16.8 C
Arta
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη: Συνάντηση για το Διασυνοριακό πρόγραμμα ( Interreg ) Ελλάδα – Αλβανία με προϋπολογισμό : 1.000.000 ευρώ

 Θέματα που αφορούν την κατασκευή των τριών οδικών αξόνων του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη  και εξυπηρετούν τους οικισμούς : Βελανιδιά Μεσοπύργου , Ακροποταμιά ( Μαλέ’ι’κα ) Κλειδίου , Άγιο Αθανάσιο ( Ντεσνίκι ) Άνω Καλεντίνης και την κατασκευή ενός οδικού άξονα στον Δήμο Δρόπολης της Αλβανίας έργο που εντάχθηκε μετά από πρόταση του Δήμου μας στο Διασυνοριακό πρόγραμμα ( Interreg ) Ελλάδα – Αλβανία με προϋπολογισμό : 1.000.000 ευρώ απασχόλησαν την πρώτη συνάντηση των δύο Δήμων και των εκπροσώπων της Διαχειριστικής Αρχής.

Τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην συνάντηση εργασίας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Περικλής Μίγδος , ο Ειδικός Συνεργάτης και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δήμου καθώς και η υπάλληλος υπεύθυνη Προγραμμάτων . Τον Δήμο Δρόπολης Αλβανίας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος του Δήμου και ο συνεργάτης του ενώ την Διαχειριστική Αρχή οι υπεύθυνοι του Προγράμματος.

Αναμένεται στις αρχές του έτους η υπογραφή του συμφώνου μεταξύ του κυρίου εταίρου του έργου που είναι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη και της Διαχειριστικής Αρχής . Θα ακολουθήσει τον Μάρτιο η δημοπράτηση του και μετά το προβλεπόμενο διάστημα η έναρξη των εργασιών .

Φωτογραφία του Περικλής Μίγδος.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ