13.8 C
Arta
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (16 Ιανουαρίου 2023 – 22 Ιανουαρίου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Τα νεύρα και οι εντάσεις θα κυριαρχήσουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της. Βρες την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το θυμό να σε κυριέψει, γιατί θα χάσεις το παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στην οικογένειά σου ή στο σύντροφό σου, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η περίοδος να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ειδικά αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, καλύτερα κράτησε μία απόμακρη στάση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις κατά μέτωπο και να βάλεις οριστικά τελεία και παύλα σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Oι μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές για να καταστρώσεις νέα σχέδια, αλλά και για να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε προβληματίζουν. Η εβδομάδα λειτουργεί υποστηρικτικά για τις επικοινωνίες, αλλά και για την κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα αρχίσει και πάλι να ξαναζωντανεύει. Η σχέση σου θα βρει τους παλιούς καλούς ρυθμούς της και θα αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή με το σύντροφό σου, που θα σου αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι η αγάπη σας είναι δυνατή! Αν είσαι δίχως σχέση, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν από γνωριμίες και παρέες. Μη διστάζεις, τόλμησε να δείξεις για μία ακόμα φορά τη γλυκύτητα και τη γοητεία που διαθέτεις!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η λύση κάθε προβλήματος είναι η καλή επικοινωνία, έτσι λοιπόν αυτήν την εβδομάδα θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου για να βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σου. Θα παρουσιαστούν κάποιες συμφέρουσες προτάσεις, μην τις απορρίψεις, αλλά μην τις αποδεχτείς κιόλας, πάρε το χρόνο σου για να τις σκεφτείς καλά! Στα οικονομικά σου, αν και υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, θα τα πας περίφημα αυτήν την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται μία έξυπνη αντιμετώπιση των πραγμάτων, άμεσα και γρήγορα από εσένα. Τώρα ακολούθησε το ένστικτό σου και προσπάθησε να έχεις ένα πιο διαλλακτικό ύφος με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου, χωρίς να γίνεσαι… πνεύμα αντιλογίας. Πέρασε χρόνο με την οικογένειά σου, γιατί την έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις αντιθέσεις και βρες τρόπο συνεννόησης.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν είσαι δίχως σχέση, ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα. Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι λίγο υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από το στόχο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει με ένταση και μεγάλη ενεργητικότητα. Ο απόλυτος τρόπος σκέψης σου, αλλά και η μεγάλη επιμονή σου στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, θα σου δημιουργήσουν μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεσπάσεις σε άτομα που ξέρεις καλά ότι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο τους τόνους, αφιερώνοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση αλλά και διασκέδαση και γιατί όχι, κάνε και ένα δωράκι στον εαυτό σου, που σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια θα εξελιχθεί η εβδομάδα αυτή για την σχέση σου, αφού δεν φαίνεται να βάζεις νερό στο κρασί σου. Οι βάσεις στη σχέση σου είναι καλές, δείξε λοιπόν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα για να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι δίχως σχέση, νομίζω πως ήρθε ο καιρός να δεις λίγο πιο χαλαρά και ανάλαφρα την ερωτική σου ζωή και να αφεθείς με αυθορμητισμό στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα θελήσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις και να βάλεις πλώρη για τα νέα σου σχέδια που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Δώσε σημασία σε κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα αφορούν νέες συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις τολμηρές οικονομικές επενδύσεις, γιατί θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτήν την εβδομάδα οι μέρες θα είναι γεμάτες από εξόδους, διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή για εσένα. Οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές και το κινητό σου θα χτυπάει συνέχεια από φίλους, που θα επιθυμούν να σου μιλήσουν και να σε δούνε. Η υποστήριξη που θα δεχτείς από τα κοντινά σου πρόσωπα θα είναι μεγάλη και αυτήν την περίοδο ό,τι ζητάς από τους δικούς σου, θα πραγματοποιείται!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτή την περίοδο έχεις τέτοια λάμψη, γοητεία και ερωτισμό, που πραγματικά δεν θα είναι μία ήρεμη εβδομάδα για σένα αυτή που ξεκινάει. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις ερωτικά τη σχέση σου ή, αν είσαι δεν έχεις σχέση, τη γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Η λίμπιντο σου βρίσκεται πραγματικά στο φόρτε της και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρκετά με το επαγγελματικό άγχος, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα! Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται πως θα το ρίξεις για λίγο έξω, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα πιο θεωρητικά κομμάτια της δουλειάς σου. Ωστόσο, να ξέρεις πως οι μέρες που θα ακολουθήσουν, σε βοηθούν να θέσεις κάποιους νέους επαγγελματικούς στόχους για το διάστημα που θα ακολουθήσει. Τα οικονομικά σου θα είναι μία κρύο, μία ζέστη. Από τη μία πλευρά έχεις κάνει ήδη έναν καλό προϋπολογισμό, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσεις να νικήσεις την επιθυμία σου για αγορές και έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τίποτα δεν θα σου χαλάσει το κέφι αυτή την εβδομάδα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σου ήταν μεγάλο βάρος μέχρι τώρα στη ζωή σου. Κέφι, διασκέδαση, γνωριμίες και συναντήσεις με φίλους, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, που σίγουρα θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να περάσεις σούπερ!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο αυτήν την εβδομάδα και το πλανητικό σκηνικό θα πυρπολήσει με πάθος τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο ρομαντισμός σου θα σε παρασύρει σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες με το σύντροφό σου και είναι φανερό ότι η μπόρα που είχε υπάρξει μεταξύ σας τον τελευταίο καιρό έχει πλέον ξεπεραστεί. Αν είσαι δίχως σχέση, με το μαγνητισμό που διαθέτεις αυτές τις μέρες, αλλά και με τη διάθεσή σου για φλερτ, σίγουρα θα καταφέρεις να έλξεις κάθε ερωτικό σου στόχο!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σε χαλαρό κλίμα θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα και θα νιώσεις ανακούφιση. Πλέον φαίνεται ότι εξισορροπούν κάποιες καταστάσεις και τα επαγγελματικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα αρχίζουν να παίρνουν και αυτά την πορεία τους. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις επικοινωνίες με νέους συνεργάτες ή να τακτοποιήσεις κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί θα προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Δεν είναι έξυπνο να παρασυρθείς αυτές τις μέρες σε περιττές αγορές, γιατί… το ταμείο είναι μείον!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σου ελαφρύνει κατά πολύ τα άγχη και τις ανησυχίες σου. Η εβδομάδα και οι πλανητικές όψεις θα σου προσφέρουν κάποιες καλές ευκαιρίες για ένα ζήτημα που επιθυμείς. Με το δυναμισμό που θα διαθέτεις, θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για κάποιο θέμα, που το περασμένο διάστημα σε απασχόλησε έντονα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Το πλανητικό σκηνικό θα επαναφέρει τον ερωτισμό αλλά και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου και θα κάνεις μαζί με το σύντροφό σου πολλά σχέδια για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Τα προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν, ωστόσο δεν στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Αν είσαι δίχως σχέση, να ξέρεις ότι δεν θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να αντισταθείς σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και θα ενδώσεις στις επιθυμίες του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι εκκρεμότητες θα υπάρχουν, όμως εσύ δεν πρόκειται να χάσεις την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου και θα χειριστείς έξυπνα κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Είναι μία περίοδος που μπορείς να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα ή να αναζητήσεις νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν και αυτήν την εβδομάδα αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ακόμη και να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς σε κάθε οικονομική σου συναλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, θα αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου στην άκρη και θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά ζητήματα που σε αφορούν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, θα ξεπεραστούν και επιτέλους θα νιώσεις ότι η τύχη άρχισε και πάλι να σου χαμογελά! Τις μέρες που ακολουθούν, θα μπορέσεις να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρό σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα θα νιώθεις μεγάλη άνεση με τη σχέση σου, θα μπορείς να εκφράσεις στο σύντροφό σου όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες και θα βρεις πλήρη ανταπόκριση. Θα προγραμματίσετε μαζί πολύ όμορφα σχέδια και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε ρομαντικές στιγμές. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στην ερωτική σου ζωή, τότε καλό είναι να αποδεχτείς κάποιες προσκλήσεις φίλων που θα σου γίνουν, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλή δουλειά σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα. Ο δυναμισμός και η δημιουργική σου ένταση θα είναι στα ύψη τους και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς και να αντιμετωπίσεις πολλές από τις προκλήσεις που θα υπάρξουν. Είναι μία καλή περίοδος για να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου, αλλά και για να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά εμπόδια. Στον οικονομικό τομέα, πάτα και λίγο φρένο, γιατί τον τελευταίο καιρό όλα τα χρήματά σου τα σκορπίζεις από εδώ και από εκεί, χωρίς να λογαριάζεις τις συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα γίνεται ο προσωπικός σου σύμμαχος και σε βοηθά να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που είχες προγραμματίσει το τελευταίο διάστημα. Διανύεις μία περίοδο με μεγάλη κινητικότητα, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό για να τα προλάβεις όλα. Μην αμελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου μακριά από έννοιες και σκοτούρες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της αυτήν την εβδομάδα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι τώρα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, βγάλε από το μυαλό σου όλα όσα είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και άφησε το σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν. Αν είσαι δίχως σχέση, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι και κυρίως δεν πρέπει να αναπολείς το παρελθόν σου. Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει μία πολύ μεγάλη ερωτική έκπληξη, που πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να τη δεις!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τίποτα δεν θα σου φαίνεται ακατόρθωτο στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και θα κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που περίμενες εδώ και καιρό. Η εβδομάδα είναι πολύ καλή και για τον οικονομικό σου τομέα, αφού θα υπάρξουν κάποια τυχαία γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία οικονομική ανάσα! Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, γιατί είναι οι μέρες που μπορεί να κάνεις οικονομικές επιπολαιότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το κουράγιο σου και είχες κλειστεί αρκετά στο καβούκι σου. Αυτήν την εβδομάδα όμως, παίρνεις τα πάνω σου, αποκτάς και πάλι την αυτοπεποίθησή σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με αρκετό χιούμορ. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μη δώσεις καμία απολύτως σημασία στα λόγια και τις αντιδράσεις των γύρω σου. Τώρα θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια και θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από τα σχέδιά σου. Χαμογέλασε λοιπόν… και η τύχη θα σε ανταμείψει με τα δώρα της.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο ταίρι σου. Μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Αν είσαι δίχως σχέση, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεση λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Σιγά-σιγά… για να μην σκοντάψεις!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες μέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων στον επαγγελματικό σου τομέα. Βάλε μία γρήγορα τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις και μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα χάσεις τον προγραμματισμό σου. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούριες γνωριμίες κάθε είδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στους στόχους σου. Θα κάνεις υποχωρήσεις, θα προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις, αλλά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Με το δυναμισμό αλλά και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου,  συνεχίζει να σου φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεση, φέρνοντάς σου νέες, απρόσμενες και πολύ ευχάριστες αλλαγές! Προετοιμάσου…

Αισθηματικά – Προσωπικά

Εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Αν είσαι δίχως σχέση, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό κάνε κάτι επιτέλους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα αλλά και τη νευρικότητά σου. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου, για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα βάλε μπροστά τις αλλαγές που εδώ και καιρό σκέφτεσαι να κάνεις και όλο αναβάλεις. Επικεντρώσου στους στόχους σου και μην αποσπάσαι με διαφορά πράγματα συνέχεια, η αναβλητικότητα δεν σε βοηθά πουθενά. Οικονομικά, φαίνεται πως κάποιο φως βελτιώνει την κατάσταση, αλλά το ενδεχόμενο καθυστερήσεων στις εισπράξεις που περιμένεις δεν θα λείψει, γι’ αυτό έχε την απαραίτητη υπομονή!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα ακούσεις ένα νέο από το σύντροφό σου που θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην κολλάς σε ανούσιες λεπτομέρειες που σε πληγώνουν και σου θυμίζουν περασμένες άσχημες στιγμές. Αν είσαι δίχως σχέση, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα. Είναι καλή η περίοδος για να διαπραγματευτείς το μισθό σου και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία, που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ