14.8 C
Arta
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ARTAbest: Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας (03 Ιουλίου 2023 – 09 Ιουλίου 2023)

Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας 

Γράφει ο Αστρολόγος Νίκος Δόξας

Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μια ήρεμη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα χωρίς πολλές εντάσεις και αναποδιές, παρά την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω.  Όλα θα κυλούν ήρεμα και αρμονικά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα με αρκετή ευκολία. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα γεμίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες να αναδείξεις κάποιο ταλέντο σου. Ίσως πάλι να σου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στο τομέα της εργασίας, που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Γενικά έχεις πολύ δυναμισμό αυτή τη περίοδο και χειρίζεσαι τις καταστάσεις προς όφελος σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Είτε έχεις είτε δεν έχεις σχέση, πρέπει αυτήν την περίοδο να κάνεις ένα γενικό απολογισμό σε αυτά που έχεις περάσει και να συνειδητοποιήσεις τελικά τι ζητάς ή τι ψάχνεις από το έτερον σου ήμισυ. Να ξέρεις πως μόνο μέσα από την αυτογνωσία θα δεις σημαντική βελτίωση στον αισθηματικό σου τομέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να διατηρήσεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μιλήσεις για τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα, συνεργασίες, όπως και αλλαγές, μπορούν να γίνουν αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά αυτήν την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει με κούραση από τη καθημερινότητα και από τον αγώνα που έχεις κάνει μέχρι τώρα, ιδιαίτερα στον εργασιακό σου τομέα. Τώρα όμως που η Πανσέληνος σε ευνοεί στον Αιγόκερω όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς, αλλά αντιθέτως οφείλεις να βάλεις τα δυνατά σου, γιατί η αναγνώριση πλησιάζει. Προσπάθησε μόνο να βρίσκεις λίγο χρόνο να χαλαρώνεις, να ξεκουράζεσαι και να βρίσκεσαι με αγαπημένα σου άτομα που σου ανεβάζουν τη διάθεση για να μην εξαντληθείς. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και έχεις αγωνιστεί για να τους κατακτήσεις. Ο Άρης από Λέων σου το υπενθυμίζει και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου δίνει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που σου δημιουργούν ερωτηματικά στη σχέση σου. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Τώρα, αυτό το διάστημα δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που ψάχνεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πολλή δουλειά συνεχίζεται, όπως και η έντονη αβεβαιότητα στον επαγγελματικό σου χώρο. Δεν πρέπει να ανησυχείς για τις δυνατότητές σου, γιατί είναι πάρα πολλές και ξέρεις καλά πως αυτό που θα αναλάβεις θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω θα έχεις έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Μπαίνεις σε περίοδο που σιγά-σιγά όλα θα πάρουν καλύτερο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να προωθήσεις κάποια θέματα καριέρας που σε ενδιαφέρουν. Αν νιώθεις ότι πρέπει να πάρεις κάποια πρωτοβουλία στην εργασία σου, μη το ξανασκέφτεσαι. Απλά τόλμησε και δεν θα χάσεις. Στον έρωτα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Ίσως έχετε προσκολληθεί σε κάποιο άτομο, που όμως δεν σας δίνει το πράσινο φως και αρνείστε να το δείτε και να αλλάξετε διαδρομή. Η ίσως είσαστε σε μια σχέση που δεν σας γεμίζει πια και το μόνο που κάνετε είναι να προσποιήστε ότι όλα είναι καλά, για να μην ξεβολευτείτε. Έτσι, κάνετε κακό και στους δύο όμως. Πάρτε μια απόφαση, ακολουθήσετε τη καρδιά σας και προχωρήστε παρακάτω αν χρειαστεί. Άλλωστε, το παν είναι να περνάτε εσείς καλά, μην το ξεχνάτε.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αν έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου, μην τα κρατάς άλλο μέσα σου, γιατί κάνεις όλο και μεγαλύτερο κακό στην ψυχολογία σου. Μίλησέ του και σίγουρα μαζί θα βρείτε τη χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία και στους δυο σας. Τώρα φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις καινούρια γνωριμία…

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, συνεργασίες και αλλαγές αυτήν την εβδομάδα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, καθώς προσπαθείς να βγεις από το αδιέξοδο. Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα δεις κάποια πράγματα να στρώνουν και να παίρνουν τη μορφή που θέλεις. Παράλληλα όμως θα καταλάβεις ότι κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες απαιτούν περισσότερο χρόνο και ενέργεια από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι λίγο να προσαρμοστείς σε αλλαγές που γίνονται σε διάφορους τομείς της ζωής σου, αλλά τώρα, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα αναγκαστείς να το κάνεις. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα βαίνουν καλώς και ανακαλύπτεις νέες πηγές εσόδων, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Νιώθεις πλέον ότι έχεις βρει τρόπους να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να δώσεις σάρκα και οστά σε όνειρα που είχες κάνει και κάποτε φάνταζαν μακρινά. Τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να τα πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή, τονώνοντας ακόμη περισσότερο τον ερωτισμό σου και σε γεμίζει με πάθος και την ανάγκη να δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που θα τον κάνουν ευτυχισμένο. Τώρα, κινήσου ανάλογα, γιατί οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και κάτι καλό θα συμβεί πολύ γρήγορα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, αλλά και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ να ξέρεις πως οι δημόσιες σχέσεις σου, μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να χειριστείς τα οικονομικά σου με πολύ σύνεση. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και φρόντισε να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτό το διάστημα έχεις την τάση να φορτώνεις το πρόγραμμά σου κυρίως με εργασιακά θέματα και αυτό δεν σου αφήνει καθόλου προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Αυτό όμως φαίνεται να μη σε απασχολεί και πολύ, ενώ νιώθεις ευγνωμοσύνη και ολοκλήρωση. Θα πρέπει όμως να φροντίσεις να μην το παρακάνεις με εξαντλητικά ωράρια, γιατί στο τέλος θα καταρρεύσεις. Φροντίστε λίγο την υγεία, τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Κάποιες επισκέψεις στο γυμναστήριο ίσως θα ήταν η λύση για να ξεκουράσεις και το πνεύμα σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου. Μην παραλείπεις την ξεκούρασή σου και μην ξεχνάς να περνάς χρόνο με αγαπημένα σου άτομα, που σε έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις όλες αυτές τις ιστορίες που σε έχουν στεναχωρήσει, αλλά σε φέρνουν και σε έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη συνεχίζεις να αναζητάς το άλλο σου μισό, έφτασε ο καιρός που πρέπει να δραστηριοποιηθείς, ώστε να βρεις και εσύ το ταίρι που ψάχνεις…

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εργατικότητα και η δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζουν όλη την εβδομάδα. Ο Ερμής στον Καρκίνο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορούν τώρα να προχωρήσουν. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να τις αναβάλεις για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα βρεις ούτε ένα λόγο για να γκρινιάζεις. Όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση και δεν θα σε ταλαιπωρήσει τίποτα απολύτως. Η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη με ευχάριστες συναναστροφές που θα σε γεμίζουν αισιοδοξία. Στη δουλειά σου τα πράγματα έχουν μπει σε σωστή σειρά και επικρατούν ήρεμοι τόνοι. Στον έρωτα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στον Λέων για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τώρα περνάτε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές αγάπης και πάθους με το ταίρι σας και νιώθετε την ολοκλήρωση.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η εβδομάδα αυτή θα σου χαρίσει πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό, ώστε να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσετε μαζί ένα θαυμάσιο διάστημα γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα. Τώρα η Αφροδίτη στον Λέων θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι που περιμένεις εδώ καιρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να προσέχεις αυτά που λες, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς σοβαρό λόγο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε αυτήν την περίοδο να πάρεις ρίσκα. Να ξέρεις πως μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια ισχυρή δόση χαμόγελου και αισιοδοξίας για εσένα. Η Αφροδίτη στον Λέων σου χαρίζει κέφι, ζωντάνια και απεριόριστη όρεξη να ασχοληθείς με όλα όσα σε απασχολούν και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στον οικονομικό τομέα θα πάρεις επιτέλους μια μεγάλη ανάσα, καθώς αρχίζεις να ξεπληρώνεις σιγά-σιγά όλα σου τα χρέη και σου φεύγει το άγχος. Η ψυχολογία και η διάθεσή σου θα ανεβαίνουν σταδιακά όσο περνάει η εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο σε βρίσκει με ιδιαίτερη όρεξη να βγεις και διασκεδάσεις με φίλους ή με το σύντροφό σου. Αν έχετε μπουχτίσει από την καθημερινότητα, οργάνωσε κάποια μικρή απόδραση και θα περάσετε σίγουρα καλά.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου αλλαγές που πρέπει να κάνεις, ώστε να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Τώρα βγες, διασκέδασε, πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία θα έρθει και το ταίρι που επιθυμείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα πάει άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της, καθώς και για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον. Αν ηρεμήσεις, δεν αγχώνεσαι και βάζεις πρόγραμμα, είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου μείνε συντηρητική και θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις στο σημείο που εσύ θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με κούραση σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που σε έχουν αναγκάσει να εργάζεσαι παραπάνω από όσο μπορείς. Φρόντισε λίγο την ξεκούραση και την ηρεμία σου και μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου περισσότερο από όσο αντέχεις. Παρόλα αυτά, θα έχεις εύνοια στην επικοινωνία σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά θέματα και θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις αυθόρμητα, αλλά μετά από σκέψη. Η Αφροδίτη από τον Λέων σε βοηθά να έχεις συμμάχους σε ό,τι κάνεις και φίλους, οι οποίοι είναι σε θέση να σε συμβουλέψουν σωστά. Μην παραμελείς την υγεία σου και μην κάνεις καταχρήσεις.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Απόφυγε αυτήν την περίοδο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για προβληματικά θέματα που αφορούν στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που τρέφεις, μη συμπεριφέρεσαι εγωιστικά και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Τώρα διασκέδασε όσο μπορείς και σίγουρα όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να τελειώσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή, ενώ με τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα έχεις προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα με πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου, αλλά όπως και να έχει, καλό είναι να μην τις αποδεχτείς αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Λέων, ίσως τώρα ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που θα σε ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Το πλανητικό σκηνικό σου εγγυάται νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά και τα συναισθηματικά σου. Θα αναθερμάνεις με τρυφερό ερωτισμό τη σχέση σου, καθώς θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και ζωντάνια. Στα επαγγελματικά σου θα τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου βάζοντας ένα πρόγραμμα και θα πετύχεις την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση που αναζητάς.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του εκφράσεις όσα αισθάνεσαι. Καν’ το και μην αργείς καθόλου, γιατί έτσι η σχέση σου θα πάει πολύ καλύτερα. Τώρα βγείτε και διασκεδάστε, γιατί κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άλλο σας μισό και περιμένει να το ανακαλύψετε. Έχετε βρει τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας και σας φαίνεται!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου τα πας μια χαρά, αλλά έχεις πολύ τρέξιμο. Μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Από οικονομικής απόψεως, τα έξοδα που θα έχεις θα είναι πάρα πολλά, οπότε επιβάλλεται από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας να κάνεις καλό προγραμματισμό, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα έχεις μια γενικότερη εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στον ερωτικό και τον οικονομικό. Αν θέλεις να κάνεις μια σημαντική αγορά ενός σπιτιού ή ενός αυτοκινήτου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ομορφαίνει τη ζωή σου.. Τώρα εκμεταλλεύσου τον αέρα γοητείας που θα έχεις, ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Θα μπορούσες επίσης να προγραμματίσεις και κάποιο ταξιδάκι αναψυχής που θα σου ανεβάσει τη διάθεση ακόμα περισσότερο και θα σε ξεκουράσει.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλύτερα κι εσύ κάθε μέρα κάνεις πολλές προσπάθειες για να είναι το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη στον Λέων θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά αυτήν την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου που να σε γεμίζει, συνέχισε το ψάξιμο, γιατί αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να συναντήσεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, μπορείς να τα κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στον Καρκίνο θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν μέχρι τώρα. Θα έχεις στο πλευρό σου θερμούς υποστηρικτές, που μέσα από συζητήσεις θα σου δώσουν να καταλάβεις κάποια πράγματα που δεν έβλεπες ως τώρα ή που δεν ήθελες να δεις. Στην εργασία σου θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να προβληθείς με τον καλύτερο τρόπο. Οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν την αξία σου και σου δίνουν επιτέλους τη θέση που σου αρμόζει. Έχεις αγωνιστεί άλλωστε σκληρά, με υπομονή και επιμονή τόσο καιρό για να καταφέρεις να φτάσεις ως εδώ.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αλλά πολλές φορές έχεις αναίτιες εντάσεις με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να κάνεις μαζί του ένα καινούριο ξεκίνημα που θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση στη σχέση σας. Τώρα, είναι σίγουρο πως την επόμενη περίοδο θα συμβεί κάτι πολύ καλό στη ζωή σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής στον Καρκίνο φτάνει την επικοινωνία σου στον μέγιστο βαθμό της, προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα στον επαγγελματικό τομέα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα και αρμονικά για εσένα και τίποτα δεν θα μπορέσει να σου χαλάσει την καλή διάθεση που έχεις. Τα νεύρα που είχες τις προηγούμενες μέρες δίχως λόγο και αιτία, υποχωρούν και δίνουν τη θέση τους στην αισιοδοξία. Στα εργασιακά θέματα που αντιμετώπιζες κάποιες δυσκολίες, είναι σαν να έχεις ένα μαγικό ραβδάκι και να τα λύνεις όλα με τεράστια ευκολία ξαφνικά. Σημαντική είναι και η προσπάθεια φίλων και συναδέλφων, που σε βοηθούν και σε στηρίζουν. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βελτιώσεις τη ζωή και την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί την τελευταία περίοδο υπάρχει ένας εκνευρισμός στη σχέση σου, συνήθως για μικροαφορμές, κυρίως εξαιτίας του άγχους που έχεις για τα υπόλοιπα θέματα της ζωής σου. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το χρόνο σου όσο μπορείς πιο εποικοδομητικά και θα έρθει κι αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι προοπτικές που υπάρχουν στη δουλειά σου θα είναι ιδιαίτερα καλές αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου, ενώ στα μέσα της εβδομάδας ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα και οι συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που κάποια στιγμή μπορεί και να σε αγχώσουν.

Για προσωπικές συνεδρίες ραντεβού για όποιο θέμα σας απασχολεί δια ζώσης, τηλεφωνικά ή on Line. Πληροφορίες στα τηλ 2810285070 – 6992187077

Νίκος Δόξας Συμβουλευτική Αστρολογία Αριθμολογία Ταρώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ