18.8 C
Arta
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Επιμελητήριο Άρτας: Εκδήλωση με θέμα:  «ΜμΕ& Ανάπτυξη: Προβλήματα και Προοπτικές–Ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά  και η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:  «ΜμΕ& Ανάπτυξη: Προβλήματα και Προοπτικές–Ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά  και η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», συνδιοργανώνουν

το Επιμελητήριο Άρτας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Άρτας, την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 7.30 μ.μ., στο Επιμελητηριακό Μέγαρο (κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης  ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

Στελέχη της Συνομοσπονδίας θα αναπτύξουν το ΠρόγραμμαΈγκαιρης προειδοποίησης Επιχειρήσεων (EARLYWARNINGEUROPE) και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις- απορίες.Το Πρόγραμμα EARLYWARNINGEUROPE δίνει τη δυνατότητα σε 700 επιχειρήσεις της χώρας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαχείρισης (όπως κίνδυνος πτώχευσης – κλείσιμο της επιχείρησης), να έχουν δωρεάν εξατομικευμένη και με εμπιστευτικότητα συμβουλευτική υποστήριξη.

Συγκεκριμένα το Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης στην Ελλάδα:

Θα παρέχει εξατομικευμένη και με εμπιστευτικότητα συμβουλευτική υποστήριξη σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ώστε να:

Αποφεύγεται η πτώχευση – το κλείσιμο της επιχείρησης

Διασφαλίζεται το κλείσιμο με τον λιγότερο οδυνηρό τρόπο εφόσον αυτή είναι η μόνη επιλογή

Οδηγεί τις επιχειρήσεις σε τροχιά ανάπτυξης καθιστώντας τες βιώσιμες

Θα επιχειρήσει να αλλάξει την γενική άποψη για την αποτυχία, την πτώχευση και το κοινωνικό στίγμα που επιφέρουν στον επιχειρηματία.

                  

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ