29.8 C
Arta
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (21 Νοεμβρίου 2022 – 27 Νοεμβρίου 2022)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά πράγματα για το μέλλον σου. Μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις όσα ονειρεύεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ, ώστε ο δρόμος της υλοποίησης των σχεδίων σου να είναι ανοιχτός.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου μέσα στην εβδομάδα θα σε επηρεάσουν και θα σε αγχώσουν. Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες και μην τα αφήσεις στην τύχη τους όλα. Αν είσαι χωρίς σχέση, η τύχη θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σου. Κάνε σχέδια για το μέλλον και μην φοβάσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέχεις. Προτάσεις που θα σου γίνουν θα πρέπει να τις επανεξετάσεις με μεγάλη προσοχή. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μείνε εγκρατής στις αγορές που πρόκειται να κάνεις, ώστε να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και αυτές τις ημέρες θα νιώσεις την ανάγκη να τα λύσεις. Ερμής στον Τοξότη έχει άλλα σχέδια για εσένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις τις κινήσεις σου χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου και κάνε πράγματα που επιθυμείς και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς αυτές τις δύσκολες μέρες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Σκέψου με μεγάλη προσοχή πριν τις ανακοινώσεις στο σύντροφό σου και μην παρασυρθείς από στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες. Οι δίχως σχέση, να ξέρετε ότι τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και περάστε καλά. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις σε προβλήματα που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις. Προσπάθησε τα οικονομικά σου να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Απόφυγε σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα είναι πολλά. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και τις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζεις. Δώσε προτεραιότητα σε φίλους και στην οικογένειά σου. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε μερικά πράγματα και μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν. Βάλε πλώρη για το μέλλον χωρίς να κοιτάς πίσω σου!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου ορισμένες καταστάσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι δίχως σχέση, θα κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε προβληματίσουν αλλά και θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου. Ποιος σου είπε άλλωστε ότι ο δρόμος της ευτυχίας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλά πράγματα. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα πρέπει να τις επεξεργαστείς με προσοχή, διότι οι επικοινωνίες σου θα περάσουν από τα σαράντα κύματα μέχρι να συνεννοηθείς. Προσπάθησε να μπεις σε πρόγραμμα στα οικονομικά σου όσον αφορά στα έσοδα και τα έξοδά σου. Να είσαι εγκρατής και να μην κάνεις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή καλά θα κάνεις να δώσεις προτεραιότητα σε δικές σου υποθέσεις. Μην ασχοληθείς με πράγματα που έχουν να κάνουν με τρίτους και βρες τρόπους να καλύψεις πρώτα τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες. Η οικογένειά σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζει σε ό,τι χρειαστείς, αρκεί όμως να της το ζητήσεις. Κάποια κληρονομικά θέματα που θα χρειαστούν διευθέτηση, καλό είναι να τα τρενάρεις όσο περισσότερο γίνεται, γιατί δυστυχώς με τις επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, δεν θα βρεις και τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε στα αισθηματικά σου και να κοιτάξεις αυτά που σου υπόσχεται το μέλλον σου. Λύστε όποιες διαφορές έχετε με το ταίρι σας με υπομονή και ηρεμία. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας αν δείτε μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Νέοι έρωτες θα έρθουν στη ζωή των δίχως σχέση του ζωδίου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες, πρόσεξε! Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αν κινηθείς έξυπνα. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν. Μην αφήσεις εκκρεμότητες και τήρησε το καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να ξεφεύγεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Θα χρειαστεί να επιδείξεις δυναμισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις που πιθανόν να προκύψουν αυτές τις ημέρες. Ευκαιρίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν μην τις αφήσεις να χαθούν. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και να μετράς τα λόγια σου πριν μιλήσεις, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Καλύτερα να αφήσεις τις μέρες να περάσουν ήρεμα και χαλαρά. Άσε τα ξεκαθαρίσματα για άλλες μέρες, που οι πλανήτες θα είναι ευνοϊκοί για να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να ακούσεις τις συμβουλές τους. Αν είσαι δίχως σχέση, φρόντισε να βγεις έξω και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές. Οι γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, αλλά δεν υπόσχονται συνέχεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλά θα είναι τα μπερδέματα που θα έχεις στην εργασία σου. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα επηρεάσουν πάρα πολύ την ψυχολογία σου. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνεπής. Απόφυγε μέσα στην εβδομάδα να κάνεις ανούσια έξοδα πάνω στον ενθουσιασμό σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που γνωρίζεις λίγο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει και θα δυσκολέψει κατά πολύ τις συναναστροφές και τις επικοινωνίες σου. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα αν προσπαθήσεις πραγματικά. Μπορείς να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις και να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, μόνο αν μείνεις στους στόχους σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Κοινά σχέδια για το μέλλον θα χαροποιήσουν και τους δυο σας. Αν είσαι δίχως σχέση, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς χωρίς να σε νοιάζει το παρελθόν και κοιτώντας μόνο το μέλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να προσέξεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Κινήσου με προσοχή. Οικονομικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα την εβδομάδα αυτή. Μην παρασυρθείς και κάνεις υπερβολές στα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου και θα σου παρουσιάσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις και πρέπει να προσέχεις. Ασχολήσου με δραστηριότητες οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Μην φοβηθείς να κάνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου στον τομέα της εργασίας σου, γιατί και θα σου αναπτερώσουν το ηθικό αλλά και θα αυξήσουν την δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα, ώστε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μίλησε ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να διαιωνίζεις κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Οι δίχως σχέση θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μόνο να περνάτε καλά φλερτάροντας. Μέχρι εκεί!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα χρειαστεί να μετριάσεις τα νεύρα σου στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Οργάνωσε προσεκτικά το κάθε σου βήμα, κινήσου έξυπνα και τότε θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά αν είσαι εγκρατής μπορείς εύκολα να τα ξεπεράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι μία περίοδος αναπροσαρμογής σε νέα δεδομένα και καταστάσεις, που προσπαθούσες να αποφύγεις καιρό τώρα. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον σου, βρες χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και μην αφήνεις λόγια τρίτων να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Πίστεψε στις δυνάμεις σου για να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσένα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου αυτές τις ημέρες και να δώσεις τόπο στην οργή σε ορισμένα πράγματα που σε έχουν πειράξει στο παρελθόν. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς, αποφεύγοντας να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να λύσεις τα όποια προβλήματά σου. Αν είσαι δίχως σχέση, θα μπορέσεις να κάνεις μια να αρχή στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες θα σε χαροποιήσουν και οι θετικές όψεις είναι ικανές να βρουν για σένα το ιδανικό ταίρι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η απόδοσή σου στην εργασία σου θα ανέβει σημαντικά. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα σχέδιά σου υποθέσεις που αφορούν σε τρίτους. Δείξε δυναμισμό! Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις κινήσεις που θα σε πιέσουν. Συγκράτησε τον εαυτό σου από αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες, γιατί η τσέπη σου πολύ γρήγορα θα αδειάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τα μάτια σου αυτές τις ημέρες θα πρέπει να τα έχεις ανοιχτά και την προσοχή σου τεταμένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορούν να σε δυσκολέψουν μέσα στην εβδομάδα. Λάβε τα μέτρα σου και μην παρασύρεσαι από την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω σου, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε εξαπατά. Πρόσεξε κοντινά σου πρόσωπα που πιθανόν να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Καλά θα κάνεις να μετριάσεις λίγο το άγχος σου, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Δες μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Έκφρασε όλα όσα νιώθεις για εκείνον και μην είσαι εγκρατής στις εκδηλώσεις σου. Αν είσαι δίχως σχέση, θα κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει άλλον αέρα. Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους και η ζωή σου θα είναι γεμάτη από συνεχείς και ευχάριστες ανατροπές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου οι κόποι που έκανες όλο τον προηγούμενο καιρό έφτασε η στιγμή να ανταμειφθούν. Μη διστάσεις να κάνεις μερικές αλλαγές, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες και θα εκτινάξουν την καριέρα σου στα ύψη. Φρόντισε σε μερικά πράγματα να έχεις όμως το νου σου περισσότερο από τα συνηθισμένα, γιατί η πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπη με απατηλές εκπλήξεις είναι σημαντικά πολλές. Γραφειοκρατικές υποθέσεις από το παρελθόν θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Έντονα θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου υποθέσεις αυτές τις ημέρες και θα προσπαθήσεις να κάνεις μία ανασκόπηση των τελευταίων ημερών ώστε να βρεις τις αιτίες που τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως είχες προγραμματίσει. Καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις για να αποφύγεις τα λάθη. Πιθανές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς. Μην χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πίκρανε μέχρι τώρα στη συμπεριφορά του συντρόφου σου και να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του. Πλησίασέ τον προκειμένου να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Αν είσαι δίχως σχέση, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Νέα πρόσωπα θα σε ανανεώσουν και θα μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην εργασία σου θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να χαθούν. Καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να πορευτείς με σταθερά βήματα ώστε να αποφύγεις τις παγίδες, που θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν την πρόοδό σου. Στα οικονομικά σου μπορείς με τους καταλλήλους χειρισμούς να καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα έχεις τη στήριξη των συνεργατών και των συναδέλφων σου και θα μπορέσεις να στηριχτείς πάνω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Καλά θα κάνεις την εβδομάδα αυτή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάποιες καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους, μπορούν να ξεπεραστούν αν ζητήσεις τη στήριξη των δικών σου ανθρώπων και θα δεις ότι κάποιες λύσεις είναι πολύ πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ότι νομίζεις. Σκέψου όσα θέλεις να κάνεις και οργανώσου ώστε να μπορέσεις να τα θέσεις σε εφαρμογή. Έχεις πολλές ικανότητες που θα μπορείς να αξιοποιήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις σημαντικά πράγματα με το σύντροφό σου. Θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πολλά πράγματα που σε απασχολούν και αφορούν στη συμπεριφορά που δέχεσαι από την μεριά του. Οι δίχως σχέση του ζωδίου είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε, γιατί η όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα ρίχνει στάχτη στα μάτια σας και δεν βλέπετε την αλήθεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου ακόμη κι ας βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση από τη μεριά τους να την αποδεχτούν. Μόνο εσύ μπορείς να προστατέψεις τα συμφέροντά σου. Ζητήματα που σε απασχολούσαν στα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βρίσκουν το δρόμο τους. Πρόσεξε προτάσεις για επενδύσεις και μην ενδώσεις πριν τις ερευνήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Θα χρειαστεί να προετοιμαστείς την εβδομάδα αυτή πολύ καλά και κατάλληλα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά και να σε αναστατώσουν. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και τήρησε το πρόγραμμά σου κατά γράμμα. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου και προσπάθησε με υπομονή και ηρεμία να του εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί του. Αν είσαι δίχως σχέση, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση αν δεν είσαι σε κατάλληλη διάθεση για την κατάκτησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε στην εργασία σου να έχεις το νου σου γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Οικονομικά ζητήματα καλά θα κάνεις να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις για να μην πιεστείς μελλοντικά.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ