16.8 C
Arta
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Υμνοι για Τραμπ από τον πρ.«Μέγα Μάγο» της Κου Κλουξ Κλαν

Ως τη συναρπαστικότερη νύχτα της ζωής του περιγράφει ο πρώην αρχηγός της Κου Κλουξ Κλάν την εκλογή του Τραμπ. Ο πρώην Μέγας Μάγος όπως τιτλοφορείται ο αρχηγός της ΚΚΚ μέσω Twitter υμνεί τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο,εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Χίλαρι Κλίντον, στα κανάλια αλλά και στο Χόλιγουντ.

«Αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές βραδιές της ζωής μου. Μην έχετε αμφιβολία για αυτό. Ο κόσμος μας έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εκλογή του Τραμπ (…) Ο Τραμπ χρωστά τη νίκη του στον ΝΟΤΟ»  έγραψε ο Ντέιβιντ Ντιούκ.

Η Χίλαρι είναι δειλή

Ο Ντιούκ έσταξε χολή και για την Χίλαρι Κλίντον.

«Η Χίλαρι απόψε αποκάλυψε ποια πραγματικά είναι και ήταν. Μία δειλή που δεν μπορούσε ούτε να αντιμετωπίσει το έθνος και να αναγνωρίσει την ήττα της», με hashtag #lockherup («κλειδώστε τη»).

Η βρωμιά του Χόλιγουντ να φύγει …Αντε στο….

Ο πρώην Μέγας Μάγος ξεσπάθωσε και κατά του Χόλιγουντ που εκπρόσωποί του στήριξαν την Χίλαρι κατά του Τράμπ.   «Όλη εσείς η βρομιά στο Χόλιγουντ υποσχεθήκατε να φύγετε (σ.σ αν εκλεγόταν ο Τραμπ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ – δεν θέλουμε πια το δηλητήριό σας εδώ – ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ…Ο!»

Η Κου Κλουξ Κλαν εξέφρασε εξαρχής την στήριξη της στον Τράμπ ωστόσο ο ίδιος είχε πάρει αποστάσεις λέγοντας πως  «δεν γνωρίζει ούτε την… οργάνωση, ούτε τον Ντιουκ».

 

 

 

πηγή

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ