18.8 C
Arta
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού το επόμενο τριήμερο

Χωρίς έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά με φθινοπωρινό καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο για την Ήπειρο.

Αύριο Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες ορεινές περιοχές ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-09-2021

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα, βαθμιαία όμως στα δυτικά και τα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-09-2021

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο καταιγίδες. Βελτίωση αργά τη νύχτα.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ