21.8 C
Arta
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Προβλήματα που ανακύπτουν μετά από τροχαία ατυχήματα στην περιοχή μας

Με ανασφάλιστο αυτοκίνητο και χωρίς πινακίδες οδηγούσε ο υπαίτιος του τροχαίου ο οποίος σημειωτέον ήταν συνταξιούχος αστυνομικός στις 17/11/2016.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στην Στεφάνη Πρέβεζας,με απολογισμό μία γυναίκα νεκρή και τραυματία τον σύζυγο της ,οδηγό του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο,με καταγωγή από το Θεσπρωτικό Πρεβέζης.

Δυστυχώς όμως για τον τραυματία και τους οικείους του τα βάσανα του δεν είχαν τελειώσει εκεί,καθώς όταν μεταφέρθηκε ο τραυματίας  στο νοσοκομείο της Άρτας διαπίστωσαν ότι δεν λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος.

Ο αξονικός τομογράφος ο οποίος δεν λειτουργεί είναι μόνιμο πρόβλημα για όσους πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν στο νοσοκομείο της Άρτας,με συνέπεια να πρέπει να μεταφερθούν σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα της πόλης της Άρτας.

Έντονη λασπολογία έχει αναπτυχθεί σχετικά με το εν λόγω θέμα και τα αίτια του προβλήματος.Καλό θα ήταν όμως σύντομα  να βρεθεί μια λύση στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης και τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Ακόμα ένα σοβαρό θέμα που αναδείχθηκε από αυτό το τροχαίο είναι ότι το ένα όχημα που ενεπλάκη ήταν ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες.Όλοι μας έχουμε δει να κυκλοφορούν παρόμοια οχήματα,με καταστρεπτικές συνέπειες για όλους.Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει πάρει μορφή επιδημίας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που βιώνει ολόκληρη η χώρα.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ