20.8 C
Arta
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Τρολάρισμα από το Υπουργείο Υποδομών… Μποτιλιάρισμα γίνεται και στο… Λος Άντζελες!

Μποτιλιάρισμα γίνεται στο Λος Άτζελες… Γίνεται και στη Γαλλία!!! Με μία ανακοίνωση κειμήλιο ειρωνίας, το Υπουργείο Υποδομών, όχι απλά δεν ζητά έστω μία συγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν στους νέους οδικούς άξονες, αλλά δικαιολογεί πλήρως το κυκλοφοριακό κομφούζιο και φυσικά επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης κάνοντας λόγο για μονταζιέρα!!!

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στο γιατί δεκάδες χιλιάδες εκδρομείς του Πάσχα κυρίως στην Ιονία Οδό χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι μποτιλιαρίσματα γίνονται και… στο Λος Άντζελες για το Thanksigiving (την Ημέρα των Ευχαριστιών).

Στην άκρως ειρωνική και προσβλητική για τους οδηγούς που χρειάστηκαν το διπλάσιο χρόνο για να φτάσουν από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας στην Αθήνα, το υπουργείο Μεταφορών επιχειρεί να κάνει το «άσπρο-μαύρο».

Φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι «ο Χρήστος Σπίρτης δεν έκανε εγκαίνια στην Ιονία Οδό όταν πριν λίγες ημέρες ανακοινώνονταν πανηγυρικά ότι “ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών παρέδωσε σήμερα στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα της Ιόνιας Οδού που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο τεχνικό έργο του αυτοκινητοδρόμου».

exodos2

Εκτός, δε, από το Λος Άντζελες το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών επικαλείται και το παράδειγμα της Γαλλίας όταν σχηματίστηκαν «ουρές 915χλμ. από τους εκδρομείς του Αυγούστου» βάσει του δημοσιεύματος που παραθέτει.

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης «πανηγυρίζει», επίσης, για το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, δεν υπήρξε κανένα θανατηφόρο δυστύχημα στους αυτοκινητοδρόμους Κορίνθου-Πατρών, Ιονίας Οδού, Μορέα και Τεμπών-Πλαταμώνα μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι 26 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους κατά την έξοδο του Πάσχα.

Παράλληλα σύμφωνα με την ανακοίνωση το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν φέρει καμία ευθύνη για το μποτιλιάρισμα στην Ιονία Οδό επειδή πρόκειται για «μια περιοχή που σε κάθε έξοδο παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο, μιας και η παλιά εθνική διαθέτει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση».

Τέλος στις εκατοντάδες λέξεις της ανακοίνωσης δεν γίνεται καμία αναφορά για το γεγονός ότι μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, οι δρόμοι που πρόσφατα δόθηκαν στην κυκλοφορία θα κλείσουν σε πολλά σημεία προκειμένου να ολοκληρωθούν εργασίες.

Και βέβαια η πολιτική ηγεσία δεν βρίσκει κανέναν λόγο να ζητήσει έστω μία συγνώμη, όταν είχε προηγηθεί μάλιστα η ανακοίνωση της παραχωρησιούχου, όπου αναλυτικά δίνονταν εξηγήσεις για τους λόγους της κυκλοφοριακής ασφυξίας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

road 1 600x800

road 2 600x800

road 3 600x800

road 4 600x800

road 5 600x800

 

road 6 600x800

 

road 7 600x800

road 8 600x800

road 9

road 10 600x800

road 11 600x800

 

 

source

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ