18.8 C
Arta
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βistro Bakery Cafe: H νέα πρόταση στον χώρο της εστίασης πλέον πραγματικότητα στην Άρτα!

Μία νέα διαφορετική πρόταση στον χώρο της εστίασης είναι πλέον πραγματικότητα στην Άρτα σχεδόν μια ανάσα από το κέντρο της πόλης.

To Bistro Βakery Café δημιουργήθηκε στην πόλη της Άρτας για να προσφέρει αγνά και ποιοτικά προϊόντα, με στόχο να γίνει η καθημερινή διατροφική συνήθεια του κόσμου.

Με καφέ εξαιρετικής ποιότητας,φρέσκο ψωμί  και ποικιλία από γεύματα για brunch και μεσημεριανό το Bistro Bakery Café αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για καφέ,  γεύμα, γλυκό ή ένα πεντανόστιμο brunch.

           

Από πίτες, κρύα σάντουιτς, καφέ, φυσικούς χυμούς, κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπριός,  μέχρι… έτοιμα γλυκά,τούρτες, πίτσες, παγωτό και πολλά ακόμη.

       

Ιδανική μεσημεριανή επιλογή  αποτελεί το παστίτσιο το οποίο παρασκευάζεται καθημερινά με φρέσκο κιμά.Τα προϊόντα ετοιμάζονται στο εργαστήριο του Bistro Bakery Cafe και είναι όλα σχεδόν χειροποίητα και φτιαγμένα με αγνά υλικά.

 

Sweet Christmas στο Bistro Bakery Cafe με μεγάλη ποικιλία λαχταριστών γλυκών!!!Τσουρέκια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες,λαχταριστά  πανετόνε, ποικιλία από βασιλόπιτες και άλλα χριστουγεννιάτικα προϊόντα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!!!

Γευτείτε  την εμπειρία στο Bistro Bakery Cafe και στην πόρτα σας με υπηρεσία delivery 2681 022500!

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ