12.2 C
Arta
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (06 Μαρτίου 2023 – 12 Μαρτίου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Λίγο έως πολύ αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σου και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπούνε μόνο ευχάριστα γεγονότα τις τρέχουσες ημέρες στη ζωή σου. Η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές τόσο με την οικογένειά σου όσο και με τους φίλους σου. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να παραμένει στους Διδύμους μπορείς τώρα να βρεις λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεων σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου ευχάριστα είναι τα νέα που σε περιμένουν και θα νιώσεις αρκετά δημιουργικά.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου ζητήματα θα περάσεις πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην βιαστείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με τον σύντροφό σου καθώς θα έχεις την τάση να δώσεις μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι δίχως σχέση τολμήστε να φλερτάρετε και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε διάφορες επενδυτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Κράτησε μια ανεξάρτητη στάση απέναντι στις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα και απόφυγε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σου. Τώρα τα επιχειρήματά σου δεν θα είναι εύκολο να αμφισβητηθούν στον επαγγελματικό σου τομέα τις ερχόμενες ημέρες. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που θα προκληθούν θα είναι προσωρινές. Οι επαφές και γενικότερα οι επικοινωνίες σας με το στενό σου κύκλο θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ενδεχομένως κάποια μικροπροβλήματα στις συνεννοήσεις σου αλλά με λίγη προσοχή θα είναι εύκολα προσπελάσιμες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στην αισθηματική σου ζωή εξέφρασε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στο σύντροφό σου και τα πράγματα θα πάρουν πολύ πιο θετική τροπή από ότι περιμένεις. Οι δίχως σχέση να προσέξετε τις επιλογές σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε πολύ σοβαρά λάθη αν ακολουθήσετε τα πάθη σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σχετικά καλά θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα με κάποιες ίσως διαφοροποιήσεις ως προς τη θέση της εργασίας σου, πράγμα όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Οικονομικά δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή αλλά ίσως οι μέρες σε ωθήσουν να κάνεις κάποια έξτρα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Τώρα δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα, αν δεν έχεις την συμπαράσταση ή τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σου. Το ζητούμενό σου αυτές τις ημέρες, θα είναι να καλύψεις αυτήν την ανασφάλεια που σε έχει πιάσει όσον αφορά στα συναισθηματικά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις την ηρεμία και την ισορροπία που τόσο αναζητάς. Μοιράσου λοιπόν τώρα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου και μην υποτιμάς ούτε τη νοημοσύνη του αλλά ούτε και την κατανόησή του. Γενικότερα μην υποτιμάς τις προθέσεις των άλλων γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Το σκηνικό στον επαγγελματικό σου χώρο προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, αρκεί να προσέξεις τις συνεργασίες σου και τις σχέσεις σου με την πελατεία.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα αισθηματικά σου έχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης με την προϋπόθεση όμως να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να μην κολλάς σε παρελθοντικές συζητήσεις και καταστάσεις που κουράζουν και εσένα και το σύντροφό σου. Σημασία φυσικά έχει ο τρόπος που θα το κάνεις… για αυτό δείξε προσοχή! Οι δίχως σχέση έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά αυτές τις μέρες και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα είτε αυτό αφορά στην αύξηση του εισοδήματός σου είτε την αναγνώριση των κόπων σου. Στα οικονομικά κάποια αύξηση των οικονομικών σου αποθεμάτων μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά το πιο πιθανό είναι έτσι εύκολα όπως θα έρθουν να φύγουν κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά στα θέματα της καριέρας σου και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα πράγματα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείς σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά σου φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δεν θα λείψουν όσον αφορά στις σχέσεις σου. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντος σου, γιατί δυστυχώς η κρίση σου δεν θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Οι συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή σου επηρεάζουν έμμεσα το δεσμό σου αλλά και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με τις γκρίνιες του και τις τάσεις κτητικότητας που θα τον διακατέχουν. Δύσκολα θα βρεις κοινό έδαφος αυτήν την περίοδο μεταξύ σας, ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του, πρέπει να προσπαθήσεις. Αν είσαι δίχως σχέση,  νέα φλερτ θα προκύψουν και θα αναζητήσεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς του αντικειμένου που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορούσες.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα χρειαστεί να κάνεις μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείς αν βλέπεις ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκεις. Θα κάνεις συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου γύρω από πράγματα που έχουν γίνει και σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν στην κατοικία σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά σου είναι θετική περίοδος για να διευθετήσεις πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές και μίλησε για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι δίχως σχέση, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η κοινωνικότητά σου κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα και οι συζητήσεις και οι επαφές με την εργοδοσία θα έχουν θετική έκβαση. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σου και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η εβδομάδα θα βοηθήσει από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη να βάλεις ένα πλάνο για πράγματα που θέλεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου. Τώρα μην δώσεις βαρύτητα σε αυτά που λέγονται και γίνονται, καθώς κινδυνεύεις να καταδικάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα άδικα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές λες στο ταίρι σου τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που είσαι δίχως σχέση θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και αν μείνεις συγκροτημένη και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό. Προσοχή!!!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον σου. Η εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και οι επικοινωνίες σου στις συνεργασίες σου θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου μπορεί να μην αυξηθούν, αλλά τουλάχιστον δεν θα προκύψουν έξτρα έξοδα που θα σε άγχωναν και θα σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα ερωτικά σου ζητήματα, παρόλη την τάση σου να κρατάς μυστικές τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει δημοφιλή στις παρέες, αυξάνει τον μαγνητισμό σου αλλά και τις ερωτικές ευκαιρίες. Από την άλλη, αυτό το διάστημα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας που θα έχει μάτια μόνο για εσάς. Βέβαια η ζήλια και το πάθος μπορεί να προκαλέσει προσωρινές εντάσεις. Προσπέρασε τες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και προτίμησε να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλιες που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην βγεις στην αντεπίθεση γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν είσαι δίχως σχέση, να ξέρεις ότι τώρα είναι οι καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, για αυτό μην διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες επαφές και σχέσεις. Αναγνώρισε την αξία σου για να μην καταναλώνεσαι άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μην χάσεις ευκαιρίες που θα έχεις να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνεις αυτούς που σε βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες αλλά όχι και τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πως νιώθεις και σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζεις. Αν είσαι δίχως σχέση, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα και υποπέσεις στην πίεση για επανασύνδεση που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Χωρίς αυτή η εβδομάδα να επιδοτεί κάποια μορφή σχέσεων, εντούτοις είναι εβδομάδα που θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις σχέσεις που υπάρχουν και θέλεις να διατηρήσεις στη ζωή σου. Τώρα το έξυπνο είναι να δείχνεις θετικά απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου σου, όχι τόσο για να κάνεις το χατήρι όσο για να έχεις εσύ την ψυχική σου ηρεμία. Ο χώρος των φιλικών σου σχέσεων απαιτεί προσοχή καθώς μπορεί κάποια νέα άτομα να προσπαθήσουν με έναν άκομψο τρόπο να κινηθούν διεκδικητικά απέναντι σου. Ο χώρος των συγγενικών σχέσεων είναι αρκετά ουδέτερος όπως και των συναισθηματικών. Τώρα οι απολαβές της εβδομάδας θα είναι πολύ λιγότερες από ότι περιμένεις και έξτρα έξοδα θα σε ταλαιπωρήσουν. Συνεπώς πρόσεχε για να έχεις!

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες και μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Αν είσαι δίχως σχέση, προσπάθησε πιο ανοιχτά στα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου και είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας σου θα προκύψουν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου μπορεί να σου αποδώσει και επαγγελματικά και οικονομικά τόσο που τελικά μπορεί να βγεις διπλά κερδισμένα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στον ερωτικό σου τομέα έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα του καιρού που σας έχουν απομακρύνει. Τουλάχιστον οι πλανήτες σε ευνοούν και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Αν είσαι δίχως σχέση, είναι καιρός να να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις για αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, για αυτό πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε όσους από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα ερωτικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις που δεν είναι καλές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου και θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτική σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούριες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και αναζητάς καινούριες πηγές εσόδων που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να σε φέρει στη δυσάρεστη θέση και να πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και τις προθέσεις σου απέναντι σε μια σοβαρή αισθηματική σχέση που βιώνεις εδώ και καιρό. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, μιας και τα δικά σου συναισθήματα δεν είναι διάφανα. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου έως τα πραγματικά θέλω σου και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, πριν προβείς στην παραπάνω ενέργεια. Στον εργασιακό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεσαι πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά, αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι δίχως σχέση να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομό σας. Αν ενδώσετε στις προσκλήσεις τους δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια αυτήν την εβδομάδα αλλά δεν θα είναι τόσο σοβαρά για να σε πάρει από κάτω. Απόφυγε εντάσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Όσο οι επιθυμίες και οι στόχοι σου γίνονται περίπλοκοι τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα χρειάζεται να καταβάλεις για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, μην αφήνεσαι σε περιττά έξοδα!

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ