια των ανθρώπων που υπάρχουν γύρω σου. Το ζητούμενό σου αυτές τις μέρες, θα είναι να καλύψεις αυτήν την ανασφάλεια που σε έχει πιάσει όσον αφορά στα συναισθηματικά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις την ηρεμία και την ισορροπία που τόσο αναζητάς. Μοιράσου λοιπόν τώρα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου και μην υποτιμάς ούτε τη νοημοσύνη του, αλλά ούτε και την κατανόησή του. Γενικότερα, μην υποτιμάς τις προθέσεις των άλλων, γιατί θα καταλήξεις να κάνεις ψυχοθεραπεία στους τέσσερις τοίχους. Το σκηνικό στον επαγγελματικό σου χώρο προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, αρκεί να προσέξεις τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα αισθηματικά σου έχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης, με την προϋπόθεση όμως να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να μην κολλάς σε παρελθοντικές συζητήσεις και καταστάσεις, που κουράζουν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου. Σημασία φυσικά έχει ο τρόπος που θα το κάνεις, γι’ αυτό δείξε προσοχή! Οι χωρίς σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά αυτές τις μέρες και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, είτε αυτό αφορά στην αύξηση του εισοδήματός σου είτε στην αναγνώριση των κόπων σου. Στα οικονομικά, κάποια εισροή χρημάτων μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά το πιο πιθανό είναι έτσι εύκολα όπως θα έρθουν, να φύγουν κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά στα θέματα της καριέρας σου και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα γεγονότα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείς σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά σου, φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δεν θα λείψουν από τις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό πυροδοτεί συζητήσεις και προκαλεί εντάσεις. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σου, που οφείλεις να προσέχεις , γιατί δυστυχώς η κρίση σου δεν θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή σου επηρεάζουν έμμεσα το δεσμό σου, ενώ και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με τις γκρίνιες του και τις τάσεις κτητικότητας που θα τον διακατέχουν. Δύσκολα θα βρείτε κοινό έδαφος αυτήν την περίοδο μεταξύ σας, ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του, πρέπει να προσπαθήσεις. Αν είσαι δίχως σχέση, να ανοίξεις ορίζοντες σε νέα φλερτ που θα προκύψουν και να αναζητήσεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούσες.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα χρειαστεί να κάνεις μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείς, αν βλέπεις ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκεις. Θα κάνεις συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου γύρω από καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εξομαλυνθούν οι όποιες εντάσεις και να βάλεις ένα πλάνο σε πράγματα που έχεις στόχο να πραγματοποιήσεις. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν στην κατοικία σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά σου είναι θετική περίοδος για να διευθετήσεις πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές, μίλησε για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι δίχως σχέση, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει αυτήν την εβδομάδα, ενώ οι συζητήσεις και οι επαφές με την εργοδοσία θα έχουν θετική έκβαση. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σου και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βοηθήσει από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη να βάλεις ένα πλάνο για πράγματα που θέλεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου. Με την πορεία του Ουρανού στον Ταύρο, μη δώσεις βαρύτητα σε αυτά που λέγονται και γίνονται, καθώς κινδυνεύεις να καταδικάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα άδικα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού, θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούρια γνωριμία για εσένα που είσαι δίχως σχέση, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επικοινωνία σου είναι καλή με τους συνεργάτες σου αυτήν την εβδομάδα και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο αν δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα αγχωθείς. Προσοχή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για το μέλλον σου. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό η εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και η επικοινωνία στις συνεργασίες σου θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου μπορεί να μην βελτιωθούν, αλλά τουλάχιστον δεν θα προκύψουν έξτρα έξοδα, που θα σε άγχωναν και θα σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα ερωτικά σου ζητήματα, παρόλη την τάση σου να κρύβεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει δημοφιλή στις παρέες, αυξάνει το μαγνητισμό σου, αλλά και τις ερωτικές ευκαιρίες. Από την άλλη, αν έχετε σχέση αυτό το διάστημα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας που θα έχει μάτια μόνο για εσάς. Βέβαια, η ζήλια και το πάθος μπορεί να προκαλέσουν προσωρινές εντάσεις. Προσπεράστε τες, είναι για καλό σκοπό.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και κάποιες ζήλιες που θα εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μη βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν είσαι δίχως σχέση, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, γι’ αυτό μη διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε κάνουν να καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές. Αναγνώρισε την αξία σου, για να μην καταναλώνεσαι άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσεις ευκαιρίες που θα έχεις να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνεις αυτούς που σε βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι και τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Αν είσαι single, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Χωρίς αυτή η εβδομάδα να ευνοεί ιδιαίτερα κάποια μορφή σχέσεων, εντούτοις θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις σχέσεις που υπάρχουν και θέλεις να διατηρήσεις στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το έξυπνο είναι να δείχνεις θετικός απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου σου, όχι τόσο για να του κάνεις το χατίρι, όσο για να έχεις εσύ την ψυχική σου ηρεμία. Ο χώρος των φιλικών σου σχέσεων απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί κάποια νέα άτομα να προσπαθήσουν με έναν άκομψο τρόπο να κινηθούν διεκδικητικά απέναντί σου. Ο χώρος των συγγενικών σχέσεων είναι αρκετά ουδέτερος, όπως και των συναισθηματικών. Στα οικονομικά, οι απολαβές της εβδομάδας θα είναι πολύ λιγότερες από ό,τι περιμένεις και έξτρα έξοδα θα σε ταλαιπωρήσουν. Συνεπώς, πρόσεχε για να έχεις!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, όμως φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες και μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Αν είσαι δίχως σχέση, προσπάθησε να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες στα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας σου μπορεί να προκύψουν μερικά προβλήματα, αν δεν έχεις εγκράτεια.. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μη νευριάζεις για θέματα που λύνονται πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου, πορεία του  Ουρανού στον Ταύρο εντείνει τις ανασφάλειές σου, όμως ο Κρόνος στον Υδροχόο δείχνει ότι μπορεί να σου αποδώσει και επαγγελματικά και οικονομικά τόσο, που τελικά να κερδίσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στον ερωτικό σου τομέα, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σας έχουν απομακρύνει. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Αν είσαι δίχως σχέση, προετοιμάσου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα μπει τώρα στη ζωή σου και θα ταράξει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέραν του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, αλλά με τον Κρόνο σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο σου πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε προκλήσεις από συναδέλφους και συνεργάτες που έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα ερωτικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν οι καταστάσεις που δεν είναι ιδανικές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου. Θα ανακαλύψεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούριες συνεργασίες και, με τις κατάλληλες συνθήκες, να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούριες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα ίσως να σε φέρει στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου απέναντι σε μια σοβαρή αισθηματική σχέση που βιώνεις εδώ και καιρό. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, μιας και τα δικά σου συναισθήματα δεν είναι ξεκάθαρα. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου έως τα πραγματικά θέλω σου, και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς πριν προβείς στην παραπάνω ενέργεια. Στον εργασιακό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα, και όπως αντιλαμβάνεσαι πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά, αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να αποκτήσεις ξανά τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι δίχως σχέση, να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδιά σου. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 3 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
77ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ