22.1 C
Arta
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, 2022

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (18 Ιουλίου 2022 – 24 Ιουλίου 2022)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας

Γράφει ο Νίκος Δόξας Αστρολόγος

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για νέα εγχειρήματα, ωστόσο αυτή η εβδομάδα ευνοεί νέες προσεγγίσεις. Αν λοιπόν δεν τεμπελιάζεις και αδρανήσεις, θα έχεις πολλά να κερδίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Τώρα υπάρχει η κατάλληλη στήριξη από το περιβάλλον σου και προβλέπεται να μπουν στη ζωή σου νέοι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα είναι απλώς περαστικοί. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις για το καλό σου και να αρπάξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι σίγουρος ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι ο κυβερνήτης σου Άρης που επιμένει να κινείται στον Ταύρο, θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία που θα ανατρέψει τη ζωή σου. Οι εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές για αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς. Τα οικονομικά ακολουθούν την ίδια στατική πορεία, των προηγούμενων ημερών. Μείνε συνεπής!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που επιμένει να κινείται στους Διδύμους ευνοεί κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και τονώνουν έντονα τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Όμως πρόσεξε να μην υπερτιμήσεις τις δυνατότητές σου γιατί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία υπάρχει κίνδυνος πλάνης και πρέπει να έχεις το νου σου ώστε να το αποφύγεις. Οι απαιτήσεις των δικών σου ανθρώπων θα έχουν την τάση να σε εξαντλήσουν, ωστόσο θα υπάρχει γύρω σου μία αρμονία που, αν δεν ενδώσεις στις προκλήσεις, μπορείς να περάσεις αρκετά καλά.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και τα συναισθήματα του έρωτα θα σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η διάθεση του ρομάντζου και του φλερτ θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η εβδομάδα αυτή σε μεταμορφώνει και με τον ερωτισμό που σου προσδίδει, έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τα πλήθη!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις, μιας και στο πεδίο της δουλειάς σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι και ίσως πάρεις την απόφαση τώρα να τις αποκτήσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου θα είναι αυξημένες σε βαθμό που ίσως κιόλας οδηγηθείς σε υπερβολές. Έχε το νου σου λοιπόν, μείνε μετρημένη στις κινήσεις και αντιδράσεις σου και προγραμμάτισε όλες σου τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για να οδηγηθείς στην επιτυχία που αναζητάς. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν τώρα στη ζωή σου. Αν δεν θέλεις να ζήσεις καταστάσεις που βίωσες με δυσάρεστο τρόπο, πρόσεξε σε ποιους ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς σου και μείνε επιφυλακτική.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα, οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Βγάλε τη μοναξιά από τη ζωή σου και πες ναι στο νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι! Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών, ιδιαίτερα τώρα που η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιο σου.. Απόφυγε να κάνεις λάθη διαχείρισης, να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Εάν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή είναι μία περίοδος έντασης και σύγκρουσης για εσένα και πρέπει να προσέχεις. Σε κάθε περίπτωση, μην προχωρήσεις στην παρούσα συγκυρία σε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά και να το μετανιώσεις. Απόφυγε επίσης κουτσομπολιά εις βάρος τρίτων και γενικά προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις. Όσο πιο λίγο επικριτικός είσαι τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις δυσαρμονίες. Από την μέση της εβδομάδας τα πράγματα καλυτερεύουν αρκετά, αλλά και πάλι πρέπει να είσαι μετρημένος σε λόγια και κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και μετά στο ζώδιο σου να σε ευνοεί μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αρκεί να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει η τύχη σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν και το γενικότερο κλίμα, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Ο τομέας που ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα είναι αυτός της φήμης και της αναγνώρισης. Αυτό σημαίνει ότι οπουδήποτε και να εμφανιστείς θα λάμπεις με την παρουσία σου και θα προκαλείς ευχάριστα με τις ευφάνταστες και έξυπνες ιδέες σου. Υπαίτιοι για όλα αυτά θα είναι τόσο ο Ήλιος που θα εισέλθει στον Καρκίνο λίγο πριν μπει στο ζώδιο σου και σου  ανοίγει τα φτερά όσο και τις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε λοιπόν να μην κλειστείς στο σπίτι, βγες και διασκέδασε και επιδίωξε άφοβα νέες επαφές που σου προκαλούν το ενδιαφέρον. Καλή συγκυρία επίσης για να ασχοληθείς με τα παιδιά και με θέματα σπουδών και μετακινήσεων.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις χωρίς κόστος. Αν είσαι single, σταμάτα να παραπονιέσαι και προκάλεσε την τύχη σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του. Ο έρωτας παραμονεύει. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα περάσετε πολύ ευχάριστες και ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου στον επαγγελματικό τομέα. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα που σε επηρεάζει αρνητικά απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις περιστασιακές λύσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό, ωστόσο θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με καλή προετοιμασία δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την είσοδο του Ήλιου στον Λώων. Αλίμονο λοιπόν σε όποιον θελήσει να βάλει εμπόδια στο δρόμο σου! Τώρα νέες συνεργασίες αλλά και θέματα προβολής μπορούν να δώσουν στην καριέρα σου την ώθηση που της χρειάζεται. Επιπλέον, το διάστημα αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να αυξήσεις, επιτέλους, τα εισοδήματά σου και θα σε κάνει να ανακουφιστείς λίγο, ξεφεύγοντας σε καταναλωτικές αγορές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια, για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Αν είσαι μόνος και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αποδέξου ότι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα σου τεθούν. Αν ακόμη στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένος στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου. Με κόπο και υπομονή θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή, μέσω των επαφών σου με φίλους και μέσω νέων γνωριμιών που θα κάνεις, θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στους Διδύμους πρώτα και μετά στον Καρκίνο και ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδό του από τον Καρκίνο στον Λέων σου ανοίγουν το δρόμο για ενεργή συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες που θα σε χαροποιήσουν και θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο. Η εβδομάδα προκαλεί συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σου θέματα, οι οποίες θα έχουν τη δύναμη να αναβαθμίσουν τόσο τη θέση σου όσο και τις οικονομικές σου απολαβές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με το σύντροφό σου κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι single, πρέπει να ξέρεις πως όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα αλλά και τη νευρικότητά σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου, συγκρατήσου γιατί θα υπάρξει μεν κάποια αύξηση στα εισοδήματά σου, αλλά εσύ δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί και είναι μοναδική για να συζητήσεις, να συνάψεις συμφωνίες ή συμβόλαια και να ενταχθείς σε μία ομάδα που θα ανοίξει τον κύκλο γνωριμιών σου. Το πλανητικό σκηνικό σου ανοίγει το δρόμο για την προώθηση σημαντικών σου σχεδίων. Από την άλλη η Αφροδίτη που παραμένει θα μπει στον Καρκίνο γεμίζει την ατζέντα σου με νέες κατακτήσεις που τονίζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε χαροποιούν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σας. Φρόντισε να βρεις χρόνο να δραπετεύσεις κάπου και να προσπαθήσεις να περάσεις μαζί του ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν είσαι single, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεση λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον! Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες μέρες στον επαγγελματικό σου τομέα τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων. Βάλε μία γρήγορα τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις ώστε να μην πελαγοδρομήσεις. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούριες γνωριμίες κάθε είδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδό του στον Λέων, έρχεται για να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αξιόλογες. Υποθέσεις που έχουν σχέση με γραπτά, εμπόριο και ταξίδια παίρνουν το δρόμο της πραγμάτωσης και ανυψώνουν τη διάθεσή σου. Μεσοβδόμαδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις πλανητικές όψεις τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενα ευχάριστη τροπή και για τις αισθηματικές σου περιπέτειες, είτε αυτές είναι μόνιμες είτε νέες και περιστασιακές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου! Αν είσαι single, να ξέρεις ότι αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου. Οφείλεις λοιπόν να είσαι σε ετοιμότητα!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στο χώρο της δουλειάς σου προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να τους περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, καλύτερα κράτησε μία αποστασιοποιημένη στάση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου. Ακόμη κι αν κερδίσεις περισσότερα, καλό θα ήταν να κάνεις μία μικρή αποταμίευση για τις μέρες που έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου προκαλεί αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα σε αγορές, επενδύσεις και πωλήσεις που θέλεις να κάνεις και σου προσθέτει πιο έντονο άγχος από αυτό που ήδη έχεις. Ωστόσο η εβδομάδα προωθεί τα νέα σου σχέδια και σου χαρίζει τη δύναμη και την ενέργεια για να κυνηγήσεις πιο προγραμματισμένα τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Πρόσεξε μόνο να μείνεις μακριά από υπερβολές και την τάση σου για υπερκατανάλωση. Η εβδομάδα σου δείχνει το δρόμο για νέες γνωριμίες, ακόμη και την πιθανότητα ενός ειδυλλίου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα ακούσεις ένα νέο από το σύντροφό σου που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην είσαι συγκρατημένος στις εκδηλώσεις σου, λόγω ανασφάλειας. Αν είσαι single, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς το μισθό σου και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξο, και ανυπόμονο σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι τώρα. Οικονομικά καλά θα κάνεις να είσαι προνοητική και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου αυτές τις μέρες. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνος σου. Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς. Τώρα το σκηνικό γίνεται πιο ανάλαφρο σε σύγκριση με αυτό των προηγούμενων ημερών στη σχέση με τον σύντροφό σου και υποχωρούν αισθητά οι πιέσεις που σου ασκούσε εδώ και καιρό. Κάνε υπομονή!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πλανήτες σού δίνουν δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο λόγω της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνας στον Αιγόκερω κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα! Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι λίγο υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η ψυχολογική σου κατάσταση δεν θα είναι άσχημη αυτήν την εβδομάδα, αλλά η επιστράτευση που σου ασκεί ο επαγγελματικός σου τομέας είναι ιδιαίτερα σκληρή και σε παιδεύει. Θα πρέπει να κινείσαι διαλλακτικά, προσεχτικά αλλά και αποφασιστικά. Είναι μία καλή περίοδος αυτή για να βρεις βασικές λύσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου. Δώσε τώρα τον καλύτερό σου εαυτό εκεί που θα χρειαστεί και αξιοποίησε το εγγύς μέλλον των οικονομικών σου. Πρόσεχε μόνο μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα γεγονότων, να μην αμελήσεις να ξεκουράζεσαι και ανταποκρίσου στην ερωτική σου ζωή, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, η τύχη ευνοεί τώρα. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θέλεις να κρατήσεις!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σε επαγγελματικό επίπεδο τα έσοδά σου θα αυξηθούν από απρόοπτα έσοδα και θα έχεις και την εύνοια των συνθηκών τις προσεχείς ημέρες. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην επιμένεις σε ιδέες που στο παρελθόν σε έχουν απογοητεύσει. Άνοιξε τους ορίζοντες σου και το μέλλον θα σε αποζημιώσει στο έπακρο!

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + eight =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
77ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ