28.8 C
Arta
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, 2023

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (10 Ιουλίου 2023 – 16 Ιουλίου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σε κάνει ιδιαίτερα ανήσυχο και προβληματισμένο, τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς από τον κυκεώνα των συναισθημάτων σου, αλλά δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα και χρησιμοποίησε τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει για να προλάβεις ατοπήματα. Έτσι, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Τώρα να κινηθείς ανάλογα, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Λέων και με την ευεργετική της επίδραση μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είτε να κάνεις μία νέα αρχή σε μια μακροχρόνια σχέση που είχες διακόψει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει και να ξεχνάς πως πρέπει να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί θα γίνουν κάποια μπερδέματα που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχό σου την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Λέων που γλυκαίνει τις σχέσεις σου και φέρνει την ισορροπία στη ζωή σου. Ωστόσο η εβδομάδα ίσως σε μελαγχολήσει λίγο και σε κάνει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου αυτοί όμως θα είναι εντελώς πρόσκαιροι, γι’ αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όση τους αντιστοιχεί.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει πια. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για τη σχέση σας και την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό, ενώ και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Τώρα έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικοί, για να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τα τακτοποιήσεις άμεσα, αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ συγκρατημένα στα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μπορείς να ασχοληθείς αυτήν την εβδομάδα με υποθέσεις που εκκρεμούν και να ξέρεις πως θα τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Δικά σου άτομα προσφέρονται να σε βοηθήσουν. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου. Στην αρχή της εβδομάδας, η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους! Η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέων θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται και τις προσπάθειές σου να δικαιώνονται στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται την προσοχή σου. Βλέπεις, ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου τις τελευταίες ημέρες και έχει αλλάξει και αυτός. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν αρνητικά, πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις με ρομαντισμό και τρυφερότητα. Τώρα, καλό θα είναι να σκεφτείς νέους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς και σε νέα ενδιαφέροντα, που θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις πως με ό,τι καταπιάνεσαι το φέρνεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Επίσης, μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου με τέτοιο τρόπο που θα κάνεις τους ανωτέρους σου να τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένος στον ίδιο σου τον εαυτό, χωρίς να βλέπεις μπροστά σου πόρτα διαφυγής. Το Σαββατοκύριακο όμως τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και αν έχεις γλυτώσει μέχρι τότε τον νευρικό κλονισμό, θα νιώσεις πανευτυχής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και τον σύντροφό σου στα όριά του, γιατί υπάρχει περίπτωση η σχέση σου να πάρει το δρόμο του χωρισμού. Τώρα σε καμία περίπτωση μην πιστεύεις τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σου δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές γιατί η απογοήτευση παραμονεύει. Το νου σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερες υποχρεώσεις σου και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν, γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις και ίσως να εμπιστευτείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Τώρα οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να ακολουθήσεις τις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστά στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από τον συναισθηματισμό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γιατί είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα μονοπάτια.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στον σύντροφό σου για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις κι εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτος. Σύμμαχός σου θα είναι η Αφροδίτη στο ζωδιό σου για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Τώρα  φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά και να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε τον εκνευρισμό, αλλά και τις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα για αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα χωρίς γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που όλα καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή για εσένα και θα καταφέρεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στον Λέων και να σε ευνοεί σημαντικά, όλες σου οι επικοινωνίες θα αποκατασταθούν, η δυναμική σου θα είναι στα ύψη και η τύχη θα σε ακολουθεί όπου και να πας. Φρόντισε τώρα που μπορείς να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό για να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η είσοδος του Άρη στον ζωδιό σου θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Τώρα αυτήν την περίοδο  με την Αφροδίτη στον Λέων μην κάθεσαι καθόλου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που ακόμα καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες, για την άνοδο της καριέρας σου. Μη φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σε εκφράζουν στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα για αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις τα πάντα. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη στον Λέων, θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν, σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο μ μην κυριευτείς από την μεγαλοκαρδία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς με το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν, να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας, που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Αν είσαι μόνος μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βγάλεις κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, μην εκνευρίζεσαι και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι προσωρινές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Το νου σου μόνο, για να μην λοξοδρομήσεις ακόμη μία φορά. Εκμεταλλεύσου το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη λόγω των θετικών πλανητικών επιρροών που δέχεσαι, αλλά κάποιες δυσμενείς χρονικές στιγμές δεν θα σου επιτρέψουν να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά πριν τις αναφέρεις σε ορισμένα άτομα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Τώρα η Αφροδίτη από τον Λέων θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές της, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις…

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο συναισθηματισμός σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι αυξημένος και θα σε κάνει να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με περισσότερο ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις, χωρίς να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός παιδιού ή την αλλαγή κατοικίας. Μείνε ανοιχτός και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην ανησυχείς όμως γιατί ο Ερμής στον Λέων θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βάλεις πολλά πράγματα σε μια καλή σειρά. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα και μείνε πιστός στις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά στους τομείς της ζωής σου που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μείνε ρεαλιστής και με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου, αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις παραπάνω σημασία. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, φρόντισε να επικοινωνήσεις μαζί του ουσιαστικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει σύντροφο, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και θα κυλήσουν ακόμη καλύτερα όσο περνούν οι μέρες. Οι πλανήτες θα στρώσουν το δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου για αυτά που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να αποφύγεις ενέργειες που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή σε πλημμυρίζει με αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Οφείλεις όμως να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς, γιατί μία αρνητική συγκυρία είναι και θα περάσει. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα για αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και να μην αφοσιωθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετάτρεψε το βαρύ κλίμα που κυριαρχεί, σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, συνέχισε να ψάχνεις το άλλο σου μισό. Ο χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται από την Τετάρτη και μετά. Στα οικονομικά σου, η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Μπορείς από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου το διάστημα που θα ακολουθήσει. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο  επηρεάζοντάς σε θετικά, με αποτέλεσμα να ομορφύνουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, η καθημερινότητα έχει γίνει δύσκολη. Τώρα οφείλεις να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή δίνει τις καλύτερες επιρροές της στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 1 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ