Η ιστορία της Βιοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων «ΤΑΤΣΗΣ» ξεκινά το 1986, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Τάτσης άνοιξε στην Άρτα ένα εργαστήριο γαλακτοκομικών προϊόντων που έγινε γνωστό για την παραγωγή του γιαουρτιού και της φέτας, από πρόβειο και αγελαδινό γάλα.
Από τότε μέχρι σήμερα η Εταιρία «ΤΑΤΣΗΣ» έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης. Η Αρτινή βιοτεχνία συλλέγει γάλα καθημερινά από τα αγροκτήματα του Νομού Άρτας , επιλεγμένα με βάση τα πιο αυστηρά Διεθνή πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας. Έτσι παρασκευάζει και προσφέρει στον καταναλωτή σύγχρονες προτάσεις με τα πιο αγνά προϊόντα γάλακτος που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την αυθεντική γεύση τους.
Η βιοτεχνία γάλακτος «ΤΑΤΣΗΣ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής φέτας και κεφαλογραβιέρας. Επεξεργάζεται το πρόβειο γάλα της περιοχής και παράγει τα γνωστά παραδοσιακά τυριά ΑΡΤΑΣ σε διάφορες συσκευασίες. Οι άνθρωποι που εργάζονται στη βιοτεχνία με υψηλή κατάρτιση, γνώση και μεράκι είναι αυτοί που καθημερινά συνεχίζουν την παράδοση, ενώ προσπαθούν να αναπτύξουν αυτή την δραστηριότητα σε αρμονία με το περιβάλλον της περιοχής, δημιουργώντας τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις σε αυτό.
Οι εξαγωγές της βιοτεχνίας «ΤΑΤΣΗΣ» καλύπτουν το 25% των συνολικών πωλήσεων. Το υπόλοιπο 75% αφορά πωλήσεις στην Ελληνική Αγορά. Μεγάλη σημασία για την βιοτεχνία έχει η ποιότητα και η υγιεινή των προϊόντων της. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται με τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας του γάλακτος αλλά και με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στη σημερινή τεχνολογία.
Η βιοτεχνία εφαρμόζει τιε πιο σύγχρονες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου τόσο στη διαδικασία παραλαβής του γάλακτος με αυστηρό έλεγχο όσο και κατά τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων.
Η βιοτεχνία μας έχει πιστοποιηθεί με τα αυστηρά συστήματα ICO –HACCP.
Τα προϊόντα που παράγει είναι : Φέτα, Κεφαλογραβιέρα, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Ανθότυρο, Γιαούρτι παραδοσιακό, κρέμες σε διάφορες γεύσεις, καθώς και ρυζόγαλο.