21.8 C
Arta
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λιτάνευση εικόνας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Κομμένο Άρτας

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στις 29 Ιουνίου ο εσπερινός των Πρωτοκορυφαίων Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου χοροστατούντος του πρώην μητροπολίτη Άρτας κ Ιγνατίου, πλήθος κληρικών και ψαλτών, όπως αρμόζει στο μαρτυρικό μας χωριό για τους πολιούχος μας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της εικόνας των Αγίων καθώς και τα ιερά λείψανα των Αγίων Πέτρου, Χαραλάμπου και Νεκταρίου που φυλάσσονται στον ναό.

Παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρταίων Ψαθάς Βασίλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βαρέλης Δημήτρης και Τασούλα Σίμου, ο Αντιδήμαρχος Ράγγος Κώστας, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φωτιάδη Φανή, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Κομμενου Δήμος Δημήτρης, ο δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Πανακούλιας, ο τοπικός σύμβουλος Κώστας Αντωνίου, οι πρώην πρόεδροι του χωριού Κώστας Πανακούλιας, Γιώργος Παππάς και Χρήστος Κοσμάς καθώς και πλήθος πιστών του χωριού και των γύρω περιοχών.

Τη λιτάνευση συνόδευε η φιλαρμονική του Σκουφά Αρτας. Στην πλατεία μπροστά στο ηρώο των σφαγιασθέντων τελέσθηκε τρισάγιο στην μνήμη τους και ο κ Ιγνάτιος μίλησε για το έργο και την αγάπη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

 

 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ