11.9 C
Arta
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη: Συγχαρητήρια στην Α.Ε. Καραϊσκάκης για την άνοδο στην football league

Ύπερηφάνεια , συγκίνηση και χαρά γέμισε τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας η άνοδος στη Β’ Εθνική της ομάδας πρότυπο , της Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ αναφέρει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος  Γ.  Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος.

”Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη συγχαίρει τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και έδωσαν κομμάτι από τον εαυτό τους για να επιτευχθεί ο στόχος. 
Καταξιωμένη Διοίκηση, με άριστη οικονομική διαχείριση και οργάνωση μοναδική για τα σημερινά δεδομένα, κατάφερε πέραν της ανόδου της ομάδας στη Β’ Εθνική, να δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο με αθλητικό ήθος και οικογενειακό πνεύμα ! Στο πέρασμα όλων των αγωνιστικών περιόδων από την δημιουργία της ομάδας παιδιά δικά μας αλλά και παιδιά από όλη την επικράτεια με την καθοδήγηση όλων των προπονητικών τιμ και με την στήριξη της διοίκησης αλλά και πολλών φιλάθλων που πραγματικά έχουν στην καρδιά τους αυτή την ομάδα που κουβαλάει στις πλάτες της το πιο βαρύ όνομα της Ελληνικής Ιστορίας δημιούργησαν όλες τις προϋποθέσεις για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταξίδι που σήμερα μας κάνει όλους υπερήφανους !

Ευχαριστούμε όλους εσάς που είσαστε κομμάτι της Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ . Μας κάνατε υπερήφανους !
Είμαστε σίγουροι ότι στο νέο σας ποδοσφαιρικό ταξίδι θα μας προσφέρετε νέες συγκινήσεις  ! ”

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ