0.8 C
Arta
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/1/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ημέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτα του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου… για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Ταύρος
Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που είχες συναναστραφεί παλαιότερα ερωτικά.

Επαγγελματικές
Η δυναμικότητά που έχεις στην δουλειά σου είναι μεγάλη. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς και να χαλαρώσεις δουλεύοντας σε πιο ήπιους ρυθμούς. Στα οικονομικά σου θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για εσένα και πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές
Η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στην σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν και αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Εάν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα η μέρα μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά σου αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.

Καρκίνος
Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Ο Άρης στους Ιχθείς θα σου χαρίσει απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές
Η μέρα θα σου φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα καθώς και διαφορετική διάθεση για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικές
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και οι ιδέες σου θα είναι αποδεκτές με απρόσμενα καλό τρόπο από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις κουβέντες για αύξηση του μισθού σου ή να επενδύσεις κάπου που βλέπεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Λέων
Η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενα σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σου και τον χρόνο σου.

Αισθηματικές
Οι ερωτικές σου μετοχές θα πάρουν σήμερα την ανιούσα και θα υπάρξει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας την σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου ή η απόκτηση απογόνου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, κάτι καλό έρχεται για εσένα στον ορίζοντα, που θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα υπάρξουν ευοίωνες προοπτικές, το κλίμα στην δουλειά σου θα είναι θετικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείς στο έπακρο. Θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειες σου, αν βέβαια διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες με κάποια πρόσωπα που σε διαβουλεύονται εδώ και καιρό.

Παρθένος
Αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτα του και παιδέψτε τον λίγο για να σας ποθήσει περισσότερο…

Επαγγελματικές
Το άγχος που νιώθεις στην δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι αυτό κάνε ότι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

Ζυγός
Σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή μιας και ο σύντροφος σου σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις θα αρχίσουν σιγά σιγά να ισορροπούν.

Σκορπιός
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στον δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την για λίγο να πέσει κάτω και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις…

Επαγγελματικές
Σε καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου την σημερινή ημέρα και με αυτοέλεγχο και υπομονή θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν αρκεί να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις και να κάνεις βέβαια και την σχετική οικονομία.

Τοξότης
Σήμερα θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτηση τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές
Άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφο σου και άφησε τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου και τα προβλήματα σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος έκθεσης!

Επαγγελματικές
Οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα αναφορικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, μόνο αν είσαι σίγουρος πως είναι εφαρμόσιμα και μην ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, σε μία στιγμή ενθουσιασμού και επιπολαιότητας. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Αιγόκερως
Σήμερα φρόντισε να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιο άτομο της οικογένειας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η αυτοαπομόνωση δεν θα σου κάνει καλό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε η στιγμή για να δραστηριοποιηθείς δυναμικότερα και να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου όπως ακριβώς επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Σήμερα όμως καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό! Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφο σου. Η σημερινή όψη ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα σε ευνοεί για να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Πέμπτη μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις για να δείς πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.

Ιχθείς
Σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μην χαλάς την διάθεση σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου και προσαρμόσου εύκολα.

Αισθηματικές
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφο σου γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με την συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις την διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το επιτύχεις. Τα σχέδια σου αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης χάρη στις κοινωνικές σχέσεις που διατηρείς σε πολύ καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 11 =

SOCIAL

8,697ΥποστηρικτέςΚάντε Like
73ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ