14.8 C
Arta
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 0-3 τον Πλατανιά

Ο… δαιμονισμένος Πέδρο Κόντε συνέχισε το σερί του με δύο γκολ και ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 3-0 μέσα στην έδρα του Πλατανιά, πλησιάζοντας ξανά την πεντάδα! Ο Μπέριος στο 86′ το «κερασάκι».

Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν, λέει το γνωστό τραγούδι και στα Γιάννενα μπορούν άνετα να το τραγουδάνε στον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις σκοράροντας κατά συνεχώς και οδηγάει σε τροχιά Ευρώπης του Ηπειρώτες. Ο ΠΑΣ πέρασε σαν σίφουνας και από τα Περιβόλια επικρατώντας με 3-0 και μπορεί πλέον να σκέφτεται για τα καλά την Ευρώπη. Άλλωστε αν σήμερα ο Ολυμπιακός επικρατήσει του Πανιωνίου και η ΑΕΚ της Ξάνθης, η διαφορά από την 5η θέση θα είναι μόλις 3 βαθμοί.

Στον αντίποδα οι Κρητικοί αν και μαθηματικά έχουν ελπίδες, λογικά σήμερα πρέπει να είπαν αντίο στην κατηγορία. Με μόλις 10 βαθμούς και κυρίως με τόσο άσχημες εμφανίσεις, είναι εξαιρετικά δύσκολα ο Πλατανιάς να μπορέσει να μείνει στην super league, ειδικά αν δεν καταφέρνει να κερδίσει τέτοια παιχνίδια μέσα στο σπίτι του.

 

 

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ