21.8 C
Arta
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Την τρίτη σερί νίκη του κυνηγάει απόψε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ με τη Μακάμπι

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του αναζητεί απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μακάμπι για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (19.45, ΕΡΤ1).
Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί και παράλληλα να θέσουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Γιάννης Σφαρόπουλος, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν πολύ πιεστική άμυνα, να ελέγξουν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουν στην άκρως επιθετική ομάδα του Ισραήλ να .. τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.
Οι «ερυθρόλευκοι» με την στήριξη του κόσμου τους έχουν όλες τις προδιαγραφές να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική τους νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να στρογγυλοκαθίσουν στην πρώτη προνομιούχο τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Για τους Ισραηλινούς ευχάριστα είναι τα νέα στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς οι Λάντεσμπεργκ, Γκάουντλοκ επιστρέφουν κανονικά, εκμηδενίζοντας τα προβλήματα.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ