22.8 C
Arta
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Εύκολη νίκη της Βασίλισσας

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν δύο κλάσεις ανώτερη από την Ατλέτικο και με γκολ από Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο έφτασε στην καθαρή νίκη που την φέρνει ξανά στο +8 στην κορυφή.

Τέτοιου είδους παιχνίδια δεν τα παίζεις. Τα κερδίζεις. Και η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πολύ καλά να παίρνει τέτοια ντέρμπι, όπως αυτά με την Ατλέτικο Μαδρίτης που μοιάζει… του χεριού της!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μοιάζει ασταμάτητη, αφού με το 2-0 έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον έχει χτίσει μία διαφορά 8 βαθμών από τους διώκτες της.

Οι ροχιμπλάνκος βγήκαν με θάρρος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και η πρώτη γραμμή πίεσης τους ήταν πολύ ψηλά. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης διάβασε άμεσα την εξίσωση και βρήκε άμεσα την λύση.

Σε ιδανική αντεπίθεση, ο Βινίσιους γέμισε στην καρδιά της περιοχής και ο Μπενζεμά με υπέροχο βολ-πλανέ έκανε το 1-0 (16’). Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να συνέλθει ποτέ από το σοκ, με εξαίρεση ένα σουτ του Γκριεζμάν που έβγαλε ο Κουρτουά (36’), η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν πλησίασε ποτέ στο γκολ.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, όπου η βασίλισσα με παρόμοιο τρόπο βρήκε το 2-0 που κλείδωσε το ντέρμπι.

Ο αποδέκτης της πάσας του Βινίσιους ήταν αυτή τη φορά ο Μάρκο Ασένσιο που με τέλειο διαγώνιο σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Όμπλακ για το 2-0 (57’) που τελείωσε το ματς.

Ένα φάουλ του Λεμάρ (77’) που βρήκε σε ετοιμότητα τον Κουρτουά ήταν η μοναδική αντίδραση της Ατλέτικο, που δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του ντέρμπι, κάτι που έφερε πολύ λογικά μία ακόμα ήττα που αφήνει τους πρωταθλητές στην 4η θέση, στην ισοβαθμία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ