8.8 C
Arta
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις σε Άρτα και Ηγουμενίτσα, για κατοχή διαφόρων ειδών ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων,  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 59, 33 και 31 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του (115,5) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής και το χρηματικό ποσό των (2.755) ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 59χρονος παρέλαβε τα ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό από δύο ημεδαπούς, ηλικίας 45 και 43 ετών, οι οποίοι αναζητούνται ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, με υπολείμματα ηρωίνης καθώς και άλλα δεκαοκτώ ναρκωτικά χάπια.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός διότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (5,92) γραμμαρίων ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,  με υπολείμματα ηρωίνης.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 31χρονη ημεδαπή, διότι ως επιβάτης λεωφορείου,  κατείχε μία  συσκευασία που περιείχε  μικροποσότητα ηρωίνης καθώς και τέσσερα ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, τα ναρκωτικά δισκία και οι ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ