13.2 C
Arta
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αμφιλοχία: Δυο ζευγάρια νεαρών Ελλήνων έκλεβαν σπίτια ηλικιωμένων

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών  δυο ζευγάρια νεαρών Ελλήνων είχαν διαπράξει τουλάχιστον δυο κλοπές  σε σπίτια ηλικιωμένων γυναικών σε διαφορετικά χωριά της Αμφιλοχίας.

Οι δυο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εκτιμούν ότι στο διάστημα που μεσολάβησε είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Από την έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία δυο ανδρών ηλικίας 23 και 34 και δυο γυναικών 23 και 26 χρόνων, οι οποίοι περιδιάβαιναν τις κοινότητες των Αμφιλοχίας με αυτοκίνητο, αναζητώντας στόχους. Έτσι, στις 5 Μαρτίου τρύπωσαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στο χωριό Ανοιξιάτικο από την ανασφάλιστη πόρτα, την απασχόλησαν με διάφορα προσχήματα και της «βούτηξαν» 500 ευρώ.

Στις 18 Ιουνίου, με τον ίδιο τρόπο ξάφρισαν κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ από το σπίτι μιας άλλης ηλικιωμένης στην κοινότητα Στράτο.

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.

 

 

 

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ