17.8 C
Arta
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Μέγα Πολιτιστικό γεγονός» το «Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2017»-Το “φάρμακο” στην κρίση,η επιστροφή στις ρίζες μας!

 

Είναι αυταπόδεκτο γεγονός και καθημερινά αποδεικνύεται περίτρανα ότι, »φάρμακο» στην κρίση, την οικονομική και των αξιών που πλήττει σήμερα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, είναι και η επιστροφή στις ρίζες μας. Η επιστροφή στην παράδοση, στις αρχές και τις αξίες μας, που γαλούχησαν για πολλά χρόνια γενιές και γενιές Ελλήνων.

Και η επιστροφή στις ρίζες μας, ταυτίζετε μα την επαναπροσέγγιση των πολιτιστικών Συλλόγων μας και όσον αφορά τους Ηπειρώτες η επιστροφή στις Ηπειρώτικες αποδημικές οργανώσεις, που σήμερα ανανεώνονται με πολλούς, πάρα πολλούς νέους ηπειρώτκης καταγωγής.

Και οι διοικούντες τις αποδημικές οργανώσεις, έχοντας διαπιστώσει το γεγονός αυτό, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να είναι προσεγγίσιμη η ηπειρώτικη παράδοση, αντιπαλεύοντας την ισοπεδωτική πολιτισμική παγκοσμιοποίηση.

«Μέγα Πολιτιστικό γεγονός» ήταν και το «Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2017» που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, χθες Σάββατο 24 Ιουνίου στο γήπεδο Baseball, στο χώρο της πρώην αμερικανικής αεροπορικής βάσης του Ελληνικού, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Ελληνικού, με τον ειδικά διαμορφωμένο και ολόδροσο χώρο να έχει κυριολεκτικά πλυμμυρίσει από μικρούς και μεγάλους!

Δείτε το Βίντεο της Εκδήλωσης…πατήστε ΕΔΩ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ