16.2 C
Arta
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Θα μείνει με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι

Αίσθηση προκαλεί μια αποστροφή του πρωθυπουργού στη συνέντευξή του στο “Documento”, όπου αναφέρεται στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ο Αλέξης Τσίπρας λέει χαρακτηριστικά: «Μπορεί λοιπόν τώρα να του αρέσει να δοξάζεται δημοσκοπικά, όταν όμως έρθει η στιγμή να αποφασίσουν αυτοί που για τους δημοσκόπους είναι αόρατοι – η αδαής πλειοψηφία που θα έλεγε και ο ίδιος- θα μείνει με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι». 

Εκτός από την φράση αυτή, ο πρωθυπουργός επισημαίνει μεταξύ άλλων για τον πολιτικό του αντίπαλο ότι «για άλλη μια φορά επέλεξε να βάλει όλα τα λεφτά του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, αδιαφορώντας για το αν αυτό σήμαινε ταυτόχρονα και αποτυχία της χώρας. Τα έπαιξε όλα και έχασε ξανά. Το ίδιο άλλωστε είχε κάνει και πέρυσι τον Μάη. Αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει εγκλωβιστεί, ίσως παρασυρμένος από συμβούλους του που βλέπουν την ενασχόληση με την πολιτική ως επαγγελματικό πρότζεκτ που πρέπει να αποδώσει γρήγορα κέρδη, σε μια άγονη αντιπολιτευτική γραμμή. Αλλά η πολιτική δεν είναι πρότζεκτ, πολύ περισσότερο η χώρα δεν είναι Siemens, δεν είναι εταιρεία».

 

πηγή

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ