17.8 C
Arta
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καρέ καρέ η μέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ

Μία γεμάτη πρωτόκολλα, επίσημες συναντήσεις, παρελάσεις και ομιλίες είναι η σημερινή μέρα τις ΗΠΑ. Η τελετή ορκωμοσίας του 45ου Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και του επιτελείου του, είναι η πλέον σημαντική για την Αμερική.

Το τελετουργικό ήθελε τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ να πίνουν μαζί καφέ, μαζί με τις συζύγους τους στον Λευκό Οίκο πριν αναχωρήσουν για την τελετή, με το ίδιο αυτοκίνητο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν στο Καπιτώλιο ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Ου. Μπους, το ζεύγος Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ.

Δείτε καρέ καρέ την σημερινή ημέρα.

τραμπ

ΟΜΠΑΜΑΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠphofwre8ορκομωσία τραμπΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΟΜΠΑΜΑΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΥΜΝΟΣ ΗΠΑΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΥΣκλιντονΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΟΜΠΑΜΑ ΥΜΝΟΣ ΗΠΑ

τραμπ2

τραμπ ορκωμοσία2τραμπ ορκωμοσία

τραμπ γευμα

 

 

πηγή

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ