17.8 C
Arta
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πληρωμένο το 70% των κτηνοτρόφων της Ηπείρου

Στην Ήπειρο το 70% των κτηνοτρόφων που υποβάλλουν δηλώσεις ΟΣΔΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ήδη καταβάλλει το ποσό που τους αναλογεί ανέφερε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, επισημαίνοντας την ουσιαστική βοήθεια που παρείχε η Περιφέρεια στους Δήμους, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν από τη λεγόμενη “τεχνική λύση”.

“Για να πληρωθούν οι κτηνοτρόφοι που είχαν επιλέξιμες εκτάσεις από πλευράς ΟΠΕΚΕΠΕ και ΟΣΔΕ, είχε επιλεγεί η τεχνική λύση. Κάναμε τεράστια προσπάθεια να πείσουμε τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνη ότι αυτό θα είναι δύσκολο στην εφαρμογή του. Τελικά  οι  υπηρεσίες μας  – και θέλω να τις ευχαριστήσω και δημόσια- δημιούργησαν ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο εφαρμόσαμε μόνο εμείς στην Ήπειρο.  

Δίνοντας τα τελευταία έξι ψηφία από το ΑΦΜ και τα αρχικά του επωνύμου, τυπώνεται σελίδα από την οποία φαίνεται σε ποιο Δήμο είναι δηλωμένη η επιλέξιμη έκταση της τεχνικής λύσης, κατατίθενται τα χρήματα στην Τράπεζα και ολοκληρώνονται οι δηλώσεις ΟΣΔΕ. Ήδη έχει πληρώσει το 70% των κτηνοτρόφων της Ηπείρου και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που έκανε η Διεύθυνση Πληροφορικής της Περιφέρειας, με επικεφαλής τον κ. Ευ. Σακκά”.  

Τέλος ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι δόθηκε παράταση για την υποβολή δηλώσεων, καλώντας όμως τους κτηνοτρόφους που απομένουν να προσέλθουν το ταχύτερο δυνατό, ώστε να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ