14.2 C
Arta
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

ARTABEST:Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (20 Σεπτεμβρίου – 26 Σεπτεμβρίου)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας

Γράφει ο Νίκος Δόξας Αστρολόγος

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι αλλαγές που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα, θα κατακλύσουν τη ζωή σου, και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε επιπόλαια κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Φροντίστε να μοιραστείτε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αγαπητοί αδέσμευτοι. Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ερωτική για εσάς. Νέα πρόσωπα θα σας κάνουν να απολαύσετε μοναδικές στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

ΕΡΓΑΣΙΑ 
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπήρχαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις ολομόναχος τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, για να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι ώρα να κινηθείς γρήγορα, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή  θα είναι εβδομάδα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν σου, θα καταφέρεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ότι και αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Προσπαθήστε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε τις ημέρες αυτές οι αδέσμευτοι του ζωδίου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φροντίστε στα επαγγελματικά σας να είστε συνεπείς γιατί μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα. Σκεφτείτε το συμφέρον σας και μην κάνετε λάθη. Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας για τα οικονομικά σας. Την εβδομάδα αυτή τακτοποιήστε ο,τι εκκρεμότητες έχετε για να μην έχετε προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Γεγονός είναι, πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους και πρέπει να την αξιοποιήσεις, για να του εκφράσεις όλα τα θετικά σου αισθήματα. Εσύ που νοιώθεις ακόμη μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές, που μπορεί να κάνεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη θέματα που σε απασχολούν. Να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, γιατί περίεργα είναι τα συναισθήματα που σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα κλέψουν την προσοχή των συνεργατών και των ανωτέρων σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις όμως κανένα οικονομικό ρίσκο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Θα έχεις συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματος σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μίλα με το σύντροφό σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις και εξήγησέ του το πώς βλέπεις τη σχέση σας με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι μόνος σου, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις τις κινήσεις σου. Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατάλληλη είναι η περίοδος αυτή για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα ενισχύσουν τα έσοδα σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Βάλε σχέδια για το μέλλον, και θα έχεις όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα λύσεις προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου και ψάχνεις να βρεις αυτόν που θα το αντικαταστήσει, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω, για να τα φτιάξεις το κατάλληλο πλάνο ώστε να τα προωθήσεις. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αποκτάς καλύτερη επικοινωνία, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν οι σχέσεις σου με κάποια άτομα, που ήταν λίγο απόμακρα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στη σχέση σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο να πορευτείς στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα νιώσεις καλύτερα. Στην εργασία σας θα μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε για καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μια εβδομάδα έντασης που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ότι κάνεις, να είναι μετρημένο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Τοξότες να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος σας, που θα σας φτιάξει το κέφι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Επαφές με σημαντικά πρόσωπα θα ευνοηθούν μέσα στην εβδομάδα αυτή. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας για να μην κάνετε λάθη. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα σε ο,τι κάνετε για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Θα είναι μια εβδομάδα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα, Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Με τις θετικές επιρροές των πλανητών, θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ακόμη κι αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες και θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι εργένηδες του ζωδίου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς και να κάνεις έξοδα. Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να δείξετε συνέπεια. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ότι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι ακόμα τονισμένες και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα αυτή. Απρόοπτα γεγονότα θα ταράξουν την καθημερινότητα σας να είστε ψύχραιμοι.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν έχεις διαλλακτικότητα, σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η μοναξιά σου θα σταματήσει, γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν και σε δυσκολεύουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Προσπαθήστε στην εργασία σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα κυλήσει καλά και με αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις, που παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Ότι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα ακούσεις κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις νέα σχέδια με το σύντροφό σου ελπιδοφόρα το κοινό σας μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Τώρα μπορείτε και θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σας, αρκεί να το πάτε σταδιακά και όχι γρήγορα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου που παραμένουν σε στασιμότητα και σε αγχώνουν.. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και εσύ πρέπει να είσαι συγκρατημένος, για να τις σταθεροποιήσεις. Μην φοβηθείτε να κάνετε πράγματα που θα σας αναδείξουν σημαντικά στον χώρο σας.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + nineteen =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
72ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ