19.8 C
Arta
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 3-1

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, με αρκετές φάσεις, γκολ εκατέρωθεν, ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα και αρκετά… σκληρά μαρκαρίσματα. Ωστόσο, αυτοί που… χαμογέλασαν τελικά ήταν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, οι οποίοι μετά το γκολ που δέχτηκαν, κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

3-5-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 4-4-2 για τον Πλατανιά

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε με σχηματισμό 3-5-2 την ομάδα του, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι τρεις της άμυνας ήταν οι Μιχαήλ, Σκόνδρας και Τζημόπουλος. Στα χαφ ήταν οι Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Λίλα, αριστερά ο Ναδάλες και δεξιά ο Μπουκουβάλας. Οι δυο της κορυφής, ήταν οι Κόντε και Χαλκιαδάκης.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2, έχοντας τον Κοκκαλά στην εστία, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά, ήταν οι Σκαντορβέλι, Πριντέτα, Ντικαμόνα και Στάθης. Στα χαφ ήταν οι Κρος, Ντεβέσα, αριστερά ο Δημούτσος και δεξιά ο Στανισάβλιεβιτς. Μπροστά, ήταν οι Γκζέλτσακ και Ενσικουλού.

Γκολ και ανατροπή με το… καλημέρα!

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε μόλις στο 3’ λεπτό της αναμέτρησης για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μπουκουβάλα να βγάζει την σέντρα, ο Κόντε έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Ντίντακ να κάνει το σουτ, ωστόσο ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα σταθερά. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, καθώς ο Γκζέλτσακ με δυνατό μακρινό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη!

Ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε αρκετά γρήγορα την απάντηση του, καθώς στο 12’ λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Και αυτό διότι ο Γαρουφαλιάς βρήκε υπέροχα με το κεφάλι τον Κόντε, ο οποίος με όμορφο σουτ νίκησε τον Κοκκαλά για το 1-1.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά έντονος με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 36’ ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και νίκησε εύκολα τον Κοκκαλά για το 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πλατανιά, στο 39’ ήρθε και το 3-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Ναδάλες που ήταν πολύ θετικός στο πρώτο μέρος, έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Χαλκιαδάκης κατέβασε υπέροχα μέσα στην περιοχή και μ’ ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 3-1 για την ομάδα του!

Την κατοχή ο Πλατανιάς, τις φάσεις ο ΠΑΣ!

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Πλατανιά να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να βρει κενούς χώρους προς την εστία του Βελλίδη, ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε ξανά τις μεγάλες ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 60’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γιάκος βρέθηκε απέναντι στον Κοκκαλά, ύστερα από όμορφη πάσα του Τζημόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έδιωξε με τα πόδια το σουτ του επιθετικού του ΠΑΣ.

Στο 67’ ο Πριντέτα δοκίμασε το σουτ, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ο Βελλίδης. Στη συνέχεια ο Πλατανιάς προσπαθούσε να βρει χώρους ώστε να απειλήσει, ωστόσο και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που είχε ακόμα μια καλή στιγμή. Και αυτό διότι ο Κόντε έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Ναδάλες έκανε την προβολή, αλλά ο Στάθης έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντικαμονά συνέχισε την… διαμάχη του με τον Κόντε, τον χτύπησε στο πρόσωπο και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα!

 

 

 

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ