15.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήπειρος:Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • Χθες το πρωί, στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, δύο άτομα, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 22χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 22χρονη είχε προμηθευτεί από τον 38χρονο αλλοδαπό, ποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν, μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,6) γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2) γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (2.075) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.
  • Χθες το πρωί, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα Ελληνικών Αρχών.
  • Χθες το πρωί, στην Πάργα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ένας 20χρονος και μία 32χρονη, διότι μετά από έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε σπίτι όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • Χθες το πρωί, στην Καστάνιανη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.
  • Χθες το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 21χρονη, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 19χρονου όπου βρισκόταν και η 22χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (9,5) γραμμαρίων καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό.
  • Χθες το απόγευμα, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (300) ευρύ, για παράβαση του ΚΟΚ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ