15.8 C
Arta
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Ολοταχώς για την «Αγιασοφιά»! – Απορρίφθηκε από το ΣτΕ νέα προσφυγή κατά της ανέγερσης του γηπέδου

Απορρίφθηκε για ακόμη μια φορά προσφυγή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στο ΣτΕ και οι φίλοι της Ενωσης, αλλά και όλοι οι αγνοί Ελληνες φίλαθλοι ελπίζουν να είναι η τελευταία προσπάθεια για να μην αποκτήσει η ομάδα της “Βασιλεύουσας” το δικό της γήπεδο!

Το πιο τραγικό σε όλα είναι ότι της προσπάθειας να μην αποκτήσει γήπεδο η ΑΕΚ ηγείται ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας με την ηγεσία του δημάρχου Βασιλόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Μία ακόμα προσφυγή εναντίον του γηπέδου μας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Ένα ακόμα εμπόδιο ξεπεράστηκε! 

Με την απόφαση 3089/2017 του ΣτΕ απορρίφθηκε η προσφυγή Δημητριάδη και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη για το έργο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει, απορρίπτοντας τη γνωμοδότηση του περίφημου Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας (αστική μη κυβερνητική οργάνωση – εταιρεία του Αστικού Κώδικα), που είχε επιστρατεύσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για να αμφισβητήσει –μάταια- το κύρος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που οδήγησε στην έκδοση της καθόλα νόμιμης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας. 

Μία ακόμα νίκη στη μεγάλη μάχη για να υλοποιηθεί το όνειρο του κόσμου της ομάδας μας για τη μεγάλη επιστροφή στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας».

 

 

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ