24.8 C
Arta
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (20 Νοεμβρίου 2023 – 26 Νοεμβρίου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Προνόησε αυτήν την εβδομάδα για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ανάγκες που θα προκύψουν και βρες τρόπους να ικανοποιήσεις μερικές από τις επιθυμίες σου. Πάνω από όλα μην σκορπάς άδικα τον κόπο σου. Ερωτικά θα περάσεις μία μεταβατική περίοδο, ενώ αρκετές θα είναι οι φορές που θα αισθάνεσαι ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό θα προωθήσει τις παρασκηνιακές ενέργειες και κάτι δεν θα σου αρέσει είτε στα αισθηματικά είτε στα οικονομικά σου. Πρέπει να το εξιχνιάσεις και να το ξεσκεπάσεις άμεσα, ώστε να μην έχεις άσχημα ξεμπερδέματα στο μέλλον.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτές τις μέρες χρειάζεται να αντιληφθείς έγκαιρα τα όποια μηνύματα σου δοθούν από το σύντροφό σου και να πράξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου και αυτά που προστάζει η καρδιά σου. Αν αισθάνεσαι στάσιμος μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα σου ανατρέψουν την κατάσταση. Τώρα, πλησίασε το άτομο που σε γοητεύει και εξέφρασε του τον έρωτά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό προκειμένου να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, άφησέ τες για αργότερα. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Αντίθετα, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το όπλο σου αυτές τις μέρες θα είναι η έντονη κοινωνικότητά σου που θα σου χαρίσει η κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Ζυγό. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές καθώς και οι μετακινήσεις ή αποδράσεις. Νέες συνεργασίες και επαναπροσδιορισμός των ήδη υπαρχόντων θα βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της θετικής σου ματιάς. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που ήλπιζες ότι είχες ξεπεράσει και πρέπει να το αντιμετωπίσεις διπλωματικά για να ξεμπερδεύεις τελειωτικά μαζί του.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας αρκετά καλά, αλλά πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις. Και επιτέλους, κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο που θα σε κάνει να περάσεις καλά. Τώρα να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στη δουλειά σου. Μην έχεις ανασφάλειες. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου κάποια θέματα που έχεις στο μυαλό σου και με λογικά επιχειρήματα προσπάθησε να τους μεταπείσεις να τα ακολουθήσουν. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου καθώς η νέα σελήνη στον Σκορπιό φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα και θεωρούσες δεδομένα. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να γίνουν απαιτητικά μαζί σου αλλά εσύ θα δείξεις αποφασισμένος να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μην κάνεις πίσω όσο δελεαστικές προσφορές κι αν σου κάνουν και διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν, χωρίς συναισθηματισμούς.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την περίοδο με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και να εξομαλύνει τις διαφωνίες με το σύντροφό σου, αλλά θα μπορέσεις να την κάνεις ακόμη καλύτερη αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο. Και αν ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το άτομο εκείνο που θα σε γεμίζει ψυχικά, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που κινείται στον Ζυγό θα έρθει και η καινούρια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη δουλειά σου με το δυναμισμό που έχεις. Μεσοβδόμαδα μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά καλό είναι να μην εκνευριστείς γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή απαιτεί την προσοχή σου και ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Να προσέχεις με ποιους μοιράζεσαι τα μυστικά και τις ανησυχίες σου η νέα σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με δυσάρεστες εκπλήξεις από κάποια προσωπικά σου πράγματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Βέβαια η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη κάνει ό,τι μπορεί για να κινηθούν κάπως αξιοπρεπέστερα τα οικονομικά και τα ερωτικά σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Κάνε κινήσεις να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή σου. Μην τον αφήνεις στην αμφιβολία και μην προκαλείς τη ζήλια του χωρίς λόγο. Τώρα, ο καιρός για να βρεις έναν συνοδοιπόρο είναι πολύ κοντά σου. Να πάρεις αποφάσεις και να σταματήσεις πια να αμφιβάλεις για τα πάντα και τους πάντες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα καταφέρνεις στη δουλειά σου μια χαρά με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί σημαντικά. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητές σου θα είναι πάρα πολλές αυτήν την εβδομάδα και κυρίως απόφυγε να μεταφέρεις την έντασή σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα, θέλεις δεν θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση, ώστε να μη βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι αισιοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ εκείνο που πρέπει να καταπολεμήσεις είναι τις πολλές σκέψεις και την αμφισβήτηση. Ο Ερμής στον Τοξότη σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που παραμένει στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στη ζωή σου. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος καλό θα είναι να μην τις ξαναφέρεις στην επιφάνεια όσο κι αν αισθάνεσαι καταπίεση στη σχέση σου. Φρόντισε να απομακρυνθείς λίγο και να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Τώρα συνέχισε τις κοινωνικές επαφές και γνώρισε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Με την νέα σελήνη στον Σκορπιό μην παρασυρθείς από “δήθεν” άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν θα το ήθελες με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση, χωρίς να σε πιάνει η παρορμητικότητά σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά και θα εξοικονομήσεις και χρήματα για κάποιες έξτρα αγορές που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την νέα σελήνη οφείλεις στον εαυτό σου καταρχάς να έχεις υπομονή, να μην είσαι αγχώδης, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Διαφορετικά οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις που θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είσαι προνοητικός στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην ενδώσεις σε νέες αγορές ή συμφωνίες αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις εγγύησης για την επιτυχή τους έκβαση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες να βρείτε στοιχεία και κοινά σημεία με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που θα σας χαρίσει η Αφροδίτη από τον Ζυγο θα σας ξελαφρώσουν και θα χαρίσουν άλλον, πιο ανάλαφρο αέρα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν σχετικά με κάποια αλλαγή που αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου με προγραμματισμό και μην κάνεις τίποτα που μπορεί να ρισκάρει τα κεκτημένα σου. Μην παρασύρεσαι από την υπέρμετρη αισιοδοξία που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου στον Τοξότη και μείνε συγκεντρωμένος, τόσο σε συμφωνίες όσο και στη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανησυχήσεις, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αμελήσει προς τρίτους ή θα σε πιέσει σχετικά με κάποια περιουσιακά θέματα που αποφεύγεις εδώ και καιρό να συζητήσεις. Χρειάζεται να επιδείξεις περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος σε αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει καθυστερήσεις και ανατροπές, λόγω της νέας σελήνης στον Σκορπιό. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή πεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να περάσεις καλά στη σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου κάποια θέματα που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σου το μικρόβιο της αμφιβολίας. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Ζυγό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ όμορφα με τη σχέση σου και να απαλλαγείς από τις ερινύες που σε παιδεύουν. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου που να σε γοητεύει, μην το βάζεις κάτω, πέρασε τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι βέβαιο πως πολύ γρήγορα θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούριες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν “κακώς κείμενα” που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις μέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα οι αλλαγές γύρω σου θα είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Κινήσου με καλό προγραμματισμό και μεθοδικότητα και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου “θέλω”, ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Με την νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού υιοθέτησε μία συντηρητική τακτική και μην εξαντλείς τα περιθώρια βελτίωσης στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή τις δικές σου ανάγκες, ώστε να περνάς κι εσύ καλά. Και αν ακόμα ψάχνεσαι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα. Έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αλλά πρέπει να κάνεις κινήσεις μετρημένες. Καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αισθητά καθώς ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και ευνοεί κάθε είδους αλλαγές. Απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, ενώ καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου ή να αφεθείς “ανέμους” που εύκολα θα σε παρασύρουν σε παραστρατήματα. Η δική σου υποχρέωση είναι να γίνεις πιο υπεύθυνος και να μην παίρνεις αποφάσεις …εν βρασμώ.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου με καλύτερες εξελίξεις, που θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Τώρα δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς και παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό,τι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα, θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Έχε λίγο υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, εξαιτίας των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την και μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά που αφορούν σε άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, κυρίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου. Τώρα να ξέρεις ότι, με την Αφροδίτη στον Ζυγό έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε αυτές τις ημέρες, με τον Ερμή στον Τοξότη, προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε προβληματίσουν έντονα αυτές τις ημέρες και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο για αυτά. Ίσως κιόλας να πρέπει να διαθέσεις όλο τον ελεύθερό σου χρόνο. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση,και πρέπει πάση θυσία, να αποφύγεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές από τον Ζυγό για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου! Επίσης ο Ερμής στον Τοξότη, σου επιτρέπει να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, με θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, να ξέρεις πως αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα με τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου που θα σου γνωρίσει ένα άτομο που θα σε γοητεύσει με την προσωπικότητα του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για να αποφύγεις τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές, που ίσως προκύψουν στη δουλειά σου αυτές τις μέρες. Κινήσου με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις και συζήτησε μόνο με συναδέλφους σου που στο παρελθόν σου έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας για το ζώδιό σου θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις σου και τη νοοτροπία σου. Η εβδομάδα θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρός στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη θα σε ευνοήσει για να προοδεύσεις και να έχεις σημαντικές επιτεύξεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η γοητεία σου αυτήν την περίοδο θα είναι αυξημένη και θα σαγηνεύσει τους πάντες! Εάν είσαι σε σχέση δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου και αποφάσισε αν όντως αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι σου ή αν είναι όντως αυτό που ζητάς. Μην φοβηθείς να μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν. Τώρα, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς και την τύχη σου, χωρίς όμως να πάθεις εμμονή!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες. Το μυαλό σου θα κινείται με χιλιάδες στροφές αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις, δεν θα σε αφήσουν να τις εκδηλώσεις και τις προωθήσεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να τα προλάβεις όλα ή ίσως πρέπει να μοιραστείς με κάποιους που εμπιστεύεσαι τις αρμοδιότητες σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί θα βγεις αρκετά έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ