21.8 C
Arta
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νίκη με 2-0 για τον Καραϊσκάκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας

Νίκη με σκορ 2-0 για τον Καραϊσκάκη στους Αγίους Αναργύρους με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για την 17η αγωνιστική της Football League.

Ο Καραϊσκάκης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Λουκίνα, πριν ο επιθετικός της ομάδας του Σάκη Παπαβασιλείου ανοίξει το σκορ στο 21′ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Καραϊσκάκης μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο. Είχε δοκάρι με τον Μακρίδη και κλείδωσε τη νίκη με το γκολ του Χούσου στο 81′, όταν ο Δημητριάδης έβγαλε τη σέντρα για τον Μακρίδη ο οποίος πάσαρε στον Χούσο που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη για το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο Απόλλων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκούπρα.

 

Διαιτησία: Παπαδόπουλος (Οικονόμου, Σκορδίλης)

Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος (78′ Ρανγκέλοφ), Μακρής, Ψιάνος (71′ Κόλινς), Δημητριάδης, Κυριάκης (59′ Μακρίδης), Λουκίνας.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Ιβανίδης (46′ Σουλίδης), Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης (72′ Γαρυφαλόπουλος), Κανούλας, Καρακατσάνης.

 

(φωτο αρχείου)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ