17.8 C
Arta
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εθελοντικά έργα στο Κορφοβούνι από κατοίκους και Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κορφοβουνίου

 Αξίζουν συγχαρητήρια σε προσπάθειες όπως η ενέργεια των κατοίκων του Κορφοβουνίου οι οποίοι συμμετείχαν εθελοντικά σε εργασίες  τσιμεντόστρωσης κάτω από την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κορφοβουνίου και στην δημιουργία δύο μικρών τεχνικών φρεατίων στο δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία .

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στο Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κορφοβουνίου που χρηματοδότησε την τσιμεντόστρωση και τα τεχνικά . Η εθελοντική εργασία και το πνεύμα της κοινότητας είναι κάτι που σήμερα σπανίζει και είναι παρήγορο που σε ορισμένα χωριά συνεχίζει να υπάρχει.

Φωτογραφία του χρήστη Κορφοβούνι Άρτας.

 

Οι εργασίες των κατοίκων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας και είναι συνέχεια της περσινής τσιμεντόστρωσης που έγινε κάτω από την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κορφοβουνίου .Εργασίες έγιναν και για την κατασκευή  δύο μικρών τεχνικών φρεατίων στο δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία.  

Οι εργασίες έγιναν με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κορφοβουνίου που χρηματοδότησε και το όλο κόστος των απαραίτητων υλικών για την σημερινή τσιμεντόστρωση και τα τεχνικά φρεάτια.

Το Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κορφοβουνίου ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για ακόμη μία φορά εθελοντικά προσφέροντας για το χωριό και στην δημιουργία των μικρών αυτών αλλά απαραίτητων πάντα έργων.

Μετά το τέλος των όλων σημερινών εργασιών ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κορφοβουνίου θέλοντας να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους ακούραστους εθελοντές εργάτες ετοίμασε και παρέθεσε ένα μικρό τραπέζι με φαγητά και ποτά για όλους.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ