15.8 C
Arta
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τριήμερο με σπουδαίες εκδηλώσεις σε Άσσο, Λίμνη Ζηρού, Άγιο Γεώργιο και Θεσπρωτικό

Το ερχόμενο τριήμερο πολλές και σπουδαίες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές περιοχές του Δήμου Ζηρού σε Άσσο, Λίμνη Ζηρού, Άγιο Γεώργιο και Θεσπρωτικό .

Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 29 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Σχολείου Άσσου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου και παρουσίαση του βιβλίου του Ασσιώτη συγγραφέα κ. Παύλου Χρήστου με τίτλο: “Η εκκλησιαστικο-θρησκευτική ζωή των Ασσσιωτών”.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Άσσο θα συνεχιστεί και την Κυριακή 30 Ιουλίου με Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ το αυριανό αντάμωμα ακυρώθηκε λόγω πένθους. Διοργανωτής των εκδηλώσεων στον Άσσο είναι ο Σύλλογος Αποδήμων Ασσιωτών “Μάρκος Μπότσαρης”.

Επίσης την Κυριακή 30 Ιουλίου στη Λίμνη Ζηρού θα πραγματοποιηθεί το 2o ZERO lake run (8.00 π.μ. έως 12 μ.) με διοργανωτή τον Σύλλογο Νέων Φιλιππιάδας.

Την ίδια ημέρα στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί Δημοτική βραδιά στην Πλατεία της Κοινότητας με διοργανωτή τον τον τοπικό αθλητικό σύλλογο Ηρακλή.

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στο Θεσπρωτικό θα ξεκινήσει τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 με διοργανωτή τον Αθλητικό Γυμναστικό Όμιλο  (Α.Γ.Ο.Θ.) το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Αυγούστου.

 

 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ