26.8 C
Arta
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Διαγωνισμός για Συντήρηση και Αναγόμωση πυροσβεστήρων του ΤΕΙ Ηπείρου

Το ΤΕΙ Ηπείρου: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ: Συνοπτικό Ανοικτό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της προσφερόμενης τιμής για την ανάδειξη αναδόχου : «για τη συντήρηση και αναγόμωση πυροσβεστήρων ΤΕΙ Ηπείρου», όπως αναφέρεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ και στο Παράρτημα Ε΄ (Τεχνικές Προδιαγραφές) της παρούσας.

Προϋπολογισμός: 1.612,90 ? (χωρίς την αξία του Φ.Π.Α.), 2.000,00 ? με Φ.Π.Α. 24%. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται η δαπάνη συλλογής των πυροσβεστήρων, η δαπάνη συντήρησης ή αναγόμωσης αντίστοιχα σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη σχετική νομοθεσία, τα τυχόν μικροϋλικά που απαιτούνται και η δαπάνη επανατοποθέτησης των πυροσβεστήρων στις θέσεις συλλογής. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 40 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το τεύχος της διακήρυξης είτε από την ιστοσελίδα του ΤΕΙ είτε από το γραφείο προμηθειών του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τόπος διενέργειας διαγωνισμού : Τμήμα Προμηθειών Διοικητήριο ΤΕΙ Ηπείρου ? Άρτα. Ημερομηνία Διενέργειας του Διαγωνισμού : 17/10/2016 Και ώρα 10:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες από το Τμήμα Προμηθειών & Περιουσίας του ΤΕΙ Ηπείρου τηλ. 2681050024. Για να δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ